Feriebolig i Rom

Terrazza Beatrice

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne flotte velholdte lejlighed ligger på anden etage af en statelig bygning fra sekstenhundredetallet i en af Roms mest charmerende kvarterer, den lille maleriske og altid livlige ghetto, hvor der er så mange gode spisesteder og caféer.

Et meget autentisk kvarter

Det er i grunden ganske pudsigt at tænke på, at ordet ghetto har en yderst negativ betydning, når vi bruger det om vore dages samfund, men samtidig er ensbetydende med eftertragtede, autentiske kvarterer i byer som Rom og Venezia. Her i Rom er den gamle ghetto ikke kun hjemstedet for masser af hyggelige restauranter, den indeholder også mange maleriske levn fra Romerrigets dage. Huset på hjørnet af Via di Santa Maria del Pianto og Via in Publicolis er helt fantastisk: Læg mærke til dets facade, som tydeligt viser, at det har stået der de sidste par tusinde år. Men det er alligevel en helt almindelig bygning med lejligheder.

Toværelseslejligheden Terrazzo Beatrice med 2/4 sovepladser (2. sal med elevator)
Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, hems med enkeltseng i gangen mellem stuen (stejl stige op) og soveværelset samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine og fjernsyn, for ikke at forglemme en privat terrasse (uden udsigt, som det fremgår af billederne) med bord og stole.

Lejligheden på Terrazza Beatrice

Toværelseslejligheden Terrazzo Beatrice med 2/4 sovepladser

Lejligheden er ca. 60 m² stor og består af stue med sovesofa til to personer, separat køkken med opvaskemaskine, fire gasblus, ovn og køleskab, soveværelse med dobbeltseng, hems med enkeltseng i gangen mellem stuen (stejl stige op) og soveværelset samt badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden er udstyret med Wi-Fi, vaskemaskine og fjernsyn, for ikke at forglemme en privat terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Casale Villarena

Nerano, Campania

Appartamenti Grandi al Due Relais

Vietri sul Mare, Campania

Torre Paradiso

Minori, Campania

search map