Feriebolig i Rom

Terrazza Capocci

 
Terrazza Capocci er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Capocci er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Der kommer ikke mange turister i Via dei Capocci, for kvarteret Monti er og forbliver et af Roms mest folkeligt uspolerede centrale områder. Og når turisterne kommer her, er det som regel enten på den nærliggende store vej Via Cavour eller på kvarterets mere kendte gader såsom Via Baccina, Via Panisperna og Via del Boschetto, som alle ligger et stenkast væk.

Hvor er jeg?

Da så forholdsvis få kender denne del af Rom, må vi hellere hjælpe med lidt afstande, så I kan pejle jer ind. Fra lejligheden er der 250 meter til metrostationen Cavour, 350 meter til kirken Santa Maria Maggiore og 800 meter til Colosseum. Det kan også være interessant at vide, at her kun er 550 meter til den store park Parco del Colle Oppio.

Læs mere om Terrazza Capocci

Fordele og ulemper

Hvis du ingen problemer har med at skulle gå op til 4. etage, får du en dejligt lys lejlighed med en stor, solrig terrasse med en rig vegetation og grill. Terrassen er ganske stor og er fordelt på to områder til venstre og højre for udgangsdøren. Det ene område er p.t. (februar 2013) skæmmet af gamle ødelagte fletmøbler, men det andet er heldigvis stort nok til, at du slet ikke tænker på andet.

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser
- Lejligheden ligger på 4. etage (uden elevator) og består af stue med sovesofa, lille separat køkken (4 gasblus, ovn, køleskab og fryser), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og wc. 17 trin op finder du lejlighedens tagterrasse.

Skjul teksten
 
 
search map