Anmeldelser af Terrazza Barberini

 
Terrazza Barberini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Barberini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Barberini

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Barberini som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Barberini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Piger på tur

Vi var fire piger på tur til skønne Rom. Den ene havde været der mindst 15 gange før og skulle nu vise de tre førstegangs rejsende rundt.
Den erfarne havde tidligere boet på hoteller i Rom, men havde denne gang lyst til at prøve at bo i en lejlighed.
Lejligheden havde en central beliggenhed. Men ankomsten var ikke så god. Vi ringede til kontaktpersonen vi stod klar for at tage toget ind til Rom. Vi gav besked om hvornår toget og vi ville være i byen ca. ½ time senere. Ringede så igen da vi stod af toget og tog en taxa til lejligheden. Vi fik den besked at der ville gå 20 min. før den nøgleansvarlige ville være fremme. Så kom regnen og ingen nøgleansvarlig. Vi stod udenfor i over en halv time, ringede igen og spekulerede på om vi stod ved den rigtige dør.
Det gjorde vi, men den nøgleansvarlige kunne ikke køre i regnvejret, så det tog endnu et kvarter før han dukkede op. Det gjorde nok at han var lidt stresset og vi fik ikke så meget info. Bl.a. hvad skulle vi gøre med nøglen, når vi tog afsted. Det ringede vi bare om og så fik vi svar på det.
Lejligheden var rummelig. Men der var en del støj i soveværelset ud mod gaden.
Man skal også kende hinanden godt og synes at det er ok med åbent loft til badeværelset.
Vi havde nogle gode dage i Rom og kan absolut anbefale at leje en lejlighed. Man føler at man bliver en del af byen og ikke så meget som turist

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man er fire personer, kan det betale sig at tage en taxa fra lufthavnen og ind til byen.
Den ene blev frastjålet sin pung i e tøjbutik, så vær også obs indendørs.

Terrazza Barberini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Terrazza Barberini
Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2013
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Anlaug Stokka og familie fra Stavanger boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 6. til d. 14. oktober 2012.

Vi havde en dejlig tur til Rom
Terrazza Barberini havde en central beliggenhed. Men vi var alle enige om at denne lejlighed ikke fortjener 3,5 sole.
Badeværelset var utrolig slidt. Det var sikkert rent, men der så ikke rent ud i brusekabinen, den var helt sort.
Bruseren på det andet badeværelse havde et dårligt afløb og der var hele tiden fare for at vandet skulle løbe ind i soveværelset.
Der var myrer på gulvet i baderummene.
Dette er ikke en lejlighed som vi vil anbefale til andre som skal til Rom

Vi har altid tidligere været tilfredse med de lejligheder vi har lejet igennem In- Italia, men ikke denne gang

In-Italia's kommentar

Vi er kede af, I ikke kontaktede os mens I var i Rom, så kunne vi have gjort noget ved problemet med det samme. Nu her efter hjemkomsten er der ikke så meget andet at sige end, at vi er kede af badeværelsernes brusearealer ikke levede op til jeres forventninger om standarden. Vi har naturligvis alligevel sendt jeres klagepunkt til vores samarbejdspartner i Rom, for informationens skyld.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Orla og rejsefæller fra Taastrup boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 9. til d. 16. maj 2012.

Ankomsten:
På grund af lidt bøvl ved bagagebåndet i lufthavnen tog det lidt længere tid end beregnet, inden vi nåede Terrazza Barberini. Der blev vi mødt af en meget venlig, smilende og engelsktalende ung dame, som viste os rundt i og forklarede om lejligheden.

Lejligheden:
Den ligger perfekt - midt i midten af Rom, med metroen lige ovre på hjørnet. Udstyr og indretning er aldeles glimrende. Der var både køkkenrulle, servietter og toiletpapir samt alt det køkkenudstyr man kan forvente.
Terrassen er stor og skyggefuld. Der var både pænt og rent. Neden under ligger en restaurant, men der var ingen støj fra den, så det var OK.
I køkkenet er opsat en instruks som gælder affaldshåndteringen. Den er skrevet af een hvis engelskkundskaber er noget mangelfulde, eller også er den bare blevet for gammel.
Under alle omstændigheder lykkedes det os ikke at forstå, hvad der mentes med den.

Det er ikke første gang, vi er i Rom og absolut heller ikke sidste gang. Det er derimod første gang, vi har været i Terrazza Barberini, og det kan varmt anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jørgen og rejsefæller fra Gram boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 29. september til d. 3. oktober 2011.

Lejligheden havde været et godt bud på en ferieadresse i Rom. Men det er år siden. Lejligheden var pæn ren – MEN, men, men …
Håndvaskene var stoppede – og klimaanlægget for hele ejendommens brugere var placeret umiddelbart udenfor vinduerne – med højfrekvent støj til følge.
Baren nedenunder var ikke en bar men en restaurant, der have direkte transport af udluftning og ventilation via terrassen. Men ok vi kunne jo holde døren lukket derud – og det så også ud til at det var år tilbage at terrassen var blevet benyttet.

Vores værtinde var sød og hjælpsom da vi skulle installeres. Men helt ærligt, så var vi godt nok skuffede over lejlighedens nedslidte fremtoning og de voldsomme støjscener fra ventilationsanlæggene.

I hvert fald synes vi ikke lejligheden var lejen værd – så det er nok ikke sådan lige vi igen tager en feriebolig gennem in-italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Trine og familie fra Théoule Sur Mer i Frankrig boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 9. til d. 13. maj 2011.

