Anmeldelser af Terrazza Casa Giulia

 
Terrazza Casa Giulia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Casa Giulia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Casa Giulia

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Casa Giulia som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Casa Giulia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Patricia og Mie fra Kokkedal boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 29. juli til d. 12. august 2009.

Lejligheden kunne jo ikke ligge mere perfekt! Ja, der er lidt støj fra den tætbefærdede gade der ligger lige under, men det er altså noget man hurtigt vænner sig til. Vi var placeret lige midt i centrum og kunne derfor gå til næsten alt; blev fødderne for trætte kunne man altid tage en bus fra det busstoppested der lå 10 m fra lejligheden på Piazza del'oro. Herfra kunne man komme både til Piazza Venezia hvis man bare ville spare fødderne lidt i forbindelse med visit til Corsoen, Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Forum Romanum, Coloseum eller Fori Imperiali, eller man kunne tage hele vejen til Termini for derefter at tage en metro ud til katakomberne eller andet der lå uden for gå-afstand. Slutteligt ligger La Maison (udendørs diskotek med pool) 2 min. gang fra lejligheden, lige under Castel del Angelo. Lejligheden har helt bestemt levet op til forventningerne! Terrassen er faktisk større end den ser ud på billederne på hjemmesiden, og ligeledes er stuen. Man får godt nok baller af stål af at gå den tur op til 4. sal hele tiden, men det er vist kun godt med alt den dejlige mad som de lokale delikatesseforretninger har at tilbyde. Der skal godt nok gøres opmærksom på at der kommer myrer hvis man bare spilder det mindste sukkerholdige på gulvet, så tør godt op efter jer og gå ned med skrald hver dag, så kan dette let undgås. Der mangler dog virkelig en brødkniv i køkkenet, og strømmen går hvis man har for mange ting tændt samtidig med komfuret - sluk derfor airkonditioneren når der skal laves mad, og lad være med at have for mange lys tændt - går strømmen skal man nemlig hele vejen ned fra 4. sal til stuen for at få strømmen op og køre igen. Undlad derfor også at have airkonditioneren tændt når i går fra lejligheden, da det er ret surt at komme hjem til et dødt køleskab og ødelagte madvarer efter 10 timer i solen. Heldigvis er der store gode skodder som holder rigtig godt på køligheden hvis man bare husker at hive dem ned før man går. Slutteligt skal nævnes vores tilknyttede nøglebærer, der simpelthen var så sød så sød og kom rendende til os ved det mindste problem. Det er dog nødvendigt at nævne for nøglebæreren hvis I er to personer der ikke skal dele samme seng (som vores tilfælde) og derfor ønsker at have lagener til både sengen og sovesofaen - så bringer nøglebæreren gerne flere lagener. All in all var det en fantastisk tur, og lejligheden var bestemt med til at lægge en ramme for denne.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Catherine, Frederik og Klaus fra København boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 15. til d. 21. juli 2009.

Det har været en fantastisk god oplevelse at på Piazza dell'Oro, vi har været meget glade for lejligheden, den har central beliggenhede, er lys, har super udsigt. Desuden vi vil rose jer for den sandfærdige beskrivelse, det betød at vi var forberedt på støj og varme (der ikke generede os).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Jesper og rejsefellær fra Valby boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 4. til d. 10. august 2008.

Tusind tak for en dejlig ferieoplevelse! Vi var meget tilfredse med turen, som var en stor oplevelse for os alle. Selv var jeg også utrolig glad for den hjælp og service jeg fik, i forbindelse med at mit opholdsbevis blev snuppet i toget! Lejligheden var dejlig og beliggenheden kunne jo dårligt være bedre. Jeg læste i jeres forretningsbetingelser, at I ikke modtager klager over sengens beskaffenhed, da nogle kan lide den blød og andre hård. Det er utvivlsomt rigtigt, men jeg tror at de fleste kan lide at sengen er i eet stykke. Det var ikke tilfældet i stuen, hvor sovesofaen manglede adskillige planker, og vi derfor var nødsaget til at sove på en madras på gulvet. Hvis der skulle gives forslag til forbedringer ville det derfor være at få den udskiftet.
Det er imidlertid en lille detalje i forhold til den store fornøjelse vi havde af opholdet, så vi takker og ser frem til at bruge in-italia igen en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Helle og familien fra Birkerød boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 11. til d. 18. oktober 2007.

Tak vi havde en dejlig tur.

