Anmeldelser af Terrazza Marche

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Marche

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Marche som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Marche. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super god lejlighed til god pris

Vi boede seks personer i lejligheden i en uge og vi har været meget tilfredse. Lejligheden er ikke spritny, men pæn og ren. Der er rigtigt gode værelser med eget badeværelse, fint køkken, aircondition og den store terrasse er skønt. Vi vil klart anbefale denne lejlighed.

Rom som feriedestination

Terrazza Marche
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Marche
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition og terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Lækker lejlighed

Super dejlig lejlighed, med en fantastisk beliggenhed i et roligt område og mange gode spisesteder i nærområdet.
Lejligheden var pæn ren.
Servicen var i top! Parasollen var defekt, men blev skiftet allerede dagen efter. Det samme gjaldt køle/fryseskab.
Dog mangler der en høj barnestol, eller muligheden for at leje en.
Nogle af havehynderne trænger til udskiftning!
En perfekt lejlighed til 6 personer med en skøn tagterrasse, som vi kan anbefale!
En overraskelse var, at der var mulighed for internetopkobling!

Anbefaling til kommende gæster

Hvis i vil ind og se Villa Borghese, skal der bestilles billetter hjemmefra!

Terrazza Marche
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Marche
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition og terrasse)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2014
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn

God beliggenhed, rummelig lejlighed, men "nusset" og trænger til maling m.v.

Stor rummelig lejlighed med tre separate soveværelser og tre badeværelser, lille stue, ok spisestue og lille køkken. Den stor tag terrasse er et kæmpe plus. Beliggenheden er god. Ca 5 minutters gang fra den Spanske trappe. Mange gode restauranter i gaderne omkring og supermarked i gaden Via Toscana som løber parallelt med Via Marche. Taxa holdeplads for enden af Via Marche var et stort pluds, også da vi skulle til lufthavnen. (Masser af taxaer kl. 07:00).

Lejligheden var ikke ordentlig ren - faktisk var den beskidt. Den trængte i den grad til en hovedrengøring.

Som andre gæster har nævnt oplevede vi også problemer med parasollen. Den var i stykker, revnet og virkede ikke. Det er ikke i orden når man ikke kan undvære en parasol på terrassen. Der er meget varmt når solen står på. Puder til havemøblerne var i en ringe kvalitet.

Ved ankomst krævede udlejer ekstra 20€ for udlevering af nøglen. Det var vi ikke oplyst om men det måtte vi betale for at få nøglen. Slutrengøringen kostede €60. Det er alt for dyrt set i forhold til at lejligheden absolut ikke var ren.

Aircondition på det ene værelse virkede ikke. På et andet kunne det ikke indstilles. en fjernbetjening til aircondition var i stykker, ligesom flere af sengelamperne var knækket i stikket.

Det skal retfærdigvis nævnes at vi ikke kontaktede In Italia vedr diverse manglerne - vi orkede ikke bøvlet og valgte i stedet blot at nyde de 5 dage vi havde i Rom, med en denne lejlighed som et rimeligt udgangspunkt. Men det ændre ikke ved oplevelsen af at lejligheden ikke levede op til forventningerne.

3 stjerner pga beliggenheden og den store tag terrasse ellers var det kun blevet en 2'er herfra.

Det skal siges at vi har booket feriebolig hos In Italia 5 gange tidligere. Kvaliteten af tidligere lejligheder har været væsentligt bedre end denne.

Terrazza Marche
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Marche
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition og terrasse)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 4 børn
Navn

Dejlig lejlighed med stor terrasse - god til tre generationer eller tre vennepar

Vi (min mand og jeg samt vores to teenagebørn og mine forældre) var i Rom i 4 dage og boede i lejligheden på Terrazza Marche. Lejligheden fungerer rigtigt godt til tre generationer, idet der til hvert soveværelse er et badeværelse/toilet. Lejligheden er lys og rummelig med et køkken (der ganske vist ikke er stort, men hvor der er hvad der skal være - inklusive opvaskemaskine!) Lejligheden ligger centralt lige ved den Spanske Trappe i et godt kvarter. Der er en Spar-købmand lige rundt om hjørnet, hvor man kan købe brød, pølse, ost osv.

Lejlighedens vigtigste "rum" er nok den store terrasse. Dog blev vi skuffede over, at der ikke var de parasoller, som man kunne se på billederne på hjemmesiden (dette er vi i særskilt kontakt med In-Italia om). Den lokale rejsekonsulent lovede os at skaffe parasoller, idet jeg anførte, at det var vigtigt for os - der var 35 grader midt i juli i Rom!). Vi ville gerne sidde og spise frokost på terrassen. Men parasollerne nåede ikke at komme i løbet af de 4 dage, vi havde lejligheden, så vi spiste frokost indenfor - lidt ærgerligt.

