Anmeldelser af Terrazza Giulia sul Tevere

 
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Giulia sul Tevere

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Giulia sul Tevere som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Giulia sul Tevere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Giulia sul Tevere

Terrazza Giulia sul Tevere
Vælg denne romerske lejlighed for terrassen der vender ud mod Tiberen og for den kunstneriske indretning. Du bor på femte sal med elevator kun 100 meter fra Trastevere og 300 meter fra Campo dei Fiori. Farveglade vægge, møbler i vintagestil, småting hist og her giver dig en fornemmelse af, at lejligheden er et hjem for en person med boheme-hjerte. Velkommen til Terrazza Giulia sul Tevere i Rom, som ligger på den berømte gade Via Giulia og et stenkast fra broen Ponte Sisto.
- Ja, charmerende indretning, men den nye ejer har ikke passet ordentligt på det, som engang var en genial indretning. Vintagemøblerne er af den ucharmerende art, som udlejere bare fylder på, med skuffer der ikke kan åbnes og moderne stole i rustfrit stål, alle med lasede sæder

Fra personlighed til terrasse
For at nyde det bedste først, skal du gå de få trin (12 uden håndtag) op til den øverste del af lejligheden, her venter en lille terrasse møbleret med et bord og to stole og som har udsigt over tagene til Tiberen, der løber under dig. Når Rom byder på godt vejr, kan du her nyde solens stråler og byens summende liv og atmosfære.
- Det summende liv kommer fra konstant musik fra Ponte Sisto fra formiddag til over midnat – ofte med tre forskellige ”bands” og afrikanske trommer – på én gang! og fra 24 timers trafikstøj fra Lungotevere på begge sider af Tiberen og ikke under 4 udrykninger – eller rettere indrykninger til hospitalet på Isla Tiburtina i timen, samt politikørsel

Terrazza Giulia sul Tevere til 2/4 personer (med terrasse)
Lejligheden Terrazza Giulia sul Tevere ligger på femte sal i en bygning med elevator og har en lille terrasse der er møbleret med et bord og to stole mod Tiberen. Lejligheden har flere indvendige trappetrin og kan derfor ikke anbefales til personer med gangbesvær. Den består af en stue med sovesofa, køkken med spiseplads, soveværelse med dobbeltseng (king size) samt et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er desuden udrustet med TV, aircondition og WiFi. Køkkenet er udrustet med køleskab med frysboks, ovn og opvaskemaskine. Der er også strygejern til rådighed.
- Der er ikke opvaskemaskine! Der er et stryge jern, men ikke noget strygebræt.
Fra badeværelset en konstant ubehagelig lugt af kloak. Fortalte det til Paula, men der blev ikke gjort noget ved det. Havde en aftale med Lorenzo (nøgleholder) om rent linned efter en uge. Vi måtte rykke for det og fik smidt nogle håndklæder på sofaen, men ikke badehåndklæder og ikke sengelinned. Vi har altid ( check selv vores samarbejde) oplevet, at når vi har boet i en lejlighed i to uger, er det sket automatisk, som regel med en rengøring (det bad vi ikke om).

- Alt i alt en lejlighed , som vi befandt os godt i, trods mangler. Derfor har vi også booket den igen i maj 19.

Venligst
Roland Heller Andersen og Ditte Helms

Rom som feriedestination

In-Italia's kommentar

Kære Roland og Ditte. Mange tak for jeres anmeldelse af jeres ophold på Terrazza Giulia sul Tevere. Jeg er glad for at høre, at I havde en god ferie i Rom og nød opholdet i lejligheden : ) Den centrale beliggenhed gør, at man fra lejligheden og især terrassen kan følge med i Roms pulserende byliv med trafik, musik og snak - hvilket også er en del af charmen. Jeg er glad for, at I på trods af lidt mangler, glæder jer til endnu et ophold til maj! Jeg har fjernet informationen om opvaskemaskine, da det ikke mere er aktuelt - mange tak for info. Jeg er overrasket over at høre, at I havde problemer med lugt fra badeværelset. Dette beklager jeg selvfølgelig, og jeg ville ønske, at I havde kontaktet os under opholdet, så vi kunne kontakte Paula og få det fixet hvis muligt. Under jeres næste ophold skal I endelig huske at kontakte os, hvis der er noget, vi kan være behjælpelig med. Dette gælder også eventuelle udfordringer med udskiftning af håndklæder samt sengelinned. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til maj : ) Mange hilsner Amalie

Terrazza Giulia sul Tevere
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2018
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map