Feriebolig i Rom

Terrazza Biscione

 
Terrazza Biscione er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Biscione er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvem vil ikke gerne tilbringe sin ferie i Rom i kvarteret nær Campo de' Fiori? Og når man tilmed har en terrasse, hvorpå man kan nyde det milde klima, hvorfor skulle man dog så vælge at tage på hotel? Denne lyse og velindrettede lejlighed kan varmt anbefales.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (2. sal uden elevator)
Lejligheden er flot stilrent indrettet og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken (fire gasblus, ovn og mikrobølgeovn), et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har desuden en lille terrasse med malerisk udsigt lige ved indgangen (det skal bemærkes, at der ikke er plads til mere end 4 personer ved bordet). Den er desuden udstyret med aircondition, wi-fi, vaskemaskine og satellitfjernsyn.

Læs mere om Terrazza Biscione

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Biscione

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Biscione som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Biscione. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Terrazza Biscione

Rigtig god lejlighed, fin terrasse, perfekt beliggenhed!

En rigtig god lejlighed, med fin terrasse. Perfekt beliggenhed i Roms centrum.
Fredag og lørdag aften var der en del gadestøj, som især generede i værelset , der vendte ud mod Piazza Biscione. Et par ørepropper hjalp dog på problemet!

Vi fik en meget venlig modtagelse. Dog fik vi ikke et sæt ekstra nøgler, som vi bad om flere gange.
Vi blev afkrævet 60 euro for slutrengøring, selv om vores OPHOLDSBEVIS fra In-Italia angav 50 euro. Så vi følte os lidt snydt! Vi fik at vide af den nøgleansvarlige at hun ville forhøre sig nærmere om betalingen og nøglerne på kontoret, men vi hørte intet.

Men bortset fra dette var vi meget glade for opholdet!

Læs mere

Dejlig lejlighed med klimaanlæg

Super fin lejlighed, ren og pæn og meget centralt beliggende.
Med god lille terrasse.

Læs mere

Bente og rejsefæller fra Frederiksberg boede på Terrazza Biscione i Rom fra d. 25. august til d. 2. september 2011.

Vi havde nogle dejlige dage i ROM fra den 25.august til og med den 2.september. Vi var 3 personer og havde alle været i Rom før. Lejligheden ligger perfekt og svarede helt til jeres beskrivelse. At der er yderligere 1 toilet bør nævnes... det er et plus. Der er dog en ting i lejligheden, der skal forbedres ... den eneste lænestol der findes, er "halt", den falder ned til den ene side og er umulig at sidde i. Vi var glade for den største af terrasserne. Her spiste vi morgenmad hver dag .... indtil de håndværkere, der arbejdede lige ved siden af terrassen, begyndte deres arbejdet ved 9 tiden.... så fortrak vi pga. støjen.
Når vi kom hjem om aftenen, efter at have spist ude i byen... ja, så nød vi at afslutte dagen på terrassen....
Det bør måske fremgå af jeres beskrivelse, at trappen op til lejligheden på 2. sal bestemt ikke er egnet for gangbesværede personer.

Læs mere

Charlotte og familie fra Vordingborg boede på Terrazza Biscione i Rom fra d. 18. til d. 25. juni 2008.

Jeg må sige det var noget af en skuffelse, at finde den usle hoveddør til vores lejede lejlighed bag hundelorte, grafitti og stank af urin fra de mange larmende nattegæster på barer og udskænkningssteder i området. Det er et skummelt hjørne, opgangen er lokaliseret i! Samtidig fremgik det af vores bestilling, at lejligheden lå på første sal. Med stor overraskelse måtte vi imidlertid bakse vore kufferter op af en smal trappe til 2. sal.

Lige så skuffende var det, at ankomme til en lejlighed der stank langt væk af mølkugler. Der var knebent plads til fem personer, idet stuen ikke er så stor som forventet.

Vi nød Rom, og vi har fået en fin service fra jeres kontor i Kbh. men lejligheden var under al kritik, og levede bestemt ikke op til vore forventninger.

Læs mere

Erland Otto og familie fra Albertslund boede på Terrazza Biscione i Rom fra d. 5. til d. 10. april 2008.

Vi har været utrolig glade for byen og området er jo bare i top. Markedet lige uden for døren - alle de hyggelige små butikker i stræderne omkring. Hyggelige små spisesteder og steder til at købe mad med hjem. Slagter og delikatesseforretninger med alverdens dejlige skinker, pølser og dejlige brød. Området er livligt - men nattelivet var ingen gene - hyggeligt med en aftentur og nyde den fantastiske is. Skønt at bo så centralt. Lejligheden var helt i top - vi var af sted med vores søn, svigerdatter og deres 3-årige søn - det var dejligt med masser af plads - og to toiletter og opvaskemaskine som vi ikke vidste på forhånd - det var super! Når vi skulle slappe af mellem alle de kulturelle besøg - så var det fantastisk dejligt at have et skønt opholdssted. Et hotelværelse er milevidt fra at have en lejlighed - vi vil til enhver tid gøre det igen. Dejlig terrasse - vi brugte kun den i forbindelse med spisestuen. Det er svært at finde noget dårligt - måske skulle det lige være at 1. sal ikke er det samme som 1. sal herhjemme - mere af hensyn til nogle der er dårlig til bens. Vi satte klapvognen i bunden af opgangen og der kunne den sagtens stå i fred. Nogle praktiske oplysninger omkring forskellige almindeligheder.
Toiletpapir og håndsæbe måtte vi købe selv - det ville vi måske godt have vidst hjemmefra. Der var - men det slap op.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Biscione

Læs mere
 
search map