Anmeldelser af Terrazza Governo Vecchio

 
Terrazza Governo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Governo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Governo Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Governo Vecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Governo Vecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Poul og familie fra Randers C boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 12. til d. 15. februar 2012.

Vi havde en fantastisk tur til Rom. Lejlighed, beliggenhed, Jeres service og hjælpen fra Costanza, da vi ankom, var i topklasse. Selv en udpræget frankofil som jeg (Poul) må indrømme, at Rom var fuldt på højde med Paris - måske endda en smule bedre, eftersom alle attraktioner lå indenfor overskuelig gå-afstand - og italienerne er et langt mere behageligt folkefærd end franskmændene... Alt i alt - en rigtig god oplevelse for os alle 4....

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familien fra Farum boede på Palazzo Bandino i Chianciano Terme fra d. 13. til d. 23. juli 2011 og på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 23. til d. 28. juli 2011.

Vi har haft en rigtig godt tur med lutter gode oplevelser.

I Rom boede vi rigtig godt, og var lidt overraskede over, at lejligheden kun vurderes til to stjerner.

Som sædvanlig har I i initalia ydet god service igennem hele forløbet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgit og Jens fra Valby boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 8. til d. 13. september 2010.

Vi har været meget begejstret for vores besøg i Rom. Skøn by. Vi må bare dertil igen !

Om lejligheden: Fantastisk beliggenhed. Det kan varmt anbefales at bo så centralt.

Der var lidt at beklage. Vi ventede 1 time på at blive lukket ind. På trods af at vi havde meddelt jer vores flynr og ankomsttidspunkt, vi ringede fra lufthavnen til kontoret og talte med en medarbejder der forklarede at det ville tage 3 kvarter med taxa at nå adressen. Vores taxachauffør ringede og talte med kontoret, fordi det var svært for ham at finde ind til adressen. Hver gang svarede de at de ” kommer om 10 min”. Og alligevel var vi først lukket ind kl. 16.00 hvor vi havde stået i gaden og ventet.

Lejligheden fremstod hyggelig og generelt ren.

Køkkenet er dog mangelfuldt udstyret. Eksempler: (og tag i betragtning at lejligheden faktisk er til 4 pers.)
2 teskeer, 3 kopper hvor de alle var skåret flere stede på kanten, hvor man drikker, 2 almindelige glas (til juice eller mælk) 4 gulbrune vinglas. 2 gasblus til madlavning, men reelt kan der kun stå én gryde, eller pande ad gangen da gasblussene var så tætte at udstyret ikke passede til det. En plastikskål til salat/eller lign var hullet og dressingen løb ud. Køleskabet havde ikke været afrimet i rigtig lang tid. Isen der sad på i frostboxen var tommetyk, hvilket forhindre at det køler ordentligt og det ser ikke så lækkert ud. Skabslågerne var fedtede og bar præg af ikke at have være vasket af et stykke tid.

Vi vaskede derfor skabe, købte 2 klare vinglas, 2 tekrus så vi ikke skar os på læberne og lod det stå til de næste, hvis det altså får lov til at blive i køkkenet.

Tagterrassen var skøn at have adgang til. Den bør bare passes når det er valgt, at der skal være 3 krukker med planter. 2 af de 3 krukker havde gamle visne træer og planter og det ser kedeligt og forsømt ud, - så de burde smide det ud og lade være at ha´ planter der skal passes, hvis ikke man gør det. Den var heller ikke blevet fejet længe så der lå en masse visent affald fra de døde træer og blomster. (Jeg kan godt sende et billede fra terrassen med de visne planter for min mand brugte træets tørre grene som tørrestativ til sine sokker)

I stuen var der to spisestuestole ( til 4 mennesker !) Der kunne man ikke sidde og spise, hvis det havde været aktuelt og for 4 personer. Det jeg her har beskrevet ville jeg ikke have fortalt jer, hvis ikke I havde skrevet og bedt om en tilbagemelding, for det er jo i småtingsafdelingen og vi havde 5 pragtfulde dage og var glad for lejligheden og beliggenheden. Og tagterrassen var rigtig dejlig at have.

Vi er ikke i tvivl om at vi vil benytte in-italia igen en anden gang, for I har ydet en fin service og vi har følt os godt og personligt behandlet.

Det kvarter, hvor lejligheden er beliggende er helt fantastisk hyggeligt og fik os til at føle at ” vi boede der”. Og der lå et herligt velassorterede supermarked lige over for indgangsdøren og som havde åbent fra 08-21. Der lå den skønneste isbod med hjemmelavet is, fedtfattigt og uden farvestoffer som smagte himmelsk også lige overfor indgangsdøren til lejligheden. Og et utroligt velbesøgt pizzaria, hvor der var lang kø ned af gaden fra de åbnede kl. 18.30 til de lukkede kl. 01.00 Ja, Rom er fuld af fristelser.

Kort sagt: Dejligt ophold og vi er færdige med at bo på hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans og familien fra Svendborg boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 7. til d. 11. august 2010.

Jo turen gik godt og levede op til vores forventninger. Vi har været med in-italia ( Rom & Terracina) flere gange og stiller vores forventninger på baggrund af vores erfaringer.

Maggiore biludlejning fungerer igen perfekt, så send dem en ros. Lejligheden, Terrazza Governo, helt ok - selv om billederne på Jeres hjemmeside nok er taget "i den mest perfekte vinkel".

Jeres vært på stedet var noget overfladisk, især hvis man er førstegangsbesøgende. "Hu, hej og vilde dyr", så var hun ude af døren - farvel, farvel. Men ung og sød, bevares. Sidste år gav Jeres vært grundig information og gode tips.

Mangler, ja - der bør være to sæt nøgler til de besøgende - alle ønsker jo ikke at være "hjemme" på samme tid. Så det bør være et krav I stiller.

Terrassen fin, men der mangler en parasol (det gjorde der også sidste år) så det vi betaler for kan anvendes udenfor morgen og nattetimer. Et par hynder i stole ville også være fint. Men ellers ok.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Steen og Vibber fra Herlev boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 17. til d. 26. maj 2010.

Hej

Jo det var en rigtig god lejlighed. Vi var tilfredse især med beliggenheden og kvaliteten af lejligheden. Der er dog nogle vigtige ting som bør ændres.

Hvis man er der over længere tid (vi var der i 10 dage) bør der være mulighed for at skifte sengetøj samt håndklæder.
(vedr. sengetøjet er der bare et lagen omkring dynen, hvilket er meget uhygiejnisk nåpr der kommer flere forskellige mennesker og liugger under dynerne. der bør være et reelt dynebetræk)

Ligeldes er der ingen viskestykker. Lidt ærgeligt var at der var ingen parasol på terassen, hvilket gjorde den mindre brugbar om dagen

Men vi havde en god ferie og vil gerne anbefale jer og selv gentage succeen.

In-Italia's kommentar

Hej begge. Tak for jeres mail. Det glæder os at I nød turen. Jeg tror godt I kunne have fået vasket sengetøjet en ekstra gang, hvis I havde spurgt. Jeg kan godt se, at det kan være tiltrængt. Men på den anden side, er der jo vaskemaskine i lejligheden, så man har mulighed for selv at vaske. Desværre er der ofte ikke klude og viskestykker i vores ferielejligheder. Derfor anbefaler vi i vores praktiske oplysninger, at man selv medbringer dette udstyr. Mange hilsner og ønske om en god sommer Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map