Feriebolig i Rom

Terrazza Fratte

 
Terrazza Fratte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Fratte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med sin beliggenhed på femte etage uden elevator må Terrazza Fratte i udpræget grad kaldes en lejlighed for folk, der er godt til bens, men de kan så til gengæld også spare turen til træningscentret og få en centralt beliggende lejlighed med terrasse tæt på Den Spanske Trappe til en meget rimelig pris. Her er nylagt parketgulv, og lejligheden er indrettet med en en hel del personlig stil.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (5. sal uden elevator)
- Lejligheden består af stue med pejs, sofa-arrangement og spisebord, åbent køkken (en suite med stuen) med fire gasblus, opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. I stuen er der en hems med enkeltseng, men da vejen op til hemsen - som ikke er afskærmet - går ad en stejl vindeltrappe, anbefaler vi kun brugen af den til større børn og voksne. Fra stuen er der udgang til lejlighedens lille hyggelige terrasse på omkring 4 m² med bord og stole.

Læs mere om Terrazza Fratte

Skjul teksten
 
 
search map