Anmeldelser af Terrazza dei Coronari

 
Terrazza dei Coronari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza dei Coronari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza dei Coronari

Læs personlige anmeldelser af Terrazza dei Coronari som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza dei Coronari. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lise og familie fra København K boede på Terrazza Coronari i Rom fra d. 13. til d. 18. oktober 2009.

Vi har været superglade for lejligheden, som er meget velegnet til et par eller evt. et par med et mindre barn. Vi havde en teenager med, som måske nok kunne have brugt lidt privatliv ved at kunne lukke en dør, men det er helt vores egen fejl, at vi ikke havde læst lejlighedsannoncen grundigt nok, så vi havde vist, at der ingen dør var mellem soveværelse og stue. Lejligheden er fint udstyret med en herlig terrasse, og trapperne vænner man sig til !

Beliggenheden var lige som vi kunne ønske. Jeg har været i Rom omkring 25-30 gange og har i de sidste mange år boet i området omkring Campo dei Fiori eller Piazza Navona, så derfor var det helt ideelt.

Et godt råd: Det ville være dejligt, hvis I tilbød jeres kunder "Limosine-service" ( at blive hentet med en taxa, booked af jer fra lufthavnen ), som flere hoteller og udlejningsfirmaer gør det. Vi havde en meget dårlig oplevelse med en taxa, som vel at mærke var en registreret taxa med taxmenter og nummer og det hele ( ved at vi skal være på vagt overfor svindlere..). Han kørte over 150 km, med en masse farlige opbremsninger,- den rene dødskørsel, og der var kun en sikkerhedssele, der fungerede. Inde i centrum kørte han konsekvent overfor rødt og var ved at ramme et barn inde i en af de små gyder, osv. osv. Vores "nøgle-kontakt", Costanza, sørgede for at bestille taxa til os til hjemturen, og det var en helt anden tur. Jeg har kørt med masser af andre taxachauffører fra Fiumicino, som har kørt hurtigt, men sikkert, og jeg har aldrig følt mig utryg. Før denne rædselsfulde tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ilse og rejsepartner fra København Ø boede på Terrazza Coronari i Rom fra d. 12. til d. 19. juli 2009.

Ja tak, det har været et rigtig godt ophold - hovedsageligt kun positivt at sige om lejlighed og området. Nøgleoverleveringen klappede også fint.

Eneste bemærkning er at aircon i soveværelset ikke virkede under hele opholdet, på trods af det blev opdaget og noteret allerede ved nøgleoverdragelsen, så kom der aldrig en tekniker og lavede det i den uge vi var der.

Køkkenudstyret er ikke overvældende - bla. ingen dåseåbner og meget få skåle.

Men alt i alt havde vi en super tur.

In-Italia's kommentar

Vi beklager at der har været problemer med aircondition i soveværelset - vi tjekker selvfølgelig op med vores samarbejdspartner, så vi er sikre på at det kommer på plads.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Alice og medrejsende fra Hørsholm boede på Terrazza Coronari i Rom fra d. 12. til d. 19. juli 2007.

Vi havde en skøn uge i Rom. Byen er jo fantastisk. Vi så så at sige alt, og en helt speciel oplevelse var det også at se den enestående udstilling af Valentinos 300 modeller. Lejligheden har jo en perfekt beliggenhed med en skøn udsigt fra terrassen. Der er roligt og i gåafstand til mange fantastiske oplevelser.
Lejligheden er enkel, men udmærket. Dog - et stort minus er sovesofaen, der er nødvendig at bruge, når man er 4 personer. Den har været negativt nævnt af en tidligere lejer, og jeg må give personen ret, - ja jeg vil gå så vidt at sige, at før den bliver udskiftet, bør lejligheden kun udlejes til 2 personer. Sovesofaen er forfærdelig. Vi undgik ødelagte rygge ved at tage sofaens tynde madras og lægge på gulvet - det var trods alt bedre at sove der. Soveværelset har gode senge.
Jeg synes, det ville være en god idé, at ejeren en gang imellem checker sådan en lejlighed. F.eks. kunne terrassen godt friskes lidt op, og en solparasol ville da også være et stort plus. Der er jo en fantastisk udsigt, så det er her, man opholder sig i lejligheden.
Lyset i køkkenet fungerede stadig ikke!! Vinglas var der ingen af! Der var 3 små glas - det ene defekt. 2 knive defekte. 2 kaffekopper med gamle skår samt andre småting. Jeg ringede til kontoret dernede og orienterede dem. Med få enkle - og vigtige - ændringer kunne lejligheden jo blive ganske rar.
Vi ankom til Ciampino. Diverse taxichauffører i de anbefalede Rom-taxier ville have 60-70 euro for en enkeltur til Rom!! Jeg fik prisen ned på 50, og det lød nærmest som om, chaufføren tabte på kørslen, - men snydt blev vi. Der er en fast listepris. 30 euro fra Ciampino uanset tid på dagen og bagage. (I har oplyst om denne faste pris, men det var umuligt at hyre en vogn). Næste gang vil jeg ikke spørge om prisen, blot betale 30 euro ved ankomststedet i Rom. Er chaufføren utilfreds - kan man tilkalde politiet! Det var et råd fra en anden taxichauffør. Returkørslen gav vi 30 euro for (+ tips), og chaufføren var tilfreds.
Vi vender helt sikkert tilbage til Rom, og jeg vil i så fald atter kontakte Jeres kontor. Gad vide - om der så er sket nogle ændringer i lejligheden?

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Merete og hendes familie fra Kgs. Lyngby boede på Terrazza Coronari i Rom fra d. 15. til d. 19. maj 2007.

Det var vel nok en dejlig lejlighed. God beliggenhed, god terasse og der var, hvad der skulle være i lejligheden. Ren og pæn. Anbefalelsesværdig!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og Klaus fra Roskilde boede på Terrazza Coronari i Rom fra d. 5. til d. 10. april 2007.

Vi havde en super dejlig tur.
Lejligheden har en god central beliggenhed, at der kun er forhæng mellem soveværelse og stue betyder mindre. Til gengæld er sovesofaen ganske korrekt under al kritik. Lejligheden var pæn ren. Vi synes det er dejligt, at de tidligere lejere havde efterladt tændstikker (meget godt fordi der er gaskomfur), stearinlys og diverse magasiner - så virkede lejligheden ikke så tom,kold,fremmed.
Terrassen var dejlig, måske burde I skrive på jeres hjemmeside, ved beskrivelse af lejligheden, hvornår der er sol på terrassen. Vi nød vores morgenmad i delvis sol, midt på dagen har der sikkert været sol og om aftenen skygge - helt sikkert fint som sommeren.
For førstegangsbesøgende var den centrale beliggenhed meget fin, vi kunne koncentrere os om alle de uendelig mange seværdigheder - senere betyder det sikkert mindre om man af og til skal Metro/bus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map