Feriebolig i Rom

Terrazza del Corso

 
Terrazza del Corso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza del Corso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Med en perfekt beliggenhed mellem Trevifontænen og Pantheon ligger denne lejlighed med sin store terrasse, hvorfra udsigten i sandhed er meget imponerende: Herfra har du en 360 graders udsigt over det centrale Rom! Læg dertil, at terrassen er udstyret med flere store pottter med planter, buske og små træer.

Bonapartister vil i særlig grad værdsætte udsigten til det store tårn, hvorpå der øverst med store bogstaver står BONAPARTE. Her boede Napoleons moder, Madame Mère, fra 1816 til sin død. I nærheden findes mange af de monumenter, som gør Roms historiske centrum så attraktivt og rigt på overraskelser, men også mange butikker og spisesteder af alle slags: caféer, restauranter, osteriaer og trattoriaer for enhver smag og pengepung.

Læs mere om Terrazza del Corso

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser (5. sal)
- Lejligheden ligger på femte sal (med elevator) og er udstyret med aircondition, fjernsyn, hi-fi, og vaskemaskine. Den består af åbent køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgevovn, køleskab og opvaskemaskine), stue med sovesofa til én person, soveværelse med kingsize seng, soveværelse med en lav futon-dobbeltseng, to badeværelser med toilet og henholdsvis bruser og badekar samt terrasse med bord og stole på den øverste etage.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map