Feriebolig i Rom

Terrazza Malva

 
Terrazza Malva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Malva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i Trastevere ligger denne flotte lejlighed på fjerde etage (med elevator) ud til en lille plads. Der er meget godt at sige om denne beliggenhed, ikke mindst at der ligger en glimrende ølbar få meter fra indgangen, og at en af Roms bedste bagere (Forno la Renella) kun er omkring 100 meter væk.

Lejligheden er virkelig hyggelig, velholdt og smagfuldt møbleret med et lækkert parketgulv, maleriske lofter med fritliggende bjælker og brædder samt et fint bibliotek i stuen. Læg dertil at lejligheden er personligt indrettet og fuld af charme. Det er en af de flotteste lejligheder, vi har set i Rom.

Læs mere om Terrazza Malva

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal med elevator):
- Lejligheden består af entré, stor opholdsstue adskilt fra spisestuen af et usædvanlig godt åbent køkken med stenbordplade, fem gasblus og en 90 cm bred ovn, to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har aircondition, satellitfjernsyn, vaskemaskine og ikke mindst en ca. 15 m² terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map