Anmeldelser af Terrazza Leonina
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ferielejlighed

Lejligheden ligger rigtig skønt. Tæt på metro og tæt på byliv og attraktioner.
Dog ankom vi til Rom med besked om at vi skulle kontakte udlejer lige ved ankomst til lufthavnen - hvilket vi gjorde, med beskeden om at vi så skulle ringe igen, når vi ankom til terminalen eller kom tættere på - som sagt som gjort, med endnu en besked om at vi skulle ringe når vi var ved lejligheden, så vi kunne få nøglen. Udleveringen gik fint - men at skulle ringe op 3 gange med udlandstakster giver ikke lige plusser på kontoen. Lejligheden ligger på 4. sal uden elevator, dette er et stort minus, da det er noget besværligt og hårdt at slæbe bagage og andre dagligvare indkøb med op - dog vidste vi det på forhånd, så det trækker ikke ned i den samlede bedømmelse, men man skal være obs på dette.

Den dårlige bedømmelse går mest på, at vi ankommer til en lejlighed der ikke er fuldt rengjort til trods for man betaler 60 EUR for slutrengøring. Opvaskemaskinen var ikke tømt og om den var ren vides ikke helt. Køleskabet er ikke gjort rent osv.
Desuden er havemøblerne noget faldefærdige og vi var bange for at ødelægge det mere, så vi skulle kompensere for dette. Ventilatoren i det ene soverum virkede kun på trin 5, så ubrugelig om natten. Den ene toilet-knap faldt fra hinanden mens vi var der.
Strømmen gik 3-5 gange mens vi var der, hvilket resulterede i, vi blev nødt til at ringe til lokal udlejning, da vi ikke kunne få det til at virke. Opkaldet blev ikke lige just mødt med venlighed - tværtimod så blev vi beskyldt for at have lavet alt muligt, og at vi havde fået vist hvor det sad og hvad man gjorde - men det havde vi ikke. Hun forsøgte at forklare over telefonen hvor vi skulle finde det, men det virkede ikke. Til sidste kørte hun dog ud til os, og de to steder vi troede det kunne være, var ikke til strømmen, men det var inde bag en lille bitte gemt låge, og så virkede det. Derefter gik strømmen i løbet af ferien en 3-4 gange. Det er bare ikke optimalt - heldigvis skete det kun mens vi var hjemme og ikke mens vi var ude - ville ikke være rart at komme hjem til at køleskab, hvor al maden var ødelagt.

Generelt var der en manglende introduktion til lejligheden, internet, strøm, skrald osv.

Vi er ligeledes taknemmelige for vi kun var 4 personer afsted og ikke 5 eller 6 som der står det rummer. Sovesofaen som står i stuen er ubrugelig både som sofa og som sovesofa.

Generelt var der alt for mange dårlige oplevelser ifb. lejligheden, at placeringen desværre ikke kan trække mere op. Dårlig service i Italien trækker ligeledes meget ned. Til gengæld har der været super service via den danske agent - det skal nævnes.

Terrazza Leonina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Leonina
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Terrazza Leonina
 
search map