Feriebolig i Rom

Terrazza Biscione Novanta

 
Terrazza Biscione Novanta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Biscione Novanta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man behøver ikke at være en dreven stenkaster for at kunne hævde, at vi her befinder os et "stenkast fra" Campo de' Fiori, for denne lejlighed ligger i bunden af den lille plads Piazza del Biscione, der støder op til det berømte blomstertorv, der nuomstunder mere byder på frugt, grønsager og caféer, for ikke at forglemme en af byens bedste bagere, end blomster.

Styrker og svagheder

Lejlighedens største force (ud over beliggenheden) er uden tvivl dens store private terrasse. Den er omkring 40 m² stor, udstyret med borde og stole, og nyder godt af udsigt over de karakteristiske romerske tage med al deres kaotiske maleriskhed. Her er også al ønskelig komfort fra aircondition over vaskemaskine og opvaskemaskine til trådløs internetforbindelse samt en hyggelig lille stue. Lejlighedens svage sider er hurtigt nævnt: vindeltrappen er ikke anbefalet til mindre børn eller gangbesværede, og det ene soveværelse er temmelig mørkt..

Læs mere om Terrazza Biscione Novanta

Er I rigtig mange?

Hvis I er en stor gruppe eller flere familier, der rejser sammen, kan I kombinere denne lejlighed med genboerne. Lejlighederne Terrazza Biscione og Biscione Luminoso ligger nemlig lige over for. Og for at det ikke skal være løgn, så ligger en fjerde lejlighed, Terrazza Pallaro, også ganske tæt på. Og så er vi oppe på små 20 sovepladser!

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (2. & 3. sal uden elevator):
- Lejligheden ligger i to plan med indgang på 2. etage. Her finder vi et soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med bruser og wc. En stejl vindeltrappe fører op til etagen ovenover, hvor der er en stue med sofaarrangement, fjernsyn og køkkenhjørne (2 gasblus, kombiovn og køleskab med frostboks), et soveværelse (ret mørkt) med dobbeltseng og endnu et badeværelse med bruser og wc. Lejligheden har trådløs internetadgang, aircondition, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Biscione Novanta

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Biscione Novanta som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Biscione Novanta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt sted lige ved Campo del Fiori

Dejlig lejlighed i et "kun" 500 år gammel hus, som viser sig at have været en hestestald til det nærliggende palads. Man går lige ud på en hyggelig plads med spisesteder og en slagter. Stor dejlig terrasse med sol hele dagen, men der mangler en parasol og stole hynder.
Vi havde desværre en dag med meget regn og dette kunne lugtes i det lille og mørke soveværelse på
lejlighedens 1. sal, hvor der også var fugt i hjørnerne. TV signalet virkede ikke og der er ikke adgang til internet.

Læs mere
 
search map