Feriebolig i Rom

Terrazza Beatrice

 
Terrazza Beatrice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Beatrice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne flotte velholdte lejlighed ligger på anden etage af en statelig bygning fra sekstenhundredetallet i en af Roms mest charmerende kvarterer, den lille maleriske og altid livlige ghetto, hvor der er så mange gode spisesteder og caféer.

Et meget autentisk kvarter

Det er i grunden ganske pudsigt at tænke på, at ordet ghetto har en yderst negativ betydning, når vi bruger det om vore dages samfund, men samtidig er ensbetydende med eftertragtede, autentiske kvarterer i byer som Rom og Venezia. Her i Rom er den gamle ghetto ikke kun hjemstedet for masser af hyggelige restauranter, den indeholder også mange maleriske levn fra Romerrigets dage. Huset på hjørnet af Via di Santa Maria del Pianto og Via in Publicolis er helt fantastisk: Læg mærke til dets facade, som tydeligt viser, at det har stået der de sidste par tusinde år. Men det er alligevel en helt almindelig bygning med lejligheder.

Toværelseslejligheden Terrazzo Beatrice med 2/4 sovepladser (2. sal med elevator)
Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, hems med enkeltseng i gangen mellem stuen (stejl stige op) og soveværelset samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine og fjernsyn, for ikke at forglemme en privat terrasse (uden udsigt, som det fremgår af billederne) med bord og stole.

Lejligheden på Terrazza Beatrice

Toværelseslejligheden Terrazzo Beatrice med 2/4 sovepladser

Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, hems med enkeltseng i gangen mellem stuen (stejl stige op) og soveværelset samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine og fjernsyn, for ikke at forglemme en privat terrasse med bord og stole.

 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Beatrice

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Beatrice som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Beatrice. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Beatrice

Første tur til Rom

Vi blev rigtig godt modtaget, da vi fik udleveret nøglen til lejligheden. Fik selvfølgelig en masse af vide om lejligheden, men også om Rom, hvor der var godt og hvor vi ikke behøvede at komme.
Alt i alt en dejlige tur, vi skal tilbage og meget gerne igennem in-italia igen.

Læs mere

Mini sommerferie i Rom

Lejligheden ligger et godt sted og har masser af sjæl. Terrassen var ikke brugbar i sommervarmen.

Læs mere

God beliggenhed

Rigtig dejlig lejlighed i et smukt hus. Beliggenheden er i top og det er nemt at gå til mange store seværdigheder. Lejligheden er fint indrettet og med det meste man har brug for.

Læs mere

ferie i rom

Beliggenhed. fin
Lejligheden var god men sengen i soveværelset havde kun en stor dyne
Og jeg ligger ikke under samme dyne som min veninde eller min storesøster.
Hemsen havde en stige op som jeg ikke ville sende mine børn op af.
Det var et problem.
Der var små tæpper på et glat underlag, absolut ikke skridsikkert.
Terassen lå i en gårdskakt og var overdækket, ikke noget jeg ville bruge.
Der ud over var der ikke noget at klage på.
Da vejret var godt de fleste dage og vi var ude det meste af tiden havde vi en god ferie

Læs mere
 
search map