Feriebolig i Rom

Terrazza Barberini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejligheden ligger i Via Quattro Fontane, få skridt fra Via del Tritone og metrostationen på Piazza Barberini. Der er således ikke langt til seværdighederne i centrum, og i nærheden finder du mange butikker og spisesteder.

Indretningen

Væggene prydes af mange smukt indrammede stik og plakater, og møblementet består i stort omfang af antikviteter, som er suppleret med nyere møbler i gedigen kvalitet. I stuen finder vi en pejs fra 1800-tallet og et stereoanlæg af god kvalitet. Der er elevator i ejendommen.

Læs mere om Terrazza Barberini

Treværelseslejlighed med 4 + 2 sovepladser (med terrasse):
- Lejligheden består af entré, stor lys opholdsstue med sovesofa og udgang til en ca. 30 m² stor terrasse (da der ligger en bar/restaurant i stuetagen neden for terrassen, skal du indstille dig på et vist mål af liv og tale) med bord og stole, lille køkken med to elplader, to soveværelser med dobbeltseng, begge med indbyggede badeværelse med bruser og toilet. NB. Badeværelsernes loft består af en kraftig metalrist, de er således ikke helt lukkede i forhold til soveværelserne. Lejligheden er udstyret med trådløs internetadgang, aircondition, fjernsyn og stereoanlæg

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map