Anmeldelser af Terrazza Biscione Penthouse

 
Terrazza Biscione Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Biscione Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Biscione Penthouse

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Biscione Penthouse som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Biscione Penthouse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Leise Neel og rejsefæller fra København boede på Terrazza Biscione Penthouse i Rom fra d. 12. til d. 15. maj 2011.

Kontakten med jer har været fin og helt uden problemer. Lejligheden levede op til vores forventninger. Opvaskemaskinen på 2. sal virkede godt nok ikke, men vi var vist heller ikke blevet lovet en opvaskemaskine, så det er blot til orientering.

Da vi ankom til lufthavnen i Rom, kunne vi ikke komme i kontakt med “key-holderen” – det lykkedes først efter, at have ringet til jer i Danmark. Da vi ankom til lejligheden, blev vi mødt af “en sur mokke”,
som hastede gennem lejligheden, talte i telefon hele tiden, og iøvrigt ikke var serviceminded på nogen måde. Mens hun talte i telefon, modtog hun de 80 euro, vi skulle betale for rengøring. Der var ingen varmt vand i lejligheden, men det problem blev hurtigt løst med et telefonopkald morgenen efter. Inden vi tog afsed, havde vi bedt om, at kunne få et lagen/dyne hver (så vi ikke skulle dele lagener/dyner), men det havde vi ikke fået. Der var iøvrigt hverken sengetøj eller håndklæder klar i lejligheden, da vi kom, men det kom i løbet af dagen. Da vi forsøgte at spørge til, om vi måtte lade vores baggage stå i lejligheden om søndagen, var det helt udelukket.

Det her er ikke en kritik af jer. Jeg har flere gange lejet lejlighed i Rom gennem jer, og er da kun blevet mødt af venlige, hjælpsomme mennesker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 5 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2011
Antal rejsende 9 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Lone og rejsefæller boede på Terrazza Biscione Penthouse i Rom fra d. 1. til d. 5. september 2010.

Rom og Campo de Fiori er begge skønne. Selve lejligheden levede ikke helt op til det annoncerede. Det viste sig at være 2 lejligheder, hvoraf badeværelset i det ene ikke var særlig komfortabelt. Terrasserne var små – også den som bliver beskrevet som værende rummelig. Der var et lille bord og 2 stole – heller ikke særlig anvendeligt, når lejlighederne kan rumme 8 personer.

Og så må erkende, at larmen er nærmest utålelig – vi sov faktisk ikke i de 4 nætter vi var der. Vinduerne er så dårligt isolerede, at det virker som om gadens befolkning står i rummene. Og til sidst var rengøringen bestemt ikke optimal.

Så alt i alt blev det en god oplevelse fordi solen skinnede og vi er mennesker, der kan få det til at fungere. Men jeg vil anbefale jer at ændre på beskrivelsen.

Det var nu 10. Gang jeg har bestilt gennem jer, og kun en gang har jeg været mindre tilfreds. Denne gang var jeg ikke særlig tilfreds.

In-Italia's kommentar

At der er fest og glade dage på Campo de' Fiori store dele af døgnet året rundt, skal vi bestemt ikke benægte. Men er det ikke også netop en del af pladsens charme? Vi har alle dage beskrevet Terrazza Biscione Penthouse som værende kombinationen af to lejligheder, det er faktisk første sætning i præsentationen, og vi har aldrig kaldt nogen af terrasserne rummelige, blot skrevet, at den ene er lille og den anden er større.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 8 voksne
Navn
Birger og rejsepartnere fra Vonge boede på Terrazza Biscione Penthouse i Rom fra d. 18. til d. 25. maj 2010.

Vi havde en dejlig tur til Rom, som vi besøgte for 5. gang. Vi vil gerne udtrykke stor ros og tilfredshed med bookingen gennem in-italia. Det har været en virkelig god oplevelse med en imponerende god information helt fra første henvendelse. Mange tak for det.
Med hensyn til lejligheden ved Piazza del Biscione har vi nogle bemærkninger. Vi var 7 voksne personer og skulle derfor bruge begge lejligheder - her overraskede den totale adskillelse af de to lejligheder os lidt. Vi havde hjemmefra en fornemmelse af at de "hang bedre sammen" - burde måske påpeges i omtalen. Derudover var der en del mangler i udstyr, som ville kunne løses uden de store udgifter for udlejer og med stor virkning for lejere.
- en kost og et fejeblad ( eller en støvsuger) burde være en selvfølge. Det var lidt træls ikke at kunne holde
krummerne væk på gulvene!
- at "en" lejlighed er beregnet til 10 personer og kun kan byde på 3 havestole på terassen er ikke OK - der kunne
fint stå en stabel plastikstole på den nederste terasse uden at være i vejen.
- mere en 5 elpærer virkede ikke - det er ikke OK.
- selv om man ikke bruger dyner så meget i Italien, kunne der som et minimum være et uldtæppe samt et lagen pr. person.
- en grundig opfyldning af service ( glas, kopper, tallerkner, bestik) er meget påkrævet!
- rene håndklæder midt på ugen ville have været skønt!
- den lille terrasse ud fra køkkenet er nærmest ubrugelig ( ingen møbler og helt dækket af grønt mos )

Men når alt dette er skrevet, vil vi sige at stedet ligger helt perfekt for en ferie i det gamle Rom - med gåafstand til alle de mange skønne, seværdige bygninger og pladser , som gør Rom til noget helt fantastisk.

