Anmeldelser af Terrazza Biscione

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Biscione

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Biscione som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Biscione. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig lejlighed med klimaanlæg

Super fin lejlighed, ren og pæn og meget centralt beliggende.
Med god lille terrasse.

Rom som feriedestination

Terrazza Biscione
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Biscione
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Bedømmelse af Terrazza Biscione

Terrazza Biscione
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Biscione
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Internettet virkede ikke. Jeres mand på stedet lovede at få det lavet, men vendte aldrig tilbage.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Bente og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Terrazza Biscione i Rom fra d. 25. august til d. 2. september 2011.

Vi havde nogle dejlige dage i ROM fra den 25.august til og med den 2.september. Vi var 3 personer og havde alle været i Rom før. Lejligheden ligger perfekt og svarede helt til jeres beskrivelse. At der er yderligere 1 toilet bør nævnes... det er et plus. Der er dog en ting i lejligheden, der skal forbedres ... den eneste lænestol der findes, er "halt", den falder ned til den ene side og er umulig at sidde i. Vi var glade for den største af terrasserne. Her spiste vi morgenmad hver dag .... indtil de håndværkere, der arbejdede lige ved siden af terrassen, begyndte deres arbejdet ved 9 tiden.... så fortrak vi pga. støjen.
Når vi kom hjem om aftenen, efter at have spist ude i byen... ja, så nød vi at afslutte dagen på terrassen....
Det bør måske fremgå af jeres beskrivelse, at trappen op til lejligheden på 2. sal bestemt ikke er egnet for gangbesværede personer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Charlotte og familie fra Vordingborg boede på Terrazza Biscione i Rom fra d. 18. til d. 25. juni 2008.

Jeg må sige det var noget af en skuffelse, at finde den usle hoveddør til vores lejede lejlighed bag hundelorte, grafitti og stank af urin fra de mange larmende nattegæster på barer og udskænkningssteder i området. Det er et skummelt hjørne, opgangen er lokaliseret i! Samtidig fremgik det af vores bestilling, at lejligheden lå på første sal. Med stor overraskelse måtte vi imidlertid bakse vore kufferter op af en smal trappe til 2. sal.

Lige så skuffende var det, at ankomme til en lejlighed der stank langt væk af mølkugler. Der var knebent plads til fem personer, idet stuen ikke er så stor som forventet.

Vi nød Rom, og vi har fået en fin service fra jeres kontor i Kbh. men lejligheden var under al kritik, og levede bestemt ikke op til vore forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Erland Otto og familie fra Albertslund boede på Terrazza Biscione i Rom fra d. 5. til d. 10. april 2008.

Vi har været utrolig glade for byen og området er jo bare i top. Markedet lige uden for døren - alle de hyggelige små butikker i stræderne omkring. Hyggelige små spisesteder og steder til at købe mad med hjem. Slagter og delikatesseforretninger med alverdens dejlige skinker, pølser og dejlige brød. Området er livligt - men nattelivet var ingen gene - hyggeligt med en aftentur og nyde den fantastiske is. Skønt at bo så centralt. Lejligheden var helt i top - vi var af sted med vores søn, svigerdatter og deres 3-årige søn - det var dejligt med masser af plads - og to toiletter og opvaskemaskine som vi ikke vidste på forhånd - det var super! Når vi skulle slappe af mellem alle de kulturelle besøg - så var det fantastisk dejligt at have et skønt opholdssted. Et hotelværelse er milevidt fra at have en lejlighed - vi vil til enhver tid gøre det igen. Dejlig terrasse - vi brugte kun den i forbindelse med spisestuen. Det er svært at finde noget dårligt - måske skulle det lige være at 1. sal ikke er det samme som 1. sal herhjemme - mere af hensyn til nogle der er dårlig til bens. Vi satte klapvognen i bunden af opgangen og der kunne den sagtens stå i fred. Nogle praktiske oplysninger omkring forskellige almindeligheder.
Toiletpapir og håndsæbe måtte vi købe selv - det ville vi måske godt have vidst hjemmefra. Der var - men det slap op.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2008
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map