Feriebolig i Rom

Terrazza Gabrielli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I en lille sidegade til Via dei Coronari ligger Terrazza Gabrielli på femte etage (der er elevator til fjerde, men det sidste stykke slipper du ikke for at gå). Beliggenheden er særdeles central med ca. 400 meter til Piazza Navona, ca. 400 meter til Engelsborg og ca. 850 meter til Campo de' Fiori.

Plusser og minuser

Lejligheden ligger på den øverste etage, altså lige under taget, hvilket gør, at der ikke er lige højt til loftet overalt i stuen, uden at det på nogen måde er et større problem. Vi kan derimod ikke anbefale, at man bor det maksimale antal personer i lejligheden, hvis du ønsker lidt komfort, for når sovesofaen er slået ud, er der ikke meget plads i stuen, og hvis du slår den stejle stige til hemsen ned, kan du ikke bruge det lille badeværelse. Når det er sagt, skal det siges, at du her bor usædvanlig centralt med en dejlig tagterrasse, som du sikkert vil bruge store dele af din tid i lejligheden på. Her er for resten aircondition, Wi-Fi og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza Gabrielli

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden består af entré/gang, stue med køkkenhjørne (4 gasblus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks) samt en hems med enkeltseng og udgang til terrassen (NB. Trappen op til hemsen er stejl og derfor hverken velegnet til mindre børn, gangbesværede eller berusede). I forbindelse med stuen er der et meget lille badeværelse med bruser og wc, men det skal bemærkes, at bruseren er sådan placeret, at brug af den vil gøre hele rummet vådt. Her er desuden også et lyst soveværelse med dobbeltseng og endnu et badeværelse med wc og bruser (denne gang heldigvis i kabine med forhæng). Der er også adgang til terrassen fra gangen; terrassen er ca. 25 m² stor og fra den er der flot udsigt over byens tage.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Terrazza Soldati

Rom, Lazio

Dimora Giulia

Rom, Lazio

Terrazza Trevi

Rom, Lazio

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map