Feriebolig i Rom

Terrazza Leonina

 
Terrazza Leonina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Leonina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Enhver guidebog vil beskrive Trastevere som noget helt specielt og autentisk folkeligt. At det engang var sandt, er der ingen tvivl om, men da alle turister nu har fået denne opfattelse, så kommer de der naturligvis også i hobetal. På mange måder er kvarteret Monti vore dages Trastevere: et kvarter med en solid romersk karakter, få hoteller og masser af malerisk stemning!

Romersk stemning

Her hersker en udpræget romersk stemning med mange små gode spisesteder og barer, men det er også typisk for området, at her ikke er mange smarte caféer, da mange af de lokale unge alligevel foretrækker at sidde rundt om springvandet på Piazza Santa Maria a Monti med deres øl i hånden. På fjerde etage (uden elevator) i en af de mest karakteristiske og livlige gader i området, Via Leonina, ligger denne lejlighed, som med sin sobre, enkle stil og gode terrasse vil appellere til mange.

Læs mere om Terrazza Leonina

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal uden elevator)
- Lejligheden består af stue med sovesofa til to personer, køkken (4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med to enkeltsenge og en suite badeværelse med bruser og toilet, soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser og toilet. Fra stuen er der udgang til lejlighedens terrasse. Lejligheden er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Leonina

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Leonina som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Leonina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Terrazza Leonina

Bedømmelse af Terrazza Leonina

Dejlig lejlighed med egen terasse.
Den ligger i et fint område med liv i gaden, men stadig dejlig roligt.

Kan anbefales - bemærk dog mange trapper.

Læs mere

Komfortabelt, roligt og skønt placeret

Ideel lejlighed til en familie med to børn. Ideelt placeret og rolig. To små minusser: Ingen af lamperne på terrassen virkede, så vi kunne ikke spise ude på terrassen om aftenen, og køerne foran tørretumblerne var så lange, at vi var nødt til at købe tøjklemme, så vi selv kunne hænge vores tøj til tørre. Men ellers en rigtigt dejlig lejlighed og godt udstyret.

Læs mere

Udfordrende og spændende lejlighed

Velegnet til 4 voksne, omend det ene soveværelse er noget bedre end det andet.
Med 70 stejle trapper fra gaden til indgangsdør får man sin daglige motion på en sjov måde.
Trapperne giver anledning til både højt humør og mange spøjse kommentarer, når pulsen midtvejs er kommet op i det "lyserøde felt"
Køkkenfaciliteter og stue fungerer hensigtsmæssigt og opleves charmerende.
(Rigtige brødknive efterlyses.)

Og så til det vigtigste:
Terrassen er særdeles charmerende, og med Romtemperaturerne in mente, opholdt vi os stort
set udelukkende der morgen og aften.
(Terrassebord bør repareres/udskiftes)

Konklusion: Lejligheden incl. terrassen er en rigtig italiensk charmetrold med en livsbekræftende og intim udsigt. Beliggenheden er yderst central med gåafstand til næsten alle væsentlige seværdigheder.
-Lejligheden ligefrem opfordrer til et genbesøg.

Service fra InItalia opleves som fin og dækkende
Service ved ankomst opleves ligeledes som fin

NBNB: til jeres orientering oplevede vi en af nætterne (omkring kl. 04.00) en ganske enkelt
infernalsk larm fra, hvad vi tror, var en røg eller brandalarm. Efter at have "brølet" helt vanvitig højt i 5-7 minutter (mit skøn) holdt den pludselig op, og vi fandt aldrig ud af, hvad det var.
Med lejligheden beliggende på 4.sal uden deciderede flugtmuligheder, fik vi et kortvarigt mindre chok.

Venlig hilsen Hans Jørgen Christiansen

Læs mere

God lejlighed til 4 voksne,i godt kvarter. (2016)

Vi har været glade for denne sjove tag-lejlighed,med dejlig terrasse.

