Feriebolig i Rom

Terrazza Gabrielli

 
Terrazza Gabrielli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Gabrielli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I en lille sidegade til Via dei Coronari ligger Terrazza Gabrielli på femte etage (der er elevator til fjerde, men det sidste stykke slipper du ikke for at gå). Beliggenheden er særdeles central med ca. 400 meter til Piazza Navona, ca. 400 meter til Engelsborg og ca. 850 meter til Campo de' Fiori.

Plusser og minuser

Lejligheden ligger på den øverste etage, altså lige under taget, hvilket gør, at der ikke er lige højt til loftet overalt i stuen, uden at det på nogen måde er et større problem. Vi kan derimod ikke anbefale, at man bor det maksimale antal personer i lejligheden, hvis du ønsker lidt komfort, for når sovesofaen er slået ud, er der ikke meget plads i stuen, og hvis du slår den stejle stige til hemsen ned, kan du ikke bruge det lille badeværelse. Når det er sagt, skal det siges, at du her bor usædvanlig centralt med en dejlig tagterrasse, som du sikkert vil bruge store dele af din tid i lejligheden på. Her er for resten aircondition, Wi-Fi og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza Gabrielli

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden består af entré/gang, stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) samt en hems med enkeltseng og udgang til terrassen (NB. Trappen op til hemsen er stejl og derfor hverken velegnet til mindre børn, gangbesværede eller berusede). I forbindelse med stuen er der et meget lille badeværelse med bruser og wc, men det skal bemærkes, at bruseren er sådan placeret, at brug af den vil gøre hele rummet vådt. Her er desuden også et lyst soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med wc og bruser (denne gang heldigvis i kabine med forhæng). Der er også adgang til terrassen fra gangen; terrassen er ca. 25 m² stor og fra den er der flot udsigt over byens tage.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Gabrielli

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Gabrielli som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Gabrielli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza Gabrielli

Fantastisk terrasse - og udsigt

Det var familiens første tur til Rom. Vi fik anbefalet bl.a. denne fine lille taglejlighed af in-italia. Vi fik alle forventninger indfriet til den dejlige by, bl.a. foranlediget af lejlighedens meget hyggelige beliggenhed - hvor den eneste "larm" var sjove havmåger. Ellers meget rolig og tryg beliggenhed. Da vi ankom, var der ikke Wi-fi adgang som lovet, men det blev løst dagen efter. Vi var to voksne og to børn - og vil ikke anbefale, at man er flere, for så er der simpelthen for lidt plads. Men tagterrassen var dog det hele værd!! Stor og med en fantastisk udsigt. Vi har rigtig mange fotos af Peterskirken nu ;-) Vi glæder os til at vende tilbage til Rom med in-italia - og måske til Terrazza Gabrielli...

Læs mere

Herlig udsigt

Læs mere
 
search map