Feriebolig i Rom

Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Corso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med en perfekt beliggenhed mellem Trevifontænen og Pantheon ligger denne lejlighed med sin store terrasse, hvorfra udsigten i sandhed er meget imponerende: Herfra har du en 360 graders udsigt over det centrale Rom! Læg dertil, at terrassen er udstyret med flere store pottter med planter, buske og små træer.

Bonapartister vil i særlig grad værdsætte udsigten til det store tårn, hvorpå der øverst med store bogstaver står BONAPARTE. Her boede Napoleons moder, Madame Mère, fra 1816 til sin død. I nærheden findes mange af de monumenter, som gør Roms historiske centrum så attraktivt og rigt på overraskelser, men også mange butikker og spisesteder af alle slags: caféer, restauranter, osteriaer og trattoriaer for enhver smag og pengepung.

Læs mere om Terrazza del Corso

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (5. sal)
- Lejligheden ligger på femte sal (med elevator) og er udstyret med aircondition, fjernsyn, hi-fi, og vaskemaskine. Den består af åbent køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgevovn, køleskab og opvaskemaskine), stue med sovesofa til én person, soveværelse med kingsize seng, soveværelse med en lav futon-dobbeltseng, to badeværelser med toilet og henholdsvis bruser og badekar samt terrasse med bord og stole på den øverste etage.

Skjul teksten
 
 
search map