Feriebolig i Rom

Terrazza Giulia sul Tevere

 
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Giulia sul Tevere er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Farveglade vægge, møbler i vintagestil, småting hist og her giver dig en fornemmelse af, at lejligheden er et hjem for en person med boheme-hjerte. Velkommen til Terrazza Giulia sul Tevere i Rom, som ligger på den berømte gade Via Giulia og et stenkast fra broen Ponte Sisto.

Fra personlighed til terrasse

For at nyde det bedste først, skal du gå de ca. 12 trin op til den øverste del af lejligheden, her venter en lille terrasse møbleret med et bord og to stole og som har udsigt over tagene til Tiberen, der løber under dig. Når Rom byder på godt vejr, kan du her nyde solens stråler og byens summende liv og atmosfære.

Rom til fods

Her bor du ved floden ca. 350 meter fra torvet Campo dei Fiori og 100 meter fra Piazza Farnese. Så du har kun en kort gangafstand til en af de smukkeste torvepladser i den italienske hovedstad. Til Colosseum og Vatikanet skal du gå lidt længere (ca. 2 km. til det første og 1½ km. til det andet) eller benytte dig af byens offentlige transport.

Toværelseslejligheden Terrazza Giulia sul Tevere til 2/4 personer (med terrasse)
Lejligheden Terrazza Giulia sul Tevere ligger på femte sal i en bygning med elevator og har en lille terrasse der er møbleret med et bord og to stole mod Tiberen. Lejligheden har flere indvendige trappetrin og kan derfor ikke anbefales til personer med gangbesvær. Den består af en stue med sovesofa, køkken med spiseplads, soveværelse med dobbeltseng (king size) samt et badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er desuden udrustet med TV, aircondition og WiFi. Køkkenet er udrustet med køleskab med frysboks og ovn. Der er også strygejern til rådighed.

 
 
search map