Anmeldelser af Terrazza Campanella

 
Terrazza Campanella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Campanella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Campanella

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Campanella som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Campanella. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Palle og Ulla fra Greve boede på Terrazza Campanella i Rom fra d. 9. til d. 19. september 2007.

Vi er lige kommet hjem fra en dejlig ferie i Rom, hvor vi boede på Terrazza Campanella fra 9. til 19.september 2007. Lejligheden ligger helt perfekt i forhold til alle seværdigheder, (i gåafstand til det hele).
Området er charmerende og roligt, da mange af de små gader er gågader (med restaurenter og små butikker), hvilket er dejligt, for trafikken i Rom er noget for sig selv.
Efter en lang varm dag i Rom, var det helt fantastisk at kunne slappe af på lejlighedens skønne terrasse med lidt at spise/drikke og hvile benene.
Lejligheden selv er meget lille, men beliggenheden og terrassen opvejer dette. Vi havde 30 gr. hver dag, så uden terrasse havde det været meget varmt.
In-Italia har givet en god og fyldestgørende information, som vi har haft glæde af.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Kirsten og Niels fra Galten boede på Terrazza Campanella i Rom fra d. 14. til d. 19. oktober 2006.

Jo, vi var endog meget glade for Rom - og specielt området, vi boede i. Lejligheden levede på næsten alle områder op til vores bedste forventninger. Dejlig altan! Alt fungerede, som det skulle. Dog var køkkenet ekstremt lille - hvilket forhindrer den store kokkekunst, men den kan så heldigvis opleves lige uden for døren.

I bliver måske nødt til at udarbejde en bedre rutebeskrivelse fra hovedbanegården til selve lejligheden. Ingen af de taxachauffører, vi fik fat i, vidste hvor gaden lå. Den har i øvrigt et forkert navn i jeres papirer - den hedder ikke Via Campanella men Vicolo Della Campanella.

Det var helt specielt godt at bo så centralt i forhold til den indre, gamle bydel. Området var leveringsdygtig i stemninger, indkøbsmuligheder, oplevelser, caféer og restauranter i en grad, der oversteg vores bedste forventninger. Ind imellem gik der nærmest eventyr i det - og specielt under et par udendørs aftenmåltider på de helt rigtige restauranter randt scenen fra Walt Disneys´s "Lady og Vagabonden" os i hu, hvor hundene indtager et romantisk aftensmåltid i "Chez Tony´s" baggård.

Solide og fornuftige travesko er en nødvendighed - til gengæld er det legalt at iføre sig et noget elegantere look end danskernes foretrukne rejseoutfit; den forkætrede campinghabit. Som mand skiller man sig mindre ud på en restaurant i jakke og slips - og der bliver skelet lettere hånligt overbærende af lokalbefolkningen til herren i shorts og sandaler. Herligt!!!!

Det er ikke sidste gang, vi har været i Rom - og sikkert heller ikke sidste gang, vi bestiller opholdssted gennem "In-Italia"

In-Italia's kommentar

Vi har ændret adressen på lejligheden i vores system til Vicolo della Campanella!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lena og medrejsende fra Stenløse boede på Terrazza Campanella i Rom fra d. 4. til d. 10. september 2006.

Tak det var en rigtig god tur, en fin placering af lejligheden, og det fungerede tilfredsstillende. Værten var måske ikke så behjælpelig, vi spurgte om hjælp til at bestille taxi, det kunne hun ikke. Men jeg klarede det på anden vis. Det havde jo ikke noget med jer at gøre. Så med hensyn til Jer så var det helt ok fino

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Sigrid og Gert fra Slagelse boede på Casa Campanella i Rom fra d. 8. til d. 16. april 2006.

