Feriebolig i Rom

Terrazza Lucina

 
Terrazza Lucina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Lucina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det vil være betydelig lettere at nævne hvad denne lejlighed ikke byder på, end hvad den kan tilbyde af komfort og kvalitet, for den er virkelig langt over middel.

Lad os tage de få minuser først: der er for lavt til loftet i køkkenet pga. de skrå vægge, og køkkenet er lidt for standard til så lækker en lejlighed. Men så er det hele også sagt, resten er ros. Beliggenheden mellem Den Spanske Trappe, Pantheon og Piazza Navona kombineret med absolut fravær af larm må siges at være meget udsædvanlig, men i dette fornemme palæ er det faktisk muligt.

Læs mere om Terrazza Lucina

Lejligheden er ydermere ganske rummelig og særdeles elegant møbleret. Der er flot parketgulv over alt hvor der ikke er marmorgulv, badeværelserne er usædvanlig flotte, og de mange antikke møbler bidrager til det luksuriøse indtryk. Den moderne komfort mangler på den anden side ikke, for her er aircondition, satellitfjernsyn med DVD-afspiller, trådløs internetadgang, opvaskemaskine og vaskemaskine. Og så skal det nævnes at der fra stuen gennem et par store glasdøre er adgang til ca. 15 m² terrasse med udsigt over Den Evige Stad helt til Peterskirkens kuppel.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser:
- Lejligheden består af stue med spisebord og komfortabelt sofaarrangement, separat køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med karbad og toilet en suite, soveværelse med dobbeltseng samt endnu et badeværelse (med bruser og toilet).

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

Terrazza Leonina

Rom, Lazio

Terrazza Trevi

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map