Selve lejligheden lå jo perfekt, men vi vil ikke vælge den igen fordi:

1) dobbeltsengen var reelt en 1 1/2 mands seng og vi er nu så magelige, at vi gerne vil have mere plads
2) sovesofaen var under al kritik. Vi tog madrassen ud og lagde på gulvet
3) trafikstøjen var meget generende om natten og tidligt om morgenen. Meget kunne reddes med snedkerarbejde, for vinduet i soveværelset og terrassedøren er piv-utætte
4) badning var mere besværligt end nødvendigt pga det manglende badeforhæng
5) køkkenudstyret gav ikke engang mulighed for en kop espresso - vi har boet i lejligheder i Toscana og Umbrien, og uanset hvor primitive de var, så var der altid en lille espresso-kande - og generelt var der mangel på skåle og fade (og en brødkniv)

Fra de lokale agenter var servicen i top - vi blev mødt ved lejligheden som aftalt, fik en sød og varm velkomst med gode tips og ideer og fik lov at lade bagagen stå på afrejsedagen. Næste gang må I hjælpe os med en mere rolig beliggenhed og bedre senge.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Leonids og rejsefælle fra Aalborg boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Har I været glade for byen og området?
Mere centralt kan man ikke bo - let at finde (tak til GPS) - super udsigt, pyt med trafikstøjen, den hører med i bybilledet. At bo så centralt, at være helt uafhængig af andet transportmiddel end sine egne ben. ALT var inden for gå-afstand. Parkeringen af egen bil var heller ikke noget problem. Holdt lige ved broen på Vict. Emmann. - hvor vi dag 2 blev stamkunder og fik fin kontakt med værten på den lokale cafe, hvor man købte 1 times lodder a 1 euro til parkeringen. 15 stk skulle skrabes hver dag til forruden - men det blev accepteret af p-kontrollen (åbenbart). Dyrt, men det er P-hus også - så det hører også med.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Fuldstændig - alt fungerede, og vi vidste jo at det var højt oppe i ejendommen, men ikke at det blev hedebølge - men vi nød bare frokosterne i skyggen.

Har I tips til de næstkommende?
Gå ned til Tiberen og sæt jer engang imellem, når det hele koger i byen, der er besyndelig stille og mulighed for at købe en forfriskning.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
En fin oplevelse at være kunde hos jer - og en flot opfølgning - tak for det. Vi vender tilbage - helt sikkert.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elly og Thorkild fra Greve boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 14. til d. 21. maj 2007.

Vi havde en dejlig uge med godt vejr. Vi var meget spændte på lejligheden og ikke mindst på tagterrassen, som vi gavde glædet os meget til, og den viste sig at være alle pengene værd. På trods af en del larm nød vi at sidde der både om morgenen med morgenmaden, om eftermiddagen med en kop kaffe og et glas koldt hvidvin og om aftenen, når vi havde været ude at spise, med en godnatdrink. Udsigten til Peterskirkens kuppel var fantastisk

Vi fandt aldrig ud af at tænde og slukke for airkonditionen. Den gik selv igang en gang imellem, selv om vi havde slukket, så der mangler en instruktion. Ellers var lejligheden helt ok, hyggelig og med en fin beliggenhed.

Vi blev snydt af taxachaufføren fra lufthavnen. Han sagde, at den faste pris på 30 euro gjaldt til bymuren og at det derfra var på taxameter, og det lød jo sådan set rimeligt nok, men da vi skulle hjem, viste det sig, at den faste pris på 30 euro var for hele turen. Det kan de næstkommende godt være opmærksomme på.

Vi fandt en rigtig god restaurant lige i nærheden af lejligheden, og som heller ikke var særlig dyr. Folk stod i kø uden for for at få plads, og imens fik de et glas champagne af restauranten, mens de ventede, og det gav en god stemning. Restauranten hedder Antica Taverna, og adressen er Via di Monte Giardino 10-13., Vi spiste der to gange, fordi vi syntes, maden var rigtig god.

Vi har begge været i Rom flere gange, så denne gang gik vi rundt og genså de kendte steder og udforskede mange små hyggelige gader og pladser, hvor vi ikke havde været før, og fordi vi netop havde den dejlige tagterrasse gik vi hjem så tidligt, at vi kunne sidde derude et par timer, inden vi gik ud at spise.

Vi er meget tilfredse med turen og opholdet og kan varmt anbefale at bo i lejlighed fremfor på et hotelværelse, og som sagt var tagterrassen et stort plus.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Aase og familien fra Gilleleje boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 30. april til d. 7. maj 2007.

Vi havde en aldeles dejlig uge i Rom, trods lidt blandet vejr. Vores voksne søn var med for første gang, og nød Peterskirken, Vatikanet, Forum-Romanum, Pantheon, den spanske trappe, Engelsborg, Colosseum og meget meget mere. Vi spiste herlig italiensk mad, sad ude på restauranterne, og nød de for os lune aftener.
Lejligheden på Piazza dell´Oro lå meget centralt, mange busser lige uden for døren og en fantastisk udsigt til de flotte gamle statuer på San Giovanni dei Fiorentini kirken, og til Peterskirken, der om aftenen var flot oplyst.
86 trin op til lejligheden var mange, men vi ønskede specielt en tagterrasse, og nød den meget. Den var flot forsynet med et stort havebord med parasol og 6 havestole.
Vi synes dog lejligheden var meget lille til 3 voksne personer. Hvis vejret havde været så dårligt, at vi ikke kunne sidde på terrassen, var et lille rundt metalbord på ca. 70 cm. i diameter så lille, at 3 middagstallerkener næppe kunne have været der.
Vi manglede nogle enkelte ting, som ville have været en behagelighed. Der var intet badeforhæng, og da der heller ikke var afløb i gulvet, var det noget problematisk at tage brusebad. Et sådant koster få hundrede kr. og burde anskaffes. Endvidere var der hverken en kaffe - eller thekande, og kun en meget lille kinesisk camping-vandkedel, igen en ringe udgift som vi foreslår at man sørger for. Dette skal ikke opfattes som en klage, men når I spørger synes vi I skal delagtiggøres i vores tanker.
Vi har været yderst tilfredse med Jeres bureau, bestilling, betaling og meddelelser har været helt i top, og vi har allerede anbefalet Jer til andre. Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil benytte Jer en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Pia og rejsefællerne fra Bagsværd boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 14. til d. 21. oktober 2006.

