Feriebolig i Rom

Terrazza Benedetta

 
Terrazza Benedetta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Benedetta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Stor terrasse

Vi befinder os her på fjerde etage, og da der ikke er elevator, så er det ikke just det oplagte valg for andre end dem, der er i god form. De kan så til gengæld glæde sig over en nydeligt møbleret toværelseslejlighed med både aircondition (NB. kun i stuen), opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn og en terrasse, der er langt større, end to personer har brug for (medmindre de da har tænkt sig at danse tango eller udfolde sig i andre pladskrævende aktiviteter).

Toværelseslejlighed med to sovepladser (4. sal uden elevator)
- Lejligheden består af en langstrakt stue med et gedigent køkkenhjørne (med fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine) samt spisebord med dertil hørende stole og et lillle sofa-arrangement med satellitfjernsyn, soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med bruser og toilet. Men det bedste af det hele er nu den omkring 30 m² store, rigtig velholdte terrasse. Den er delvis overdækket og er udstyret med et flot marmorbord med stole, yderligere stole og små bænke i smedejern og en dejlig udsigt over kvarterets tegltage (og den lille plads Piazza della Malva).

Læs mere om Terrazza Benedetta

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Benedetta

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Benedetta som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Benedetta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 18 anmeldelser fra Terrazza Benedetta

Bedste udgangspunkt for skønne dage i Rom

Vi havde 3 skønne overnatninger i lejligheden, som ligger supercentralt - 75 m fra Ponte Sisto.
Fantastisk tagterrasse og god plads til 2. Der mangler vinglas/proseccoglas, men ellers er alt fint.
Vær forberedt på god træning op/ned af trapperne til 4.sal

Læs mere

Fantastisk lejlighed midt i Rom

Vi blev modtaget på den aftalte tid og ført op ad de snævre og noget ujævne trapper ... ja, det er rigtigt, når In-Italia skriver, at den ikke er for gangbesværede :-) ... og vel oppe i lejligheden blev vi mødt af skinnende rene lokaler, hvor alle møbler var pæne og alting fungerede perfekt - både i køkken og bad og på terrassen, hvor vaskemaskinen er installeret i et mini-skur. Super charmerende og dejligt sted, og terrassen er i sig selv fantastisk med skøn udsigt og plads til at sole og spise. Sengen er udstyret med en rigtig god madras, og soveværelset er vendt mod gården, så der er kun minimal gade-larm, når man tænker på, at vi er midt i et af Roms mest levende kvarterer - tæt på alting og i gåafstand til alle de store seværdigheder. Vi anbefaler lejligheden 100% og kommer tilbage.