Følgende kan vi fremhæve som godt:
Beliggenhed nær en Metro St.
Kvarter med mange spisesteder
Nattero
Det tekniske fungerer, dvs aircondition,vand,toiletter etc. fungerer fin
Velfuungerende WI-Fi

Mangler:
Knager i Køkken,Baderum og ved indgang
Et skab ,som kunne fungere til Tøj med bøjler ( kunne indrettes i bestående skab )
Lagner til "dyne/tæppe" udskiftes til dynebetræk
Nogle ordentlige stole på terrassen,som støtter i ryg
Gastrykket ordnes,da det ikke varmer ordentligt

Så med de påpegede ret små forbedringer en ret god ferielejlighed, - som vi godt kunne vende tilbage til og som nemt kunne opnå den 4 stjerne.

Uegnet for dårligt gående,-- men det gælder også hele Rom.

Læs mere

Ferielejlighed

Lejligheden ligger rigtig skønt. Tæt på metro og tæt på byliv og attraktioner.
Dog ankom vi til Rom med besked om at vi skulle kontakte udlejer lige ved ankomst til lufthavnen - hvilket vi gjorde, med beskeden om at vi så skulle ringe igen, når vi ankom til terminalen eller kom tættere på - som sagt som gjort, med endnu en besked om at vi skulle ringe når vi var ved lejligheden, så vi kunne få nøglen. Udleveringen gik fint - men at skulle ringe op 3 gange med udlandstakster giver ikke lige plusser på kontoen. Lejligheden ligger på 4. sal uden elevator, dette er et stort minus, da det er noget besværligt og hårdt at slæbe bagage og andre dagligvare indkøb med op - dog vidste vi det på forhånd, så det trækker ikke ned i den samlede bedømmelse, men man skal være obs på dette.

Den dårlige bedømmelse går mest på, at vi ankommer til en lejlighed der ikke er fuldt rengjort til trods for man betaler 60 EUR for slutrengøring. Opvaskemaskinen var ikke tømt og om den var ren vides ikke helt. Køleskabet er ikke gjort rent osv.
Desuden er havemøblerne noget faldefærdige og vi var bange for at ødelægge det mere, så vi skulle kompensere for dette. Ventilatoren i det ene soverum virkede kun på trin 5, så ubrugelig om natten. Den ene toilet-knap faldt fra hinanden mens vi var der.
Strømmen gik 3-5 gange mens vi var der, hvilket resulterede i, vi blev nødt til at ringe til lokal udlejning, da vi ikke kunne få det til at virke. Opkaldet blev ikke lige just mødt med venlighed - tværtimod så blev vi beskyldt for at have lavet alt muligt, og at vi havde fået vist hvor det sad og hvad man gjorde - men det havde vi ikke. Hun forsøgte at forklare over telefonen hvor vi skulle finde det, men det virkede ikke. Til sidste kørte hun dog ud til os, og de to steder vi troede det kunne være, var ikke til strømmen, men det var inde bag en lille bitte gemt låge, og så virkede det. Derefter gik strømmen i løbet af ferien en 3-4 gange. Det er bare ikke optimalt - heldigvis skete det kun mens vi var hjemme og ikke mens vi var ude - ville ikke være rart at komme hjem til at køleskab, hvor al maden var ødelagt.

Generelt var der en manglende introduktion til lejligheden, internet, strøm, skrald osv.

Vi er ligeledes taknemmelige for vi kun var 4 personer afsted og ikke 5 eller 6 som der står det rummer. Sovesofaen som står i stuen er ubrugelig både som sofa og som sovesofa.

Generelt var der alt for mange dårlige oplevelser ifb. lejligheden, at placeringen desværre ikke kan trække mere op. Dårlig service i Italien trækker ligeledes meget ned. Til gengæld har der været super service via den danske agent - det skal nævnes.

Læs mere
 
search map