Vi var jo afsted i efterårsferien i 22 graders varme og et dejligt sted at bo. Man bor altså lige midt i Roms smørhul når man bor på Terrazza Casa Giulia. Der er stort set gå-afstand til alle seværdigheder, og masser af spisesteder. Lejligheden fungerede godt, med den dejlige tagterrase, hvor vi spiste alle vores morgenmåltider med udsigt til Peters Kirken. Vi havde desuden underholding med udsigt til en bro hvor billisterne krydsede, og i ventetiden var der vinduspudsere, gøglere m.m der prøvede at tjene en skilling hos de ventende billister.

Vi havde fået anbefalet airport shuffle - det fungererede til UG - begge veje.Det bestilles nemt over nettet inden afrejse og det virker.

Vi så Paven hele 2 gange på Peter Pladsen, det var jo stort, og så var vi sandelig på restaurant med selveste Kim Larsen og familie.

Et godt tip til dem der rejser resten af året, jeg ved ikke hvor længe det varer. Men hvis man er under 18 og over 65 kommer man gratis ind på museer, hvis man viser gyldig legitimation. Det er et EU-direktiv.

Det eneste minus ved lejligheden er nok sovesofaen, som er en gyngehest uden lige......og så badekarret, hvor man virkelig skal passe på ikke at spilde noget (minus forhæng og afløb i gulvet). Men ellers overskygger beliggenheden og tagterrassen alle små skavanker der måtte være. Og pas på lomme/taske tyve i busserne, vi fik stjålet vores DVD-kamera, med det meste af vores ferie på. ØV, men vi har heldigvis digital billeder.

Men vi havde en rigtig dejlig ferie i ROM og vil alle 3 gerne tilbage igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Ulla og hendes mand fra Sorø boede på Terrazza Casa Giulia i Rom fra d. 31. august til d. 5. september 2006.

Byen er et godt gammelt bekendtskab, og vi valgte med omhu et område, der på én gang er tæt på noget af alt det, vi gerne vil opleve i Rom og samtidig flyttet lidt væk fra det voldsomme turistpræg, der er kommet i området omkring Pz.Navona/Campo dei Fiori. Området omkring Via Giulia har stadig lokalpræg, i kraft af de offentlige kontorer, der ligger her, og det at få sin morgencappucino på den lille bar ved siden af lejligheden på Piazza dÓro sammen med romere er en rigtig god start på dagen.

For os er et ophold i Rom tæt forbundet med at gå og vi kan konstatere, at vi stadig med lethed kommer et godt stykke over de anbefalede 10.000 skridt om dagen. Når vi så vendte hjem, krævede det en dyb indånding at bestige de 85 trin op til lejligheden. Men det skal understreges, at vi var informerede hjemmefra om dette forhold. Så ingen beklagelser... og det var anstrengelserne værd at komme op til den pragtfulde udsigt fra tagterassen. Og så var det hyggeligt at skulle vande blomster!

Selve lejligheden var fin til to. Da vi er et midaldrende par, valgte vi at bede om opredningsmulighed i stuen, hvis 1½ mands sengen skulle blive for lille. Og den er rigtig god, men den er lidt lille... Så fint med den anden mulighed. Lejligheden iøvrigt rigtig hyggelig, men man skal ikke regne med at kunne lave varm mad. Der er simpelthen ikke grej nok. Det ville være rigtig godt at få anskaffet en caffetiera eller andet til kaffebrug som minimum.

Arrangementet med nøgleoverbringning fungerede fint. Vi kontaktede Marco pr. telefon fra Termini og han kom hurtigt og var enormt sød og interesseret i, hvad vi var for nogle. Hans engelsk var rigtig fint, men vi ville gerne bruge vores italienske, og fik en god lang snak.

Af praktiske råd kan vi kun komme i tanker om at anbefale, at man køber sig et kort til brug i alle busser og metro (enten 3-døgns eller ugekort). Det er skønt ikke at skulle tænke mere på det. Og så skal man stille sig op ved indgangen til Vatikanmuseerne SENEST ½ time før de åbner, så man ikke skal stå i kø i flere timer.

Endelig vil vi - som vi allerede har gjort - gerne give udtryk for STOR tilfredshed med at handle med In-Italia. Der har fra første kontakt været nærvær og engagement i jeres behandling af vores ordre og denne opfølgning svarer kun helt til oplevelsen af, at I gør jeres allerbedste. Og det er rigtig meget.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map