Feriebolig i Rom

Terrazza Ibernesi

 
Terrazza Ibernesi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Ibernesi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I hjertet af det gamle Monti-kvarter tæt på Colosseum (kun 600 meter til metrostationen af samme navn) ligger denne lejlighed, der fra terrassen byder på en storslået udsigt over Kapitol, Palatinerhøjen, Vittorio Emanuele-monumentet og meget andet. Og da der er store glasdøre mellem stuen og terrassen, kan du faktisk også nyde udsigten inde fra lejligheden.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (4. sal med elevator):
- Den meget lyse og slidte lejlighed består af en rummelig opholdsstue med spiseafdeling samt et meget forfaldent køkkenhjørne og sovesofa, et soveværelse med dobbeltseng med udgang til en terrasse samt badeværelse med brusekabine, wc og bidet. Bemærk, at du skal igennem soveværelset for at komme ind til badeværelset. Fra stuen er der udgang til endnu en terrasse med udsigt over ... det hele. Terrassen er ikke stor, eller rettere sagt ikke særlig bred/dyb, og bordet er derfor også ganske lille, men udsigten er betagende.

Læs mere om Terrazza Ibernesi

Lejligheden er udstyret med wi-fi, velfungerende centralvarme, aircondition, fjernsyn samt vaskemaskine. Her er virkelig god plads og en speciel stemning med reolsystemer og skabe, der er lavet efter mål. Et plus ved denne lejlighed er omgivelserne, for Via degli Ibernesi er lukket for trafik og Roms trafikstøj høres derfor praktisk taget ikke - til gengæld kan du regne med at kunne høre duer og måger.

Skjul teksten
 
 
search map