Feriebolig i Rom

Terrazza Governo Vecchio

 
Terrazza Governo Vecchio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Governo Vecchio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Som alle, der kender Rom ved, så bor du i Via del Governo Vecchio ikke langt fra nogen af Roms mest kendte pladser og seværdigheder, om det så er Campo de' Fiori, Vatikanet eller Pantheon.

Tæt på supermarked

Denne nydelige lejlighed ligger på femte etage, her er heldigvis elevator, i dette kvarter, hvor du finder alle slags restauranter, butikker og indkøbsmuligheder (her ligger faktisk også et rigtig godt supermarked i denne gade).

Læs mere om Terrazza Governo Vecchio

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (5. sal med elevator):
- Lejligheden ligger i to plan og består i indgangsplanet af stue med sovesofa til to personer (absolut kun til børn) og spiseområde, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. På den øvre etage finder du et separat køkken og den møblerede tagterrasse med udsigt over Den Evige Stads tage. Lejligheden er udstyret med aircondition, fjernsyn og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Governo Vecchio

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Governo Vecchio som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Governo Vecchio. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Governo Vecchio

Dejlig

Skøn lejlighed med suveræn beliggenhed.
Vi måtte dog bruge den stejle trappe ned til stuen på grund af vejret, men der er I jo
skyld..
Alt gik som smurt, nøglemanden var sympatisk og meget servicemindet.
Tak for et dejligt ophold.
Vi vender gerne tilbage og vil anbefale jer til andre.
Venlig hilsen henning og Irene.

Læs mere

Hyggelig lejlighed i det gamle kvarter

Lejligheden passer godt som base for en ferie med fokus på de klassiske steder i Rom. Efter en hektisk dag på sightseeing kan man forlade gadens larm og nyde udsigten over Rom fra lejlighedens tagterrasse, gerne tilsat en kop kaffe eller et glas vin. Det er en oplevelse i sig selv at se Rom oppefra.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Governo Vecchio

Læs mere

Kenneth og Rikke fra Aarhus C boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 13. til d. 20. februar 2013.

Vi havde en skøn tur med spirende forår til en dejlig lejlighed med fantastisk beliggenhed og en vidunderlig udsigt udover Roms tage fra tagterassen. Alt det gode er i gåafstand og modtagelsen dernede effektiv og venlig. Når vi vender tilbage bliver det med stor sandsynlighed til Terrazza Governo Vecchio

Læs mere

Hanne og Gorm fra Vedbæk boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 12. til d. 19. december 2012.

Vi havde en rigtig god uge i Rom i Terrazza Governo Vecchio. Efter din anbefaling tog vi en hvid roma taxa i lufthavnen Fiumicino. Der var store skilte med at prisen var 48 Euro. Vi fik Roms måske eneste ærlige taxachauffør som kunne lidt engelsk og som kørte godt og behageligt, så vi hyrede ham også til tilbageturen. Vi ringede fra lufthavnen og der kom hurtigt en ung dame og lukked os ind i lejligheden og forklarede alt på engelsk, så det var meget fint.
Til at begynde med var vi lidt desorienterede med verdenshjørnerne, indtil vi fandt ud af at lejligheden var i det der på kortet blev betegnet som Pallazzo del Governo Vecchio.
Lejligheden ligger meget ideelt med gode indkøbsmuligheder og restauranter samt centralt i forhold til seværdighederne.
Selve lejligheden er også god, i hvert fald når man kun er 2. Den stejle trappe op til køkkenet og terrassen skal man som 80-årig vænne sig til. Det ville have været rart med en væg ind til stuen eller i hvert fald et gelænder. En ting vi savnede var et sofabord og så er det naturligvis lidt underligt at komme til en lejlighed i Rom uden normale vinglas.
En dag var der strømafbrydelse, så vi lærte at sætte pris på elevatoren. Der er ret langt op til 5. sal. På andre tider af året havde man nok opholdt sig mere på terressen. Vi havde et par dage med solskin og med et tæppe i ryggen kunne sidde og nyde solen og udsigten.

Som sagt havde vi en rigtig dejlig uge i Rom, fuldstændig planmæssig flyvetur med Norwegian frem og tilbage, god taxatur frem og tilbage, et super ophold i Terrazza Governo Vecchio, så hvem ved, måske kommer vi tilbage på en anden tid af året en anden gang.

Læs mere

Inger og Torben fra Aabenraa boede på Terrazza Governo Vecchio i Rom fra d. 12. til d. 19. oktober 2012.

Ugen i Rom var rigtig rigtig dejlig, vejret var super, og vi nød meget, at vores lejlighed denne gang lå meget centralt.
Vi har gennem forløbet været tilfredse med in-italia. Vi havde først lejet en anden bolig, men da viste sig, at lejemålet (trods indbetaling) ikke kunne lade sig gøre, så var firmaet hurtige til at give andre tilbud.
Vi ringede til kontaktpersonen, da vi landede. Det gik fint, vi ventede ca.20 min. udenfor gadedøren. Det var ok, men set i bakspejlet, så virkede det utroligt upersonligt. Kontaktpersonen talte i telefon hele tiden - og vi mener - hele tiden. Da hendes telefonsamtale var afsluttet, tog det max 3 min., hvor vi nåede at få nogle få praktiske oplysninger, ja - så ringede telefonen igen, og hun forsvandt ud af døren.
Lejligheden er sjov og anderledes. Super terrasse - men godt det ikke var højsommer. Solen bager ned og dermed også i køkkenet, så hvis det er i sommerperioden, så mangler der i allerhøjeste grad en parasol på terrassen, eller aircondition i køkkenet.
Lejligheden er beskrevet til 4 personer. Uha - sovesofaen i stuen kan absolut ikke bruges til at sove på. Heller ikke hvis det handler om børn. Vi brugte den som en mulighed for at hvile benene lidt en gang imellem, men det er bestemt ikke muligt at finde hvile der. Det bør der absolut ændres på - eller in-italia skal informere om, at lejligheden kun er til 2 personer.
Samtidig er der slet ikke glas, kopper m.m. til 4 personer.

Rengøringen var rimelig men absolut ikke nogen høj standard.

Læs mere
 
search map