Feriebolig i Rom

Terrazza dei Coronari

 
Terrazza dei Coronari er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza dei Coronari er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne hyggelige lejlighed ligger i den kendte antikvitetsgade Via dei Coronari, tæt på Piazza Navona og de mange andre store seværdigheder i Roms historiske centrum.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (4. sal uden elevator):
- Lejligheden ligger på 4. sal (uden elevator og med lidt stejle trapper) og er elegant indrettet med opholdsstue med sovesofa (bedst til børn) og nyt køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, opvaskemaskine og vaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser en suite med soveværelset. Lejligheden har smukke originale bjælkelofter og parketgulve.

Læs mere om Terrazza dei Coronari

Åbner man stuens dobbeltdør, får man adgang til lejlighedens ca. 15 m² store terrasse med panoramaudsigt over de romerske tage. Terrassen er udstyret med bord, stole og parasol, så man kan sidde her og nyde et måltid eller et glas vin, mens man hviler benene efter en lang dag i storbyen.

Lejligheden er desuden udstyret med aircondition og satellitfjernsyn. Da der ikke er dør mellem soveværelset og stuen, og da man skal gennem soveværelset for at komme til badeværelset, anbefales lejligheden til par (med eller uden børn).

Skjul teksten
 
 
search map