Feriebolig i Rom

Terrazza Giulia sul Tevere

 
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Farveglade vægge, møbler i vintagestil, småting hist og her giver dig en fornemmelse af, at lejligheden er et hjem for en person med boheme-hjerte. Velkommen til Terrazza Giulia sul Tevere i Rom, som ligger på den berømte gade Via Giulia og et stenkast fra broen Ponte Sisto.

Fra personlighed til terrasse

For at nyde det bedste først, skal du gå de ca. 12 trin op til den øverste del af lejligheden, her venter en lille terrasse møbleret med et bord og to stole og som har udsigt over tagene til Tiberen, der løber under dig. Når Rom byder på godt vejr, kan du her nyde solens stråler og byens summende liv og atmosfære.

Rom til fods

Her bor du ved floden ca. 350 meter fra torvet Campo dei Fiori og 100 meter fra Piazza Farnese. Så du har kun en kort gangafstand til en af de smukkeste torvepladser i den italienske hovedstad. Til Colosseum og Vatikanet skal du gå lidt længere (ca. 2 km. til det første og 1½ km. til det andet) eller benytte dig af byens offentlige transport.

Toværelseslejligheden Terrazza Giulia sul Tevere til 2/4 personer (med terrasse)
Lejligheden Terrazza Giulia sul Tevere ligger på femte sal i en bygning med elevator og har en lille terrasse der er møbleret med et bord og to stole mod Tiberen. Lejligheden har flere indvendige trappetrin og kan derfor ikke anbefales til personer med gangbesvær. Den består af en stue med sovesofa, køkken med spiseplads, soveværelse med dobbeltseng (king size) samt et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er desuden udrustet med TV, aircondition og WiFi. Køkkenet er udrustet med køleskab med frysboks og ovn. Der er også strygejern til rådighed.

 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Giulia sul Tevere

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Giulia sul Tevere som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Giulia sul Tevere. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Terrazza Giulia sul Tevere

Terrazza Giulia sul Tevere
Vælg denne romerske lejlighed for terrassen der vender ud mod Tiberen og for den kunstneriske indretning. Du bor på femte sal med elevator kun 100 meter fra Trastevere og 300 meter fra Campo dei Fiori. Farveglade vægge, møbler i vintagestil, småting hist og her giver dig en fornemmelse af, at lejligheden er et hjem for en person med boheme-hjerte. Velkommen til Terrazza Giulia sul Tevere i Rom, som ligger på den berømte gade Via Giulia og et stenkast fra broen Ponte Sisto.
- Ja, charmerende indretning, men den nye ejer har ikke passet ordentligt på det, som engang var en genial indretning. Vintagemøblerne er af den ucharmerende art, som udlejere bare fylder på, med skuffer der ikke kan åbnes og moderne stole i rustfrit stål, alle med lasede sæder

Fra personlighed til terrasse
For at nyde det bedste først, skal du gå de få trin (12 uden håndtag) op til den øverste del af lejligheden, her venter en lille terrasse møbleret med et bord og to stole og som har udsigt over tagene til Tiberen, der løber under dig. Når Rom byder på godt vejr, kan du her nyde solens stråler og byens summende liv og atmosfære.
- Det summende liv kommer fra konstant musik fra Ponte Sisto fra formiddag til over midnat – ofte med tre forskellige ”bands” og afrikanske trommer – på én gang! og fra 24 timers trafikstøj fra Lungotevere på begge sider af Tiberen og ikke under 4 udrykninger – eller rettere indrykninger til hospitalet på Isla Tiburtina i timen, samt politikørsel

Terrazza Giulia sul Tevere til 2/4 personer (med terrasse)
Lejligheden Terrazza Giulia sul Tevere ligger på femte sal i en bygning med elevator og har en lille terrasse der er møbleret med et bord og to stole mod Tiberen. Lejligheden har flere indvendige trappetrin og kan derfor ikke anbefales til personer med gangbesvær. Den består af en stue med sovesofa, køkken med spiseplads, soveværelse med dobbeltseng (king size) samt et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er desuden udrustet med TV, aircondition og WiFi. Køkkenet er udrustet med køleskab med frysboks, ovn og opvaskemaskine. Der er også strygejern til rådighed.
- Der er ikke opvaskemaskine! Der er et stryge jern, men ikke noget strygebræt.
Fra badeværelset en konstant ubehagelig lugt af kloak. Fortalte det til Paula, men der blev ikke gjort noget ved det. Havde en aftale med Lorenzo (nøgleholder) om rent linned efter en uge. Vi måtte rykke for det og fik smidt nogle håndklæder på sofaen, men ikke badehåndklæder og ikke sengelinned. Vi har altid ( check selv vores samarbejde) oplevet, at når vi har boet i en lejlighed i to uger, er det sket automatisk, som regel med en rengøring (det bad vi ikke om).

- Alt i alt en lejlighed , som vi befandt os godt i, trods mangler. Derfor har vi også booket den igen i maj 19.

Venligst
Roland Heller Andersen og Ditte Helms

Læs mere
 
search map