Anmeldelser af Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Corso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza del Corso

Læs personlige anmeldelser af Terrazza del Corso som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza del Corso. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ulf og medrejsende fra Alberslund boede på Terrazza del Corso i Rom fra d. 25. oktober til d. 1. november 2008.

Vi var 4 pers. i lejligheden fra den 25.okt. og 8 dage frem. Jamen hold da op, hvor var der en vidunderlig udsigt, der var det hele værd. Men vi syntes jo også, at køkkenet var for skrabet. Ingen ordentlige gryder eller pander - ingen rødvinsglas eller glas til bitter. Vi er altså på ferie i vinens land. Der var heller ikke en ordentlig kande til at lave kaffe i. Det var simpelthen for dårligt.Men vi ønsker trods alt at komme igen - beliggenheden var perfekt og Rom er vidunderlig.

In-Italia's kommentar

I starten af januar '09 er der blevet købt nye gryder, pander og anden køkkenservice til denne lejlighed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Helle og hendes familie fra Ringsted boede på Terrazza del Corso i Rom fra d. 12. til d. 16. juni 2008.

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Rom. Alt var perfekt, vejret, maden, oplevelserne, Romerne og ikke mindst "Terazza del Corso". Lejligheden var helt vidunderlig, ikke mindst den skønne tagterrasse, hvor vi nød den skønne udsigt over hele Rom. Lejlighedens beliggenhed er hel perfekt, når der skal shoppes igennem og hygges på de små spisesteder.
Tips til andre, der skal til Rom:
- Vi valgte at købe biletter til Coloseum og Forum Romanum hjemmefra (on-line),
for at slippe for de lange køer. Det fungerede fint!
- Husk et par "tabs" (sæbe), så opvaskemaskinen kan bruges.
- Det er en rigtig god ordning der er lavet, med transport i taxi fra lufthavnen til Rom for 40 euro. Den brugte vi begge veje og slap derved for at slæbe på bagagen. Tak for denne oplysning!
Vi er meget glade for jeres gode service og vil hel sikkert bruge Jer igen, når vi senere på sommeren tager til Napoli/Amalfi eller Toscana og til efteråret igen en smut til Rom.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Poul Erik og rejsefællerne fra Greve boede på Terrazza del Corso i Rom fra d. 17. til d. 24. maj 2008.

Det er jo en skøn by m. masser af historie og liv - ikke dårligt.

Lejligheden ligger også et dejligt sted - hvis man skal anke lidt, så er køkkenet ret slidt. Køkkenet og udstyr er også meget lagt an på, at man spiser ude, der er meget få ting (knive og gafler etc.).

Vinåbneren var det værste bras - ikke bare fordi den gik i stykker:-) - og ikke lejlig- heden værdig (vi købte en bedre).

Så summa summarum stor tilfredshed - og få forbedringspunkter.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Birgitte og medrejsende fra Dragør boede på Terrazza del Corso i Rom fra d. 23. til d. 27. april 2007.

Vi har været meget glade for Jeres arrangement. Vi havde den mest utrolige lejlighed på 5. sal med tilhørende tagterrasse centralt mellem den Spanske Trappe og Trevi Fontænen. De udlagte billeder på jeres hjemmeside var fuldstændig i overensstemmelse med virkeligheden. Vi manglede absolut ikke noget. Vi var to par afsted, og da det ene soveværelse var et Master bedroom trak for lod, om hvem der skulle have dette værelse.
Vi kunne sidde på tagterrassen og nyde synet af alle Roms tårne og bygninger med en kølig drink inden for rækkevidde..
Vi har slidt skosålerne tynde, for vi valgte at se Rom til fods, og vejret var med os i helt utrolig grad. Vi forlod Danmark i kulde og regn og sad om eftermiddagen på en fortorvs café i nærheden af Fontæne Trevi i skjorteærmer og nød pasta og kølig hvidvin. Det var en fantastisk kontrast, men helt sikkert på den gode måde. Vi så det, man nu skal se i Rom, men vi gav os også god tid til at nyde....også de gode italienske is.
Vi havde booket flybilletter gennem Jer med SAS, så det var med nogen bæven, at vi hørte om strejken blandt kabinepersonalet onsdag og torsdag, mens vi var afsted, men heldigvis var alt normalt, da vi skulle hjem fredag, og vi landede planmæssigt i Kastrup - til dejligt sommervejr - efter en helt fantastisk tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Ib og medrejsende fra Brabrand boede på Terrazza del Corso i Rom fra d. 11. til d. 16. februar 2007.

Lejligheden var perfekt beliggende. Lidt varmere, og tagterrassen er et hit. Nøglepigen var sød og venlig, og stod og ventede på os.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map