Anmeldelser af Terrazza Madonna dei Monti

 
Terrazza Madonna dei Monti er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Madonna dei Monti er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Madonna dei Monti

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Madonna dei Monti som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Madonna dei Monti. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og rejsefællen fra Odense SV boede på Terrazza Madonna dei Monti i Rom fra d. 29. september til d. 6. oktober 2010.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Rom. - Dette var vores 3. besøg i byen; men første gang i en hel uge, og første gang i lejlighed. - Vi nød at have god tid til at slentre gennem byen og få dens liv og væsen helt ind under huden. -og ikke at skulle skynde sig for at nå alt det "man bør se", når man nu er i Rom og kun har 3 dage!

Især nød vi også at kunne "styre" vores egen formiddag, og ikke være bundet til hotellernes undertiden pauvre "morgenkaffe". - Som nordeuropæer foretrækker vi et godt morgenbord, der gerne må strække lidt ud, hvorimod frokosten sagtens kan være en sandwich ell. lign. - modsat italienerne.
Vi var godt tilfreds med lejligheden! - De 92 trin derop var ikke noget problem. -trappen er af den gode slags med rigtig hældning og trinhøjde.- Terrassen ville have været helt i top, hvis man havde kunnet gå lige ud på den fra lejligheden; men vi brugte den alligevel rigtig meget.
Beliggenheden af lejligheden er noget nær perfekt, når man vil opleve små gader i Rom uden at have for langt til de kendte serværdigheder - og så er der jo kun 300 meter til metrostationen Cavour - og elbuslinie 117, der bl.a. kører ud til den Spanske Trappe, kører lige forbi. - Pladsen hvor lejligheden ligger, lever fuldt ud op til beskrivelsen som et mødested for hele Monti.

Som sagt var vi rigtig godt tilfreds med lejligheden. - Hvis vi skal komme med nogle "ting" som vi synes der kunne gøre den endnu bedre, kan vi nævne, at der burde nok være gardiner for vinduerne i stuen (Der er gardinstænger)- selv om der er skodder til at lukke for-
at alle lamper og kontakter burde virke! - Varmtvandsforsyningen kunne godt trænge til et eftersyn mht. automatikken - Og en lampe over spisebordet samt en lænestol ville også være en rigtig god ting.

Vi oplevede et stoppet afløb fra håndvasken; men en telefonopringning til det lokale kontor fik det klaret, så det var i orden da vi vendte hjem efter en bytur.

I kvarteret er der rigtig mange cafeer, restauranter og barer. - Nogle af dem er endog nævnt i forskellige madguides, som f.eks Anders Grøndahls og Helge Kamps. - hos dem skal man i hvert fald bestille bord hvis man vil have noget at spise i den romerske spisetid, som jo er noget senere end vi er vant til herhjemme. - Et lille sted, der endnu ikke er nævnt hos skribenterne er "Il Posto Accanto" i Via Del Boschotto 36A. Stedet ser ved første øjekast noget kitschet ud; men maden den er "multo bene"! - Ud over de mange små specialforretninger i området, ligger der et lille supermarked i Via Del Boschetto nr 52.

Hvis (når!) man i lufthavnen bliver antastet af en "shuttlebuschauffør", der tilbyder at køre en til ens adresse for 15 euro/pers. så tag bare med! - Det er faktisk kun en euro dyrere end lufthavnstog og metro/bus, og man slipper for den utrolig lange tur fra lufthavnstogets perron og til metroen. - og bliver altså afleveret "ved døren" - Men de kører som kun romere gør!! når det gælder om at få så mange ture som muligt!

Som sagt vi havde nogle dejlige dage i Rom.
Vi kunne sagtens finde på at booke denne lejlighed en anden gang.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørgen og hustru fra Skanderborg boede på Terrazza Madonna dei Monti i Rom fra d. 17. til d. 22. august 2010.

Vi havde en super tur i Rom, vi syntes vi boede det mest fantastiske sted, på en smukt lille plads med masse af italiensk stemning. Vi er egentligt lidt træt af at anbefale stedet, for det har bare at være ledigt næste gang vi skal til Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette og familie fra Århus N boede på Terrazza Madonna dei Monti i Rom fra d. 8. til d. 11. august 2010.

