Anmeldelser af Terrazza Ibernesi

 
Terrazza Ibernesi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Ibernesi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Ibernesi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Ibernesi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Ibernesi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Hanne og Palle fra Søborg boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 9. til d. 16. april 2012.

Fra stuen og terrasse er der en imponerende udsigt over det antikke Rom. Denne udsigt nød vi meget. Constanza fortalte os, at det er den lejlighed, som firmaet har, der har den bedste udsigt.

Det er trist at lejligheden har set bedre dage. Lejligheden må have været flot da den var nyistandsat. Inden vi tog til Rom vidste vi godt, at det ikke var en luksus-lejlighed, som vi havde lejet. Dog synes vi, at der er forskelligt som burde udbedres i lejligheden. Minus ved lejligheden er som følger:
- Elevatoren er under al kritik. Den er oprindeligt beregnet til 4 personer eller 320 kg, men der er et opslag i elevatoren hvoraf det fremgår, at max. 2 personer uden bagage kan tage den samtidig. Hvis dette overtrædes stopper elevatoren, og døren kan ikke åbnes.
- Gaskomfuret, som vi anvendte med skepsis, har meget vakkelvorne reguleringsknapper til gas-delen. El-delen, dvs en kogeplade og ovnen, er allerede taget ud af funktion
- Der er løse paneler i køkkenet.
- Køkkenet trænger til en hovedrengøring.
- Varmesystemet, reguleres med en termostat, der kun virker on/off, så enten er der for megen varme eller ingen varme.
- Bruserhovedet virker ikke. Det er kun halvdelen, som der kommer vand ud af.
- I badeværelset drypper alle haner og toilettet løber. Det tager meget lang tid inden det varme vand når op i lejligheden både i køkken og badeværelse.
- Om natten er der høj TV støj fra naboerne (vistnok underboen). Så husk at tage ørepropper med.
- Succulenterne og naboens blåregn på terrassen generer efterhånden udsigten en hel del! Det ville være en god ide at fjerne de plantekummer, der står på terassens forkant (evt. kunne de erstattes med et par plantekummer med mellemrum) og nøjes med de plantekummer, der står på siderne.

Selv med ovenstående kritik planlægger vi at leje lejligheden igen næste år på grund af udsigten og beliggenheden.

In-Italia's kommentar

Sådan er vi mange, der har det med denne lejlighed: Vi indser alle dens fejl og svagheder, men vi kommer alligevel igen og igen og....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Søren og hans rejsefælle fra Risskov boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 30. august til d. 5. september 2011.

Fantastisk! Intet mindre kan gøre det, når vi tænker tilbage efter hjemkomsten. Lejligheden er, som beskrevet, lidt slidt her og der, og den har ikke samme standard, som man kunne forvente af en lejlighed i Danmark. Når det er sagt, er lejligheden både stor, lys, charmerende, fantastisk beliggende og med skøn udsigt. De to terrasser var et kæmpe hit, og det fungerede perfekt for os at have en "base" at komme hjem til, hvor vi kunne sætte os ud og nyde et glas vin og den fantastiske udsigt. Vi vil bestemt overveje at vælge en lejlighed til fremtidige byferier - og i forår- og sommermånederne vil det være en prioritet at have egen altan/terrasse.

Bookningen gennem In-Italia forløb rigtig godt og vi har gennem hele forløbet fået en god service. De bedste anbefalinger herfra til såvel lejligheden, In-Italia og det at bo i lejlighed generelt i forbindelse med ferier.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og veninder fra Frederiksberg boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 24. til d. 31. maj 2011.

Vi ( 4 ”damer” nuværende og tidligere kollegaer 50,56 64 og 71 år) havde den skønneste tur. Det var bare en super lejlighed, super beliggenhed. Der er bestemt ikke sidste gang jeg lejer den. Men jeg er jo ikke meget for at du lægger det ud på nettet, så er der jo bare andre der får øjnene op for skønhedspletten?. Vi faldt over/for , hvad vi syntes, er byens bedste fiskerestaurant, den hedder Osteria Corte Del Grillo, servicen var ubeskrivelig og maden var ikke mindre end superfantastisk, og så ligger den lige om hjørnet. Den skal du heller ikke afsløre til alt for mange. Jeg har været i Rom mange gange, men det var første gang for mine kollegaer, og de var enige om at det absolut ikke er sidste, og det er et must at vi får samme lejlighed. SUPER.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Torben og rejseledsagerne fra Lejre boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 9. til d. 16. april 2011.

Vi har haft en fantastisk tur og var meget glade for at bo i Terrazza Ibernesi. Lejligheden har jo en helt fantastisk beliggenhed og sin egen charme – selvom I har ret i, at den sine steder er lidt ”slidt”. Vi nød terrassen og de magelige stole, og der er jo, hvad man har brug for – og en helt suveræn udsigt, som man ikke kan blive træt af. Kvarteret er rigtig charmerende med mange spændende butikker og muligheder for at spise – så jo det er helt sikkert Arrivederci, og vi vil mægtig gerne anbefale lejligheden til venner og bekendte. Vi vender også tilbage til jer igen, for servicen på stedet var helt fin: Vi blev godt modtaget og det blev tjekket, at tingene fungerede, inden vores vært tog af sted igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Tommy og familie fra Allerød boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 21. til d. 27. juli 2010.