Vi havde en dejlig tur og var meget glade for den hyggelige lejlighed Casa Campanella i Viccolo della Campanella, der fuldt ud levede op til vores forventninger. Den vil jeg gerne vende tilbage til - for ikke alene er det en hyggelig lejlighed, den ligger også temmelig godt placeret i forhold til Tiberen, busser, Peterskirken, Piazza Navona, Campo dei fiori, Pantheon etc. - og kvarteret omkring lejligheden er virkelig hyggeligt og med mange gode spisesteder - udfra gågaden Via dei Coronari - med alle antikvitetsbutikkerne. Så man kan hurtigt komme ud til alle "musts" i Rom og så vende tilbage til roen i kvarteret.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael Bo og Tina fra Bagsværd boede på Casa Campanella i Rom fra d. 8. til d. 15. maj 2005.

Turen til Rom i uge 19 var vores 3. tur til Rom, så byen var ikke ukendt. Vi har tidligere boet på Hotel Genio, tæt ved Piazza Navona, som vi synes er det helt ideelle udgangspunkt for ture i det gamle Rom. At området samtidig er oversået med hyggelige spisesteder og pladser gør det bare mere attraktivt.
Det var derfor bevidst at vi søgte en feriebolig i dette område på IN-ITALIA's hjemmeside, som vi havde fået anbefalet af bekendte. Vi har hele vejen fundet IN-ITALIA's service fin, og kan kun anbefale andre at benytte sig af denne ferieform hvis man vil se Rom på egen hånd. Den bestilte TAXA kørsel mellem lufthavn og lejlighed tur/retur fungerede upåklageligt.
Lejligheden, som vi fandt perfekt til vores formål, havde et miniature køkken, som det ikke kan anbefales at bruge til andet end morgenkaffen. Men igen hvad gør det i Rom, hvor alt er baseret på, at man går ud og spiser, og man lige uden for ens gadedør kan finde det ene dejlige spisested efter det andet. Til lejligheden var der også en mindre terrasse, som vi nød til fulde hver morgen, samt om aftenen efter en lang dag i Roms gader. Det havde dog været rart om der havde været et par sommerstole på terassen, så man havde sluppet for at bære stole fra stuen ud og ind hver dag, men dette er bare en mindre detalje som bestemt ikke kunne ødelægge helhedsindtrykket.
In-italia beskriver lejlighedens beliggenhed (Casa Campanella) som værende mellem Piazza Navona og Campo dei Fiori. Dette er ikke korrekt, og burde nok rettes. Ikke mindst fordi dens beliggenhed, lidt tilbagetrukket mellem Piazza Navona og Engelsborg broen (højst 100 m fra broen), bare er så perfekt.
Meget roligt kvarter og alligevel tæt ved det hele.
Har man een gang været i Rom vender man tilbage, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi har været i Rom, og næste gang vil vi som det naturligste besøge In-italia's hjemmeside og se hvad I har at tilbyde.

In-Italia's kommentar

Vi har gjort vores samarbejdspartner opmærksom på de manglende stole på terrassen, og de ville tage hen og kontrollere det og få nogle nye sat op - så mange tak for informationen, det kommer forhåbentlig fremtidig gæster til gode. Med hensyn til beliggenheden er den nu præciseret på hjemmesiden!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Inge og mand fra Værløse boede på Casa Campanella i Rom fra d. 14. til d. 21. april 2005.

Vi er netop kommen hjem fra Rom, og har som sædvanlig nydt det meget. Vi boede i lejligheden "Casa Campanella". Denne lejlighed har en pragtfuld beliggenhed, den har hvad der behøves og en utrolig terasse hvor man virkelig kan føle sig som romer !! Desværre skal I have at vide at lejligheden er meget beskidt - vi rejser meget, helst 4 gange årligt,men i alt fald altid 3 gange, så vi har boet mange forskellige steder, og er klar over at standarden i syden ikke er som i Danmark - det er faktisk en del af charmen ved at bo i det fremmede, men i casa Campanella var der altså for beskidt ! Vi syntes I skal vide det, for det er jo jer det falder tilbage på, selv om det ikke er jer der står for rengøringen. VI glæder os dog til at komme til Rom igen næste forår, og afviser ikke at vi igen forsøger med en "privat" lejlighed - måske var vi bare uheldige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map