Feriebolig i Rom

Terrazza Leonina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Enhver guidebog vil beskrive Trastevere som noget helt specielt og autentisk folkeligt. At det engang var sandt, er der ingen tvivl om, men da alle turister nu har fået denne opfattelse, så kommer de der naturligvis også i hobetal. På mange måder er kvarteret Monti vore dages Trastevere: et kvarter med en solid romersk karakter, få hoteller og masser af malerisk stemning!

Romersk stemning

Her hersker en udpræget romersk stemning med mange små gode spisesteder og barer, men det er også typisk for området, at her ikke er mange smarte caféer, da mange af de lokale unge alligevel foretrækker at sidde rundt om springvandet på Piazza Santa Maria a Monti med deres øl i hånden. På fjerde etage (uden elevator) i en af de mest karakteristiske og livlige gader i området, Via Leonina, ligger denne lejlighed, som med sin sobre, enkle stil og gode terrasse vil appellere til mange.

Læs mere om Terrazza Leonina

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal uden elevator)
- Lejligheden består af stue med sovesofa til to personer, køkken (4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med to enkeltsenge og en suite badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Fra stuen er der udgang til lejlighedens terrasse. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map