Anmeldelser af Terrazza Biscione Penthouse
 
Terrazza Biscione Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Biscione Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom

Vi var 6 veninder som rejste sammen. Det var perfekt at rejse i august, hvor der var færre mennesker i Rom, da romerne selv forlod byen. Der var med andre ord ingen store skarer at komme igennem. Let at komme frem, hvis du ønsker at gå.

Billederne på In-Italia hjemmeside stemte meget godt med lejlighederne i virkeligheden.

Vi måtte vente på repræsentanten for overdragelsen af nøglen. Vi løst dette ved at sætte os på en dejlig restaurant lige udenfor og spiste frokost. Repræsentanten var meget venlig og imødekommende, da hun ankom. (hun havde til gengæld måttet vente på nogle andre, som hun skulle give nøgler til. Så vi har forståelse for dette) Ud over nøglerne og fremvisningen af lejlighederne fik vi endda et kort af hende, hvor hun markerede seværdighederne. Det havde vi stor glæde af hele opholdet. Hun var meget serviceorienteret og meget sød.
Lejlighederne er vi meget tilfredse med og deres beliggenhed. Det var på trods af den centrale beliggenhed meget stille og skønt oppe i lejlighederne. Fantastisk med madmarked lige udenfor. Om aftenen, når markedet forsvandt der var masser af restauranter på pladsen med en hjemlig atmosfære.

Vi er meget tilfredse med den centrale placering. Vi kunne gå til alle attraktioner. Vi vil gerne vende tilbage til In-italia og disse lejligheder.

I lejligheden med badekar fungerede afløbet ikke, men vandet løb ud på hele badeværelsesgulvet! Vi løste senere dette ved at lukke vandet ud lidt ad gangen = tidskrævende. Dette skal løses, eller oplyses om at det er et dårligt fungerende afløb, fordi vandet flød i den forkerte retning, og ikke mod brønden.

Anbefaling til kommende gæster

Vores bedste tip er at bestille billetter på forhånd til de seværdigheder, som man ønsker at besøge. Vi bookede både Vatikanet og Colesseum. Det var meget lange køer, som vi bare kunne gå forbi. Rart at ikke behøver at stå i dem, når det er rigtig varmt. www.rombiljetter.se

Vi vil også råde dig til at bestille transport fra lufthavnen til lejligheden r / t. Vi blev mødt af en chauffør og en Mercedes til 6 personer. Billigere end at rejse med tog i Rom. www.rome.airport-shuttle.co

Terrazza Biscione Penthouse
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Biscione Penthouse
Seksværelseslejlighed med 8/10 sovepladser (1. sal uden elevator)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

Repræsentanten forsøgte at få gang i det, men af en eller anden grund duede modemmet ikke.
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2013
Antal rejsende 6 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Terrazza Biscione Penthouse
 
search map