Læs mere

Herlig uge i solen på 4. etage - fin beliggenhed

Vi nød vores uge i Via Benedetta 22. Begavet med 25-26 grader hver eneste dag i midten af oktober, kan det jo kun blive en god ferie. Måske er en uge lige længe nok, da man ikke rigtig nænner at sidde med en bog på terrassen en hel dag med benene oppe, når hele Rom ligger for ens fødder - men det tager vi os tid til næste gang. Lejligheden er lys og velfungerende. Der er rigtig meget porcelæn, et par vinglas på fod, ok knive, strygejern og bræt, isterningsbakker, hårtørrer og andet udstyr til rådighed - også lidt salt, køkkenrulle, kaffe, opvaskemiddel m.v., der er efterladt af de tidligere lejere. Køleskabet trænger til afrimning, så skal du være der mere end 1 uge så afrim det. Opvaskemaskine og vaskemaskinen virker fint. Toilettet trænger til en opfugning i bunden, da det er lidt utæt. De to havestole trænger i den grad til udskiftning, og man kunne også ønske at der var en rigtig solseng, når der nu er så god plads.
Man skal lige være obs på at indtjekningsgebyr og turistskat skal betales i kontanter ved indcheck - i vores tilfælde også sen ankomst, så det var 151 Euro (måske også lidt "flot" nok med totalt indtjekningsgebyr på 30+48 Euro selv om vi først ankom kort efter midnat). De 67 trin er slemme, når man kommer med kufferterne, men fungerer fint i hverdagen - man husker dog at tage skraldeposen med ned hver gang. Der er afhentning på forskellige dage, men der er en offentlig spand lige ved døren, som vi benyttede os af. Dejligt at der er soveværelse til gården, for der er fest og larm fra gaden hver dag - især fredag/lørdag. Det var første gang for os garvede Rom-farere at bo i Trastevere, så vi så steder vi aldrig før har set - men lejligheden ligger 2 min gang fra Ponte Sisto så man er hurtigt ovre "i Rom". Vores limo chauffør kørte vild i gaderne, så vi blev en del forsinkede fra lufthavnen og vi blev sat af i den forkerte gade ved en anden nr. 22 (dog tæt på) - bed om at blive kørt til Piazza della Malva, det er lettere for alle parter. Vi for selv vild stort set hver dag i gaderne omkring lejligheden, så vi blev glade for vores tlf. GPB - ingen gader er lige i Trastevere og vi mistede let orienteringen.
Terrassen er dejlig på alle tider af døgnet - blot ikke når Bir & Fud bager pizza og vinden står i den forkerte retning - så er der røg på hele terrassen og evt. vasketøj bliver røget til. Der kommer i den forbindelse en del sod på stolene, som man lige skal være obs på inden man sætter sig i lyse bukser.

Læs mere

Skøn lejlighed i skønt kvarter

Når vi skal til Rom igen, så håber jeg lejligheden er ledig. For beliggende er super central, kvarteret fyldt med charme og tagterrassen er fantastisk at starte dagen på

Læs mere

Fremragende lejlighed i Trastevere

Lejligheden er fantastisk på alle punkter så jeg har kun mindre "klagepunkter" Rengøringsstandarden kunne være bedre. Jeg tro fx ikke at gulvet har været vasket før vi kom. Modtagelsen var meget kort og kontant, nærmest lidt uhøflig og vi måtte vente en time på gaden før vi blev lukket ind selvom vi flare gange havde underrettet om vores ankomst. Vi blev afkrævet 80 euro selvom der på hjemmesiden står 70. Det ville iøvrigt være dejligt hvis der kom to nye havestole. De er ved at smulre væk (afgav et grønt pulver). Men bortset far det var det en god ferie i en fantastisk lejlighed.

Læs mere

Det er ikke sidste gang

Hvis man skal bo i lejligheden på Terrazza Benedetta, skal man være forberedt på, at der er meget højt op til 4. sal. Trappen har meget høje trin og opgangen bliver meget lummer i det varme vejr - Vi havde 30 grader hver eneste dag.

Vi kom hurtigt i træning og har nydt hvert et øjeblik i den charmerende lejlighed på 4. sal. Alt virkede upåklageligt.

I kvarteret og på pladsen ligger rigtig mange restauranter, osteriaer, barer osv. Her spiser man fantastisk godt for meget små penge - og husets vin er altid god. Der er en bager i nærheden, en frugt og grønt butik og et par minimarkeder på pladsen, og vi fandt også supermarkedet et par gader derfra. Det var så ikke nødvendigt, da vi gik ned og spiste.

Det er et meget livligt og levende kvarter om aftenen. Der bliver drukket øl og talt sammen uden for barer osv. hver eneste aften. Det er rigtig hyggeligt, og man føler sig meget tryg ved at gå i området om aftenen og natten. Hvis man kommer sent hjem skal man være forberedt på, for at komme hen til hoveddøren, at skulle igennem en gruppe mennesker, der hygger og taler sammen.

Vi er allerede begyndt at planlægge turen til næste år. Og hvis Terrazza Benedetta er ledig, så er det der, vi skal bo. Ingen tvivl om det.

Læs mere
 
search map