Lejligheden i Rom får absolut top-karakter for placering! Den lå i gå-afstand til nærmest alt.
Dog var der nogle småting som kræver opstramning. Da vi kom frem til lejligheden, og blev mødt af den dame, der havde nøglen og skulle vise os rundt, var hun travlt optaget med at skælde en eller anden ud på telefonen. Først efter at have låst os ind, hvor vi efterfølgende selv havde set lejligheden, havde hun tid til at lægge på og opkræve rengøringsgebyr. Det var umiddelbart ikke den bedste velkomst, og virkede ærlig talt en anelse uprofessionelt!
Køkkenet var ligeledes heller ikke i orden, eftersom både bestik og tallerkner tydeligvis ikke var blevet vasket af efter sidste brug - hvilket vel er forventeligt efter at have betalt 40 Euro for rengøring.
Desuden var en lamellerne i sove-sofaen faldet af, og meget bevidst sat fast med lagnet under opredning, hvilket vi først opdagede ved "godnat-tid" og herefter improviserede med at bygge et tårn af bøger og blade for at holde sengen oppe. Og endelig overvejede vi hvor stor en ekstra-udgift for jer, der ville være forbundet med at forsyne lejligheden med yderlige to sove-lagner? I august måned er det simpelthen for varmt at ligge to under det samme :)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Nils Schøttz og medrejsende fra Hvalsø boede på Terrazza Madonna dei Monti i Rom fra d. 1. til d. 8. september 2006.

Vi var glade for turen. Lejligheden var skøn. Den lå desværre i et meget støjende kvarter. Der var ikke ro før ved 2-3 tiden om natten. Så den er mere for unge mennesker der er længe ude om aftenen. Området var fint. Rom er fin. Tips til kommende rejsende til Rom. Pas på lommetyve. Vi blev bestjålet allerede på vej til lejligheden på Termini. Det var 3 unge kvinder med en baby, der spærrede vejen ind i metroen. Og i det tumult mistede vi en bæltetaske med pas og penge. Endnu en gang: Det var en skøn lejlighed og personalet dernede var ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og familien fra Holte boede på Terrazza Madonna dei Monti i Rom fra d. 18. til d. 25. september 2006.

Vi har haft en rigtig fin tur til Rom.
Både flyveturen med Sterling og lejligheden, som vi havde lejet gennem jer, levede op til vores forventninger. Sterlings salg af shuttlebus-billetter virkede også fint (Ciampino - Termini)

Lejlighedens beliggenhed er perfekt i forhold til Colosseum og Forum Romanum. Skal man ind og shoppe i centrum, kan man altid tage metroen derind (Cavour). Vi fandt iøvrigt ud af, at metroen havde indgang næsten lige rundt om hjørnet.

Man skal dog være klar over, at det nok ikke er et af de mest rolige kvarterer i Rom. De omkringliggende restauranter (og specielt alle "musikanterne") holder liv i kvarteret til langt ud på natten. Det kan derfor anbefales, at man har et par ørepropper med i kufferten, så man kan sove nogenlunde uforstyrret:-)

Vi oplevede en dag, at der ikke var varmt vand. Vi ringede til bureauet, og de sendte en mand ud senere på dagen, som forklarede at vandtrykket nogle gange faldt, så det varme vand ikke kunne pumpes op (?). Han fik dog fikset det igen efter kort tid.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vibeke og familie fra Brønshøj boede på Terrazza Madonna dei Monti i Rom fra d. 17. til d. 22. oktober 2005.

Tak for et dejligt ophold i Rom! Vi har været særdeles glade for byen
og området omkring lejligheden - en perfekt placering ift. de
kulturelle seværdigheder, vi var specielt interesseret i (5 min.s gang
fra Colosseum og Forum etc), og et meget hyggeligt torv med glimrende
kaffebar neden for.
Undervejs forsvandt det varme vand i lejligheden, men ved opkald til
den lokale kontakt, blev det omgående udbedret - meget fin service.
Lejligheden i øvrigt var hyggelig, praktisk og velindrettet - måske man
dog kunne ønske sig et stykke papir med nyttige oplysninger: tlf.numre,
sådan gør du/I med jeres affald, hvis det varme vand forsvinder, etc.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map