Feriebolig i Rom

Terrazza Biscione Penthouse

 
Terrazza Biscione Penthouse er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Biscione Penthouse er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Biscione Penthouse er en særdeles stor lejlighed, der fremkommer ved sammenlægningen af de to lejligheder Appartamento Biscione Luminoso og Appartamento Biscione Terrazza, der deler samme opgang. Lejlighederne ligger på hhv. første og anden sal.

Folkeligt kvarter

Her bor du i det folkelige kvarter ved Campo de' Fiori, og med masser af plads og en lille terrasse, så burde grundlaget for et mindeværdigt ophold i Rom være lagt.

Læs mere om Terrazza Biscione Penthouse

Seksværelseslejlighed med 8/10 sovepladser (1. sal uden elevator)
- Lejligheden ligger i to plan og består af to stuer (med en sovesofa til én person i hver), to køkkener, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge og tre badeværelser med toilet og bruser.

Den øverste lejlighed har en lille terrasse med plads til fire personer omkring bordet. Lejlighederne er endvidere udstyret med aircondition, vaskemaskine samt fjernsyn.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Biscione Penthouse

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Biscione Penthouse som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Biscione Penthouse. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 9 anmeldelser fra Terrazza Biscione Penthouse

Bedømmelse af Terrazza Biscione Penthouse

Læs mere

God beligenhed

Super God beligenhed. Centrum af de bedste ting. Vi Gik rundt til alt. Lejligheden havde alt hvad der behøves uden at være luksus. Taglejligheden var kølig, men hyggeligt lille tagterasse. Let at få fat I nøgleudleveren, men Lidt ventetid ved ankomst

Læs mere

Dejlig sensommer i Rom

Læs mere

Centralt

Dejlig centralt sted. Gåafstand til alt.

Læs mere

God beliggenhed

Vi var to familier, der delte disse to lejligheder i Biscione, og vi havde det fantastisk! vi var bange for at der ville være støj fra restauranter, men det var ikke et problem.

vi havde nogle mindre problemer med varmt vand i den øverste lejlighed, men det blev løst efter et opkald til vores kontakt i Rom.

Det var rart med terrassen om aftenen, men den var meget mindre end vi troede, og kun en af de to terrasser var god.

det bedste var lejlighedens placering - glimrende.

Læs mere

Igen en udmærket jul i Rom

Nu vi er kommet tilbage til Norge og kulde og sne efter en utroligt god juleferie i Rom. At fejre jul i Rom er blevet en tradition i vores familie. Der er ro og fred over julen dernede. Julemessen i Peterskirken, hvor paven celebrerer er højdepunktet. Tidligere boede vi på hotel. Nu er det 2. gang vi bor på Piazza Biscione, Campo dei Fiori. Hele familien føler sig hjemme. Alle kan samles, vi er sammen hele tiden pga. den store lejlighed. Og frihedsfølelsen, det står frit for enhver at være hjemme eller vandre rundt i den fantastiske by Rom. Hotel vil ikke længere være aktuelt for os. En utrolig dejlig jul i år som sidste år. Jeg må rose In-Italia. Meget god service, altid venlige og imødekommende. Honnør til jer!
Beder jer om at hilse de venlige personer der tog imod os i Rom
In-Italia også næste jul!
Venlig hilsen Terje Bernt Norstrand

Læs mere
 
search map