Anmeldelser af Terrazza di Sales

 
Terrazza di Sales er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza di Sales er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza di Sales

Læs personlige anmeldelser af Terrazza di Sales som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza di Sales. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Giver sig ud for mere end den kan holde

Da vi ankom til lejligheden var vi overraskede over at se at facaden var pakket ind i stillads. Lejligheden indenfor er meget hyggelig og personligt indrettet. Udtrækssengene var ikke komfortable at sove i. De var meget hårde. Dobbeltsengen var fin. Da vi ankom fortalte den nøgleansvarlige at saunaen ikke virkede. I kælderen hvor jacuzzien befandt sig var der meget fugtigt, der lugtede muggent og der var indtil flere skolopendere i karret. Vi havde bestemt ikke lyst til at bruge rummet.

Mandag- fredag morgen startede der håndværkere om morgenen, som larmede så meget at det var umuligt at sove. Det var vi meget utilfredse over ikke at være informeret om inden vi bestilte lejligheden.

In-Italia's kommentar

Om man foretrækker hårde eller bløde senge, er et yderst personligt spørgsmål, og andre har været ganske tilfredse med madrassernes hårdhed. Hvad tilstanden af kælderen med jacuzzi og sauna angår, så havde vi straks sørget for udbedring af problemerne, hvis vi var blevet kontaktet. Men at informere om tilstedeværelsen af håndværkere før bestillingen, når den sker fem måneder før opholdet, er desværre, hvor ønskeligt det end kunne være, ikke muligt. Vi kan blot gentage, at hvis vi var blevet kontaktet, havde vi kunnet løse problemerne, ikke ved at forvise håndværkerne, men ved at tilbyde en anden lejlighed.

Terrazza di Sales
Rent og pænt

klam og fugtig kælder
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Sommerophold

Terazza di Sales var en perfekt lejlighed til vores ophold. beliggenhed perfekt, nemt at finde lokale restauranter, supermarkeder og bager.
dejlig lille gårdhave. Søde beboere i ejendommen.

Terrazza di Sales
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza di Sales
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map