Feriebolig i Rom

Terrazza Incanto

 
Terrazza Incanto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Incanto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger få meter fra Campo de' Fiori, som er hjertet i et af Roms allermest charmerende kvarterer, karakteriseret ved 1700-talsbygninger, lækre forretninger og gode restauranter. Alle hverdage er der frugt- og grøntsagsmarked på Campo de' Fiori, men fra midt på dagen (og til langt ud på natten) omdannes pladsen til en af Roms mest intensive "partyzoner" med masser af barer, caféer og spisesteder.

Terrasse med udsigt til byens tage

Lejligheden ligger på 4. sal (ingen elevator) og har en ca. 20 m² stor terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten over de karakteristiske romerske tage og maleriske bygninger over mod det monumentale Palazzo della Cancelleria, der blev opført i slutningen af fjortenhundredetallet med genbrugsmaterialer fra det nærliggende Pompejus' teater.

Læs mere om Terrazza Incanto

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. sal med terrasse):
- Lejligheden består af lys opholdsstue med sovesofa til to personer, separat køkken med 4 gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine, lille spisestue, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med bruser og wc samt badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map