Feriebolig i Rom

Terrazza Lupa

 
Terrazza Lupa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Lupa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Når du først har kæmpet dig op til femte etage, eller har taget elevatoren, møder der dig en charmerende lille lejlighed, som passer godt til par, der vil bo midt i Rom og går mere op i at kunne nyde tilværelsen på terrassen end på at lave mad selv.

Hygge indendørs og udsigt udendørs

Der skal nemlig ingen tvivl være om, at lejlighedens største styrke er den 25-30 m² store terrasse med udsigt, og at dens svageste side er de spartanske køkkenfaciliteter. Lejligheden er udstyret med aircondition og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza Lupa

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden består af stue med sovesofa til ét barn, et lille spisebord og et tekøkken bestående af to gasblus, lille køleskab og elkedel, altsammen finurligt gemt i et skab, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Lupa

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Lupa som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Lupa. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Terrazza Lupa

Super central og hyggelig lejlighed

Fantastisk beliggenhed og hyggelig lejlighed med skøn terrasse, som fortjener 5 stjerner, hvis ikke det var for en enkelt meget vigtig detalje - manglende rengøring! Der var tydeligvis ikke skiftet sengetøj efter forrige lejer - vi fandt tøj i fodenden under lagnet. Heldigvis var der rent sengetøj, så vi selv kunne skifte, men det forventer man ikke når man betaler 40€ for rengøring.

Læs mere

Perfekt beliggende lejlighed

Denne lejlighed ligger simpelthen perfekt i hjerte af det gamle Rom. Alt er i gåafstand både de klassiske turistattraktioner, gode restauranter, shopping og små hyggelige gader. Lejligheden ligger i i en dejlig rolig gade, der er meget hyggelig. Selve lejligheden har en skøn stor tagterrasse med morgen/formiddagssol, som gør den helt unik. Indendørs er der fint badeværelse, soveværelse og stue. Der er det man behøver for 2 personer om end at køkkenet er en smule lille. Så lejligheden er bestemt til dem, der vil spise ude i Roms mange gader.
Vi havde et dejligt ophold, hvor indkvartering, booking mv. gik helt upåklageligt.

Læs mere

Super lækker lejlighed og fed tagterasse

Lækkert at kunne sidde ude midt i april og spise sin morgenmad på egen tagterrasse. Placeringen er er super centralt.

Læs mere

Dejligste lejlighed det skønneste sted

Vi bliver mødt af skønne Costanza, der med venlighed og humor viser os til rette, giver tips, og er der andet, skal vi bare ringe.
Det er så sjovt med køkkenet i skabet og porcelæn i skuffen. Dørene knirker og mågerne vækker os med deres skrig fra taget.
Udsigten til kirken er perfekt, terrassen er skøn i solen med frokost, som vi lige hentede rundt om hjørnet, og italiensk espresso kaffe og kage (cafeen gav smagsprøver) - og en lille lur.
Gode senge. Ren og pænt. Super service!
Jeg var af sted med min 78-årige mor og min søster, og det var et perfekt sted at bo. Jeg kommer tilbage igen.

Læs mere

lejlighed på toppen

Det var en oplevelse med denne lejlighed frem for et hotel. Vore forventninger blev opfyldt, men et par småting kunne afhjælpes af en handy-man.
Toiletsæde skal fastgøres, reservepærer burde forefindes, bruser trænger til rensning, brødrister er kun tilstede i form af brugsanvisninig.
Afhjælpning af disse småting vil sætte prikken over i-et.
mvh/ Ib Tovgaard Nielsen

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Lupa

Læs mere
 
search map