Feriebolig i Rom

Terrazza di Sales

 
Terrazza di Sales er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza di Sales er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Trastevere er med rette kendt for sine utallige spisesteder, barer og caféer, som gør dette område til et af Roms livligste næsten døgnet rundt. Men Trastevere er også, som Rom selv, en særdeles sammensat størrelse med intense og afslappede zoner. Via di San Francesco di Sales ligger således lidt uden for det mest heftige festkvarter, men dog ikke mere, end at du kun har 500 meters gang til fx Piazza della Malva. Du får derfor her alle mulighederne for muntert aftenliv uden at skulle høre på alle de andre, når du er gået i seng.

En helt speciel lejlighed

Rom har noget for enhver, også når det gælder lejligheder, og Terrazza di Sales må bestemt siges at være noget for sig selv. Alene beliggenheden i stueetagen lige ud til gaden er usædvanlig, men endnu mere sjældent er det, at opleve en lejlighed i Rom, der har egen gårdhave og .... kælder med både spabad og sauna! Vi kan hilse og sige, at et glas vin passer fint begge steder!

Læs mere om Terrazza di Sales

Udenfor eller nedenunder?

Valget er dit. Vil du gå ned i den hyggelige kælder med det store spabad og den lille sauna (den har kun plads til én person), eller vil du slappe af i den private gårdhave, som ligger ud for stuen?

Lejligheden på Terrazza di Sales

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejligheden ligger i stueetagen med indgang direkte fra gaden. Den består af en langstrakt stue med opholds- og spiseafdeling og køkkenhjørne (tre gasblus, køleskab og mikrobølgeovn) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og privat badeværelse med badekar og wc samt et andet soveværelse med to sovesofaer til hver to personer og privat badeværelse med bruser og wc.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza di Sales

Læs personlige anmeldelser af Terrazza di Sales som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza di Sales. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazza di Sales

Sommerophold

Terazza di Sales var en perfekt lejlighed til vores ophold. beliggenhed perfekt, nemt at finde lokale restauranter, supermarkeder og bager.
dejlig lille gårdhave. Søde beboere i ejendommen.

Læs mere

Giver sig ud for mere end den kan holde

Da vi ankom til lejligheden var vi overraskede over at se at facaden var pakket ind i stillads. Lejligheden indenfor er meget hyggelig og personligt indrettet. Udtrækssengene var ikke komfortable at sove i. De var meget hårde. Dobbeltsengen var fin. Da vi ankom fortalte den nøgleansvarlige at saunaen ikke virkede. I kælderen hvor jacuzzien befandt sig var der meget fugtigt, der lugtede muggent og der var indtil flere skolopendere i karret. Vi havde bestemt ikke lyst til at bruge rummet.

Mandag- fredag morgen startede der håndværkere om morgenen, som larmede så meget at det var umuligt at sove. Det var vi meget utilfredse over ikke at være informeret om inden vi bestilte lejligheden.

Læs mere
 
search map