Feriebolig i Rom

Terrazza Incanto

 
Terrazza Incanto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Incanto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger få meter fra Campo de' Fiori, som er hjertet i et af Roms allermest charmerende kvarterer, karakteriseret ved 1700-talsbygninger, lækre forretninger og gode restauranter. Alle hverdage er der frugt- og grøntsagsmarked på Campo de' Fiori, men fra midt på dagen (og til langt ud på natten) omdannes pladsen til en af Roms mest intensive "partyzoner" med masser af barer, caféer og spisesteder.

Terrasse med udsigt til byens tage

Lejligheden ligger på 4. sal (ingen elevator) og har en ca. 20 m² stor terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over de karakteristiske romerske tage og maleriske bygninger over mod det monumentale Palazzo della Cancelleria, der blev opført i slutningen af fjortenhundredetallet med genbrugsmaterialer fra det nærliggende Pompejus' teater.

Læs mere om Terrazza Incanto

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal med terrasse):
- Lejligheden består af lys opholdsstue med sovesofa til to personer, separat køkken med 4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine, lille spisestue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og wc samt badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Incanto

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Incanto som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Incanto. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Incanto

Læs mere

Kim og familie fra Herlev boede på Terrazza Incanto i Rom fra d. 21. til d. 26. april 2013.

Lejligheden ligger perfekt. Der er ikke længere end at man kan gå til alt. Kan man klare trappen kan man klare resten af Rom.
Fin lejlighed men lidt slidt - men det siger i jo også selv i jeres materiale. Til fire personer er lejligheden helt perfekt. Vi var 6 så de der sov i stuen sov ikke optimalt på "sovesofaen". Skulle man skifte noget var det nok denne. Dejlig terrasse - tilpas stor til fire - dog lidt svær vindeltrappe men det lærer man.
Træk og brus på badeværelse overfor køkken var lidt trægt men ellers også tilpas brugbart. Køkken perfekt med både køleskab ovn og opvaskemaskine.
Prisen kan man så altid tale om - lidt dyr - men er det hvad det koster når vil bo i centrum er det prisen.

Læs mere

Anne-Marie og veninderne fra København boede på Terrazza Incanto i Rom fra d. 31. august til d. 7. september 2011.

Vi har haft en pragtfuld uge i Rom og vejret har næsten været for varmt.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre beliggenhed for vores lejlighed, men der skal en god kondition til vor at benytte trapperne - specielt med kufferter.

Der har været en par enkelte minusser:

1) Afløbet i lejligheden fungerere meget dårligt - det tog meget langt tid for badevand at løbe ud
2) Der var ingen vinglas i køkkenet
3) Vi kunne godt have ønsket os lidt bedre havemøbler på tagterassen

Men lejligheden er charmerende (og lidt slidt) og som sagt fantastisk beliggende. Tæt på alt i den gamle bydel.

Læs mere

Anna-Lisa og hendes to voksne sønner fra Greve boede på Terrazza Incanto i Rom fra d. 19. til d. 25. maj 2011.

Jeg er ked af at skulle skrive, at lejligheden kontra pris overhovedet ikke står mål med hinanden. Vi var 3 voksne mennesker og kunne kun bruge det ene badeværelse da bruseren var umulig at bruge på det ene. Havde jeg vidst at larmen fra gaden var så intens hele natten havde jeg slet ikke valgt det område. Det burde I have vidst, og kunne have fortalt mig om det. Vi har sovet ca. 3 timer hver nat, med ørepropper. Terrassen var dejlig, det er også det eneste positive jeg kan sige om en lejlighed til ca 12.700 kr for 6 dage.

Ellers er Rom jo vidunderlig, og har set alt hvad der skal ses i den skønne by. Dejlige mennesker og god mad.

Læs mere
 
search map