Først det positive: Beliggenheden er perfekt. Vi kunne gå til alle de steder, vi ville besøge. Lejligheden er stor og rummelig. Den er godt sikret mod indbrud ved velfungerende jernskodder og dobbelte vinduer. Disse er også et godt værn mod støj - Rom sover aldrig! Også dørerne er meget robuste med kraftige låsemekanismer. Vi følte os trygge i lejligheden. Det var et stort plus med Internetadgang.
Det negative: Lejligheden var ikke ren, da vi kom. Køkken, brusekabine ved siden af køkken og terrasse var ikke rengjorte, men en generel hovedrengøring ville klæde lejligheden. Dette blev påtalt til nøgleansvarlige, og noget af det blev rengjort dagen efter. Fryseboksen i køleskabet var i stykker. Den var en stor isklump, som tog meget af pladsen. Vi fik at vide, at det ikke ville blive lavet før højsæson!! Afløb fra brusekabine og vask i badeværelse ved siden af køkken var næsten stoppet - og havde været det længe - så der var sorte skjolder i bunden af brusekabine og vask. Man måtte afbryde brusebad, for ikke at vandet skulle løbe over og ud på gulvet!!
En anden og bedre mulighed for at komme af med affald ville være ønskelig. Vi fik at vide, at vores affald skulle sættes ud på gaden efter kl. 21:00. Det kunne vi ikke på afrejsedagen, da vi forlod lejligheden kl. 09:00. Vi stillede, med dårlig samvittighed, vores affald i gangen ved hoveddøren. Hvad skulle vi gøre??

Vi kunne foreslå, at in.italia skulle være tættere på medarbejderne i Rom.Næste gang vi tager til Rom, lejer vi os igen ind på hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Birte og familie fra Virum boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 31. juli til d. 6. august 2010.

Jo tak, byen er jo fantastisk - der er så meget at opleve.
Med hensyn til lejligheden - så er beliggenheden helt utrolig, alt ligge jo i gå afstand. Indretningen er godt nok lidt problematisk - havde faktisk troet at det med ristene til badeværelserne trods alt kun var i relation til hvert badeværelse - men ak - der er jo fri "lyd" til hele lejligheden. Hvis der kom en afskærmning - så badeværelserne ligesom kun havde fælles loft med soveværelserne så ville det være fantastisk. Vi nød trods den manglende adskillelse at være der - og det lykkedes os da også at bruge de meget lille køkken. Det kunne være rart med lidt flere glas - kun 2 vinglas er lidt få - det er jo Italien med dejlig vin :-))
Måske der lige skulle en "gartner" forbi og kigge på krukkerne på den ellers rigtigt dejlige terrasse. Vi var på ingen måde generet af restauranten i stueetagen - der er da meget fredeligt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Christian og rejsefæller fra Odense M boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 16. til d. 20. september 2009.

- Har I været glade for byen og området? Rom er vidunderlig at besøge i september. Der er gang i den på alle gadehjørner og stræder. Italienerne er meget venlige og imødekommende og bestemt et sted vi kommer tilbage til. Lejligheden ligger perfekt placeret "midt i det hele" og med gå-afstand til alle de spændende oplevelser.

- Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Lejligheden er super beliggende og godt indrettet. Badeværelserne fungerer fint og kunne så godt have været et par kvadratmeter større.

- Har I tips til de næstkommende? Glæd jer til en rigtig god oplevelse.

- Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Det har været en fornøjelse at leje lejlighed hos jer. Der var blot lidt startvanskeligheder med kontakt til rette nøgleansvarlig og herfra er alt gået rigtig godt. Vi kommer igen :o)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Alice og familie fra Hillerød boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 20. til d. 25. juli 2009.

Lejligheden i Rom var rigtig fin og rummelig og lå meget centralt og alligevel roligt. Terrassen var skøn - den havde vi meget glæde af. Køkkenet var ok udstyret og fungerede fint til lettere madlavning. Aircondition virkede ikke - viste sig at være slået fra, vi ringede og der kom en indenfor en time og ordnede det. Der blev ikke koldt, men dog væsentligt mere behageligt end uden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Jan og familie fra Fredensborg boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 25. til d. 30. april 2009.

Helt fantastisk beliggendhed, med alt i "walking distance". Dejlig terrasse, men så ophører alt det dejlige desværre også. Lejligheden er meget ringe udstyret, fx 1 vinglas, 1 kniv etc. Badeværelserne er "bokse" uden loft med fri lyd og luft ud i andre rum(og sandelig ikke flotte), og køkkenet er ligeledes en boks med to kogeplader og et minimalt køleskab. Repræsentanten var uendelig sød og hjælpsom, fik fx udbedret den helt manglende rengøring og klargøring af lejligheden ret hurtigt. Hun havde mange gode fif til Rom , så trods hjemmesidens manglende realisme omkring lejlighedens udstyr havde vi en fin tur. Men regn ikke med selv at kunne eksperimentere med italienske råvarer......

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Gitte og hendes familie fra Højbjerg boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 14. til d. 19. oktober 2008.

Rom er jo en super by og vi var heldige med vejret.
Vi boede et rigtig godt sted, Terrazza Barbarini, en rigtig fin lejlighed.
Dog vil jeg lige sige at den måde man havde bygget badeværelser ind i lejligheden på var lidt usmart. Der var intet loft på badeværelserne og derfor ikke så meget privathed, hvis man er flere om at dele lejligheden. Vi ankom efter kl. 19, men fik fat i vores kontaktperson, der fik os dirigeret videre til en anden kontaktperson. Hun dukkede op, forsinket, men var rigtig sød da hun endelig ankom til adressen.
Det var en lejlighed med god plads og fin lille terrasse. Dog havde man glemt at lave seng til de to børn vi havde med, så vores kontaktperson sendte os ud at spise, mens hun fiksede sengelinned og fik det sidste klaret. En noget rodet ankomst, men med 5 dage i Rom forude kan man jo klare lidt af hvert.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map