In-Italia's kommentar

Kære Birger og rejsepartnere. Mange tak for jeres mail. Vi er glade for at I alt i alt havde en god oplevelse, og beklager de mangler I oplevede i lejligheden. Selvom italienske køkkener generelt er meget mere spartansk udstyret end hvad vi kender til heroppe i Norden, skal der naturligvis være de mest basale ting. Jeg informerer udlejer om de forskellige kritikpunkter I har (håndklædeskift er dog kotume én gang om ugen i vores lejligheder), og vi besøger lejligheden næste gang vi er i Rom, for at sikre os, at standarden er i orden. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 7 voksne
Navn
Karen og kolleger fra Frederiksberg boede på Terrazza Biscione Penthouse i Rom fra d. 11. til d. 17. april 2010.

Terrazza Biscione, vi boede på i den planlagte periode er lige et sted efter mit hoved. - Bogstavelig talt ovenpå Pompejus` teater og med kik til Campo dei Fiori. Ideelt og hyggeligt sted. -og med det rette historiske vingesus!
Afhentningen i lufthavnen var også fin. De var der på pletten og sørgede godt for os. Vi ville gerne have bestilt en afhentning til hjemrejsen hos jer (ringede jer op dernedefra), men det kunne åbenbart ikke lade sig gøre. Det undrede os lidt. Nå, men vi klarede os.

Vi var 8 kolleger (7 kvinder og èn mand) - ingen af os var par, så vi bad om et par ekstra lagner, som vi fik - efter nogen diskussion med en myndig rengøringsdame, som ikke var meget for, at vi ikke gjorde, som hun sagde. Det belv dog løst på bedste vis, og vi var yderst tilfredse med stedet.

Da vi løb ind i vanskeligheder med den planlagte hjemrejse .17.4. fungerede det helt igennem godt med en sød, dygtig og hjælpsom medarbejder i Rome sweet home, som anviste os to mindst lige så gode lejligheder på Pz del Figo. Hun kom og hjalp os til rette på bedste vis, trods stor travlhed p.gr. af situationen. Eneste problem i den forbindelse var igen den vrede rengøringsass. Hun havde (måske) ikke fået besked om, at vi kunne blive på pz.Biscione et ekstra døgn, så hun var meget ophidset over, at vi ikke var ude af døren, at vi havde flyttet et bord osv. Var nærmest ildsprudende! Men hun var det eneste minus.

Jeg kan kun anbefale begge de to lejligheder, vi benyttede. Ikke mindst den på Pz. del Figo var meget smukt indrettet, pladsen stille og stemningsfuld, så vi var yderst tilfredse, og har allerede givet tippet videre til kommende Rom-farere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 10 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Birgitte og familie fra Randers boede på Terrazza Biscione Penthouse i Rom fra d. 11. til d. 18. april 2009.

Vi har haft en dejlig uge i Rom, og lejligheden i to etager fungerede fint til 6 personer (forældre med to voksne børn og svigerbørn)- god plads indendørs, og udmærkede badeværelser, bortset fra at man i det ene ikke kan stå oprejst under bruseren! Beliggenheden er perfekt, og man kan nå det meste af den centrale bydel til fods derfra, men huset ligger mørkt (indgangen noget skummel og stramt tislugtende)! og så meget klemt inde mellem andre, at man især ved ankomsten bliver noget bekymret! Huset ser langtfra ud som på billedet på hjemmesiden, hvor det er det smukke nabohus, der er i fokus! Terrassen er meget lille og østvendt, men dejlig at have og fungerer ok til 6. Flere udendørs stole ville være en god ide at anskaffe.
Største problem er larmen om natten fra Campo di Fiori, som især den underste lejligheds beboere - trods brug af ørepropper - var meget generet af. Lydisolerende glas ville her være en stor gevinst.
Vi blev meget fint modtaget af Constanza,som var overordentlig venlig og hjælpsom - også da vandet på 3.dagen forsvandt fuldstændig. Hun kom prompte, selv om det var aften og helligdag og fik hurtigt løst problemet. Hun gav os rigtig gode råd og henviste os også til de 2 bedste spisesteder, vi fandt - og det ene sted ville vi aldrig have fundet på at spise uden hendes anbefaling!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 6 voksne
Navn
Elsebeth og hendes medrejsende fra Gentofte boede på Terrazza Biscione Penthouse i Rom fra d. 11. til d. 18. oktober 2008.

Vi var alle meget glade for beliggenheden, tæt på alt og dejligt lige at kunne gå ned på torvet og få en drink efter middagen. Praktisk med 2 lejligheder i forskudt plan, og dejligt med tagterassen, som dog er lidt lille når man er 9 personer. Der var en del støj om natten fra gården. Dem der boede i det to lejligheder, havde svært ved at sove. Kan problemet løses med lydisolerende vinduer?
Vi kunne godt tænke os, at der var 4-6 klapstole, så man ikke skal flytte lænestole ud på terrassen. To af klapstolene var defekte da vi kom. Vi kunne også ønse, at der var service tl 6 personer i hver lejlighed. Ofte bruger man tallerkner og bestik til servering også.
I den nederste lejlighed var der desværre ikke gjort helt rent på toilettet inden vi kom, og der var nogele tallerkner der ikke var vasket ordentlig op.
Alt i alt var vi glade for at turen. Vejret var jo skønt og vi fik set det vi skulle. Som skrevet, ligger lejligheden rigtig godt, og vi kunne godt tænke os at vende tilbage til samme lejlighed sammen med vores børn på et tidspunkt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 9 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map