Lejligheden var ikke færdig-rengjort, da vi kom til den aftalte tid, så vi ventede ude på terrassen mens to søde rengøringsdamer knoklede. Det var ok med ventetiden, det var bare en halv times tid.

Vi kom fra Toscana, hvor vi havde lejet en bil. Vi valgte at parkere den i et overvåget parkeringshus, de dage, hvor vi var i Rom. Det fungerede fint.

Vi vil samlet set gerne anbefale lejligheden til andre (men håber for andre, at der kommer parasoller, ellers er terrassen simpelt hen for varm om sommeren.)

Anbefaling til kommende gæster

Pas nu på lommetyvene i Rom! Min far fik stjålet sin pung - lidt ærgerligt at skulle til at slås med kort-spærring osv., når man er på ferie.

Hvis man vil i Vatikanet (museet og det Sixtinske Kapel) er det en rigtig god idet at bestille billetter hertil hjemmefra. Der var 3 timers kø, for at komme ind. Vi kunne med vores bestilte billetter gå lige forbi en 500 m lang kø!

Der var også en rigtig lang kø til Peterskirken. Men den skal man ikke lade sig snyde af - den kø går hurtigt! Og vi ventede kun en halv times tid i denne kø.

Hav en vandunk med og fyld op undervejs i de kilder/vandhaner, der findes overalt i Rom. Vandet er rent og dejligt koldt.

En vigtig ting, vi ikke var klar over er: Mandag er Roms søndag! Forstået på den måde, at rigtig mange kulturseværdigheder holder lukket om mandagen. Det var vi ikke klar over, og måtte to gange gå fra steder, vi gerne ville have set, bl.a. Caracallas termer. Da vi skulle med et morgenfly hjem tirsdag, kunne vi ikke komme til at se dem. Hvis vi på forhånd havde vist, at mange steder holder lukket mandag, havde vi måske valgt at lægge vores lille miniferie i Rom på andre dage.

Terrazza Marche
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Marche
Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser (med aircondition og terrasse)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Lotte og familie fra Esbjerg boede på Terrazza Marche i Rom fra d. 16. til d. 23. oktober 2012.

Vi havde en dejlig uge i Terrazza Marche. Vi blev godt modtaget, alle var søde og hjælpsomme. Terrassen er meget dejlig. Der er ingen kaffemaskine, så til danske gæster vil jeg anbefale at medbringe en kaffetragt ;-). Ellers mangler der ikke noget. Vi blev glæderligt overrasket over at der var internet i lejligheden. Der er en lille ’despar’ købmand med frisk brød tæt på, ligesom gode restauranter og pizzaria mm. Det tager ca 10 min at gå til den spanske trappe.

Desværre havde vi en dag ingen vand i lejligheden!! Åbenbart et problem de har i huset. Vi ringede til kontakt nummeret og de prøvede at undersøge og sendte en person ud til os sidst på eftermiddagen. På det tidspunkt var vandet vendt tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Jens og rejseselskab fra Vanløse boede på Terrazza Marche i Rom fra d. 24. til d. 28. september 2011.

Det var et fantastisk dejligt sted. Lejligheden var helt perfekt til tre par, specielt med tre badeværelser og en fantastisk terrasse. Lejligheden kan absolut anbefales. Vi fik Ok betjening i forbindelse med tjek- in om end vi måtte vente cirka 30 minutter selv om vi havde ringet fra lufthavnen. Rom er dejlig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Elizabeth og venner fra Esbjerg boede på Terrazza Marche i Rom fra d. 6. til d. 13. april 2009.

Vi har været rigtig glade for at bo i lejligheden. Den ligger perfekt i byen, stille og roligt kvarter. Og terrassen er super, ligger badet i sol fra kl. 11 om formiddagen til solen går ned. Fine havemøbler og parasol. Til jeres orientering er der 3 badeværelser og ikke kun 2, som I skriver i annoncen.
Et par tips: 2 af badeværelserne mangler forhæng og bruse ophæng, det var lidt irriterende. Når man er 3 par, er det en god ide at have 3 sæt nøgler. Det manglede vi. Og skal man bo der en hel uge som vi gjorde, så er et lille håndklæde og et badehåndklæde for lidt. Med de få justeringer kan lejligheden varmt anbefales.

In-Italia's kommentar

Vi skriver nu også, at der er tre badeværelser...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map