Feriebolig i Rom

Terrazza Beatrice

 
Terrazza Beatrice er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Beatrice er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne flotte velholdte lejlighed ligger på anden etage af en statelig bygning fra sekstenhundredetallet i en af Roms mest charmerende kvarterer, den lille maleriske og altid livlige ghetto, hvor der er så mange gode spisesteder og caféer.

Et meget autentisk kvarter

Det er i grunden ganske pudsigt at tænke på, at ordet ghetto har en yderst negativ betydning, når vi bruger det om vore dages samfund, men samtidig er ensbetydende med eftertragtede, autentiske kvarterer i byer som Rom og Venezia. Her i Rom er den gamle ghetto ikke kun hjemstedet for masser af hyggelige restauranter, den indeholder også mange maleriske levn fra Romerrigets dage. Huset på hjørnet af Via di Santa Maria del Pianto og Via in Publicolis er helt fantastisk: Læg mærke til dets facade, som tydeligt viser, at det har stået der de sidste par tusinde år. Men det er alligevel en helt almindelig bygning med lejligheder.

Toværelseslejligheden Terrazzo Beatrice med 2/4 sovepladser (2. sal med elevator)
Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, hems med enkeltseng i gangen mellem stuen (stejl stige op) og soveværelset samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine og fjernsyn, for ikke at forglemme en privat terrasse (uden udsigt, som det fremgår af billederne) med bord og stole.

Lejligheden på Terrazza Beatrice

Toværelseslejligheden Terrazzo Beatrice med 2/4 sovepladser

Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, hems med enkeltseng i gangen mellem stuen (stejl stige op) og soveværelset samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine og fjernsyn, for ikke at forglemme en privat terrasse med bord og stole.

 
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Le Villette

Ravello, Campania

Casale Villarena

Nerano, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map