Vi havde en helt fantastisk tur i Rom, som vi alle forelskede os i.
Rom er en af de mest fantatiske byer med en unik charme, der emmer af historie og ægthed. Med mange utroligt smukke seværdigheder og med en speciel romantik. Lejligheden og området, Monti, den gamle bydel var fantastisk, nær Colosseum og med udsigt til Forum Romanum, toppen af Peterskirken og monumentet for Vittorio Emmanuele. Det er en rigtig god ide at bestille billetter hjemmefra til Colosseum, så slipper man for at stå i timelange køer. Vi havde købt billet hjemmefra og kunne stort set gå direkte ind. Hvis man ikke lider af højdeskræk og er ved godt helbred, burde man gå de 551 trin til toppen af kuplen i Peterskirken, og nyde den fantastiske panoramaudsigt over Rom.
Det fungerede rigtigt godt med modtagelse og aflevering af nøgler til lejligheden, og taxiservicen, som vi havde bestilt igennem in-italia fungerede godt ligeså.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Louise fra København N boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 11. til d. 18. maj 2010.

Turen gik godt, og vi har kun lovprisninger til overs for både kvarteret og den lejlighed vi boede i. Også til jer for jeres håndtering af det lille bookningsproblem, som opstod inden afrejsen.

Lejligheden levede fuldt op til forventningerne. Og udsigten på Ibernezi - o la la! Fantastisk! Vi kom også til at holde meget af lejlighedens pudsige indretning. Der var kun lige noget med en el-installation i entreen, som de vist havde lovet jer at gøre noget ved, men ikke havde gjort det. Den var nok lidt farlig, så det vil være en god idé at rykke dem for det - ikke mindst, hvis der kommer børnefamilier. Ellers var de også virkelig søde og hjælpsomme. Da der ikke var el kom de med det samme og ordnede det.
Kvarteret var perfekt og har helt klart vundet vore hjerter. Utrolig hyggeligt.
Med andre ord: som altid er det en fornøjelse at bo i jeres ferieboliger.
I må naturligvis publicere lige hvad I vil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Lisa og Torsten fra Charlottenlund boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 17. til d. 20. december 2009.

Super lejlighed på Ibernesi 32 toppen - du havde helt ret - dog vil jeg sige at det virker som om mer og mer trænger også helt basale ting - vandhanen i badeværelset ved vaske løber konstant - ikke kraftigt med mer end drypper og den flinke dame fra Roma Sweet Home sagde at det var de klar over så der sker nok noget på et tidspunkt.
Vi nød at være en i en helt anden by del og nød den lokal La Carbonara restaurant på Via Panisperna som har et jødisk touch og også den lokale jazz klub med live musik hver aften på Via Panisperna - fede jamsessions og god bluse og meget laidback - se www.charitycafe.it

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode December 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Nina og Jørgen fra Værløse boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 5. til d. 10. oktober 2009.

Vi har haft en dejlig ferie i Rom. Lejligheden svarede til vore forventninger med en skøn udsigt over byen fra stuen og den dejlig terrasse. Vi var også glade for at bo i det hyggelige Monti-kvarter, der er langt mindre overrendt af turister end kvarteret f.eks. omkring den spanske trappe. Vi nød at spise på de lokale restauranter, hvor vi hurtigt blev kendte og hilst på, når vi siden gik forbi. I det hele taget følte vi, at vi boede i Rom i de 5 dage - og ikke kun var på besøg. Måske også fordi vi boede i en lejlighed og ikke på et upersonligt hotel.
Det kunne vi godt tænke os at gentage.
Et forslag: på listen over praktiske ting, vi fik fra det lokale bureau ville det være nyttigt også med et telefonnr. til taxa. Ellers kun tilfredshed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Svenn-Aage og hustru fra Hammel boede på Terrazza Ibernesi i Rom fra d. 27. september til d. 4. oktober 2009.

Vi havde en fremragende tur til Rom. Der var godt nok lidt problemer med at få nøglen, hvor vi skulle stå og vente udenfor døren i lidt over ½ time. I har ret i, at ikke alt fungerer, men da vi ikke havde behov for en ovn og kunne nøjes med at lave kaffe med den kedel der var i lejligheden synes vi at det var godt nok.

Det var en dejlig stor lejlighed, der nok tager sig lidt bedre ud på jeres billeder end i virkeligheden :-) Vi var dejligt tæt på alting og da jeg lige havde læst Dan Brown's Engle og Dæmoner blev turerne rundt til diverse piazaer og kirker en endnu større oplevelse. Vi var specielt imponeret over Peterskirken og Vatikanmuseerne men derudover nød vi at vandre rundt og studere folklore i bred forstand. Vejret var med os hele vejen og vi havde faktisk kun én dag hvor der var skyer på himlen ellers var der høj blå himmel hele tiden og en behagelig temperatur

Tak for denne gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map