Feriebolig i Rom

Terrazza di Sales

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Trastevere er med rette kendt for sine utallige spisesteder, barer og caféer, som gør dette område til et af Roms livligste næsten døgnet rundt. Men Trastevere er også, som Rom selv, en særdeles sammensat størrelse med intense og afslappede zoner. Via di San Francesco di Sales ligger således lidt uden for det mest heftige festkvarter, men dog ikke mere, end at du kun har 500 meters gang til fx Piazza della Malva. Du får derfor her alle mulighederne for muntert aftenliv uden at skulle høre på alle de andre, når du er gået i seng.

En helt speciel lejlighed

Rom har noget for enhver, også når det gælder lejligheder, og Terrazza di Sales må bestemt siges at være noget for sig selv. Alene beliggenheden i stueetagen lige ud til gaden er usædvanlig, men endnu mere sjældent er det, at opleve en lejlighed i Rom, der har egen gårdhave og .... kælder med både spabad og sauna! Vi kan hilse og sige, at et glas vin passer fint begge steder!

Udenfor eller nedenunder?

Valget er dit. Vil du gå ned i den hyggelige kælder med det store spabad og den lille sauna (den har kun plads til én person), eller vil du slappe af i den private gårdhave, som ligger ud for stuen?

Lejligheden på Terrazza di Sales

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejligheden ligger i stueetagen med indgang direkte fra gaden. Den består af en langstrakt stue med opholds- og spiseafdeling og køkkenhjørne (tre gasblus, køleskab og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med badekar og wc samt et andet soveværelse med to sovesofaer til hver to personer og privat badeværelse med bruser og wc.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Agriturismo Bevione

Farigliano, Piemonte

Residence Da Felicin

Monforte d'Alba, Piemonte

Villa Incanto B&B

Treiso, Piemonte

search map