Feriebolig i Rom

Terrazza Barberini

 
Terrazza Barberini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Barberini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger i Via Quattro Fontane, få skridt fra Via del Tritone og metrostationen på Piazza Barberini. Der er således ikke langt til seværdighederne i centrum, og i nærheden finder du mange butikker og spisesteder.

Indretningen

Væggene prydes af mange smukt indrammede stik og plakater, og møblementet består i stort omfang af antikviteter, som er suppleret med nyere møbler i gedigen kvalitet. I stuen finder vi en pejs fra 1800-tallet og et stereoanlæg af god kvalitet. Der er elevator i ejendommen.

Læs mere om Terrazza Barberini

Treværelseslejlighed med 4 + 2 sovepladser (med terrasse):
- Lejligheden består af entré, stor lys opholdsstue med sovesofa og udgang til en ca. 30 m² stor terrasse (da der ligger en bar/restaurant i stuetagen neden for terrassen, skal du indstille dig på et vist mål af liv og tale) med bord og stole, lille køkken med to elplader, to soveværelser med dobbeltseng, begge med indbyggede badeværelse med bruser og toilet. NB. Badeværelsernes loft består af en kraftig metalrist, de er således ikke helt lukkede i forhold til soveværelserne. Lejligheden er udstyret med trådløs internetadgang, aircondition, fjernsyn og stereoanlæg

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Barberini

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Barberini som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Barberini. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Piger på tur

Vi var fire piger på tur til skønne Rom. Den ene havde været der mindst 15 gange før og skulle nu vise de tre førstegangs rejsende rundt.
Den erfarne havde tidligere boet på hoteller i Rom, men havde denne gang lyst til at prøve at bo i en lejlighed.
Lejligheden havde en central beliggenhed. Men ankomsten var ikke så god. Vi ringede til kontaktpersonen vi stod klar for at tage toget ind til Rom. Vi gav besked om hvornår toget og vi ville være i byen ca. ½ time senere. Ringede så igen da vi stod af toget og tog en taxa til lejligheden. Vi fik den besked at der ville gå 20 min. før den nøgleansvarlige ville være fremme. Så kom regnen og ingen nøgleansvarlig. Vi stod udenfor i over en halv time, ringede igen og spekulerede på om vi stod ved den rigtige dør.
Det gjorde vi, men den nøgleansvarlige kunne ikke køre i regnvejret, så det tog endnu et kvarter før han dukkede op. Det gjorde nok at han var lidt stresset og vi fik ikke så meget info. Bl.a. hvad skulle vi gøre med nøglen, når vi tog afsted. Det ringede vi bare om og så fik vi svar på det.
Lejligheden var rummelig. Men der var en del støj i soveværelset ud mod gaden.
Man skal også kende hinanden godt og synes at det er ok med åbent loft til badeværelset.
Vi havde nogle gode dage i Rom og kan absolut anbefale at leje en lejlighed. Man føler at man bliver en del af byen og ikke så meget som turist

Læs mere

Anlaug Stokka og familie fra Stavanger boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 6. til d. 14. oktober 2012.

Vi havde en dejlig tur til Rom
Terrazza Barberini havde en central beliggenhed. Men vi var alle enige om at denne lejlighed ikke fortjener 3,5 sole.
Badeværelset var utrolig slidt. Det var sikkert rent, men der så ikke rent ud i brusekabinen, den var helt sort.
Bruseren på det andet badeværelse havde et dårligt afløb og der var hele tiden fare for at vandet skulle løbe ind i soveværelset.
Der var myrer på gulvet i baderummene.
Dette er ikke en lejlighed som vi vil anbefale til andre som skal til Rom

Vi har altid tidligere været tilfredse med de lejligheder vi har lejet igennem In- Italia, men ikke denne gang

Læs mere

Orla og rejsefæller fra Taastrup boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 9. til d. 16. maj 2012.

Ankomsten:
På grund af lidt bøvl ved bagagebåndet i lufthavnen tog det lidt længere tid end beregnet, inden vi nåede Terrazza Barberini. Der blev vi mødt af en meget venlig, smilende og engelsktalende ung dame, som viste os rundt i og forklarede om lejligheden.

Lejligheden:
Den ligger perfekt - midt i midten af Rom, med metroen lige ovre på hjørnet. Udstyr og indretning er aldeles glimrende. Der var både køkkenrulle, servietter og toiletpapir samt alt det køkkenudstyr man kan forvente.
Terrassen er stor og skyggefuld. Der var både pænt og rent. Neden under ligger en restaurant, men der var ingen støj fra den, så det var OK.
I køkkenet er opsat en instruks som gælder affaldshåndteringen. Den er skrevet af een hvis engelskkundskaber er noget mangelfulde, eller også er den bare blevet for gammel.
Under alle omstændigheder lykkedes det os ikke at forstå, hvad der mentes med den.

Det er ikke første gang, vi er i Rom og absolut heller ikke sidste gang. Det er derimod første gang, vi har været i Terrazza Barberini, og det kan varmt anbefales.

Læs mere

Jørgen og rejsefæller fra Gram boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 29. september til d. 3. oktober 2011.

Lejligheden havde været et godt bud på en ferieadresse i Rom. Men det er år siden. Lejligheden var pæn ren – MEN, men, men …
Håndvaskene var stoppede – og klimaanlægget for hele ejendommens brugere var placeret umiddelbart udenfor vinduerne – med højfrekvent støj til følge.
Baren nedenunder var ikke en bar men en restaurant, der have direkte transport af udluftning og ventilation via terrassen. Men ok vi kunne jo holde døren lukket derud – og det så også ud til at det var år tilbage at terrassen var blevet benyttet.

Vores værtinde var sød og hjælpsom da vi skulle installeres. Men helt ærligt, så var vi godt nok skuffede over lejlighedens nedslidte fremtoning og de voldsomme støjscener fra ventilationsanlæggene.

I hvert fald synes vi ikke lejligheden var lejen værd – så det er nok ikke sådan lige vi igen tager en feriebolig gennem in-italia.

Læs mere

Trine og familie fra Théoule Sur Mer i Frankrig boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 9. til d. 13. maj 2011.

Først det positive: Beliggenheden er perfekt. Vi kunne gå til alle de steder, vi ville besøge. Lejligheden er stor og rummelig. Den er godt sikret mod indbrud ved velfungerende jernskodder og dobbelte vinduer. Disse er også et godt værn mod støj - Rom sover aldrig! Også dørerne er meget robuste med kraftige låsemekanismer. Vi følte os trygge i lejligheden. Det var et stort plus med Internetadgang.
Det negative: Lejligheden var ikke ren, da vi kom. Køkken, brusekabine ved siden af køkken og terrasse var ikke rengjorte, men en generel hovedrengøring ville klæde lejligheden. Dette blev påtalt til nøgleansvarlige, og noget af det blev rengjort dagen efter. Fryseboksen i køleskabet var i stykker. Den var en stor isklump, som tog meget af pladsen. Vi fik at vide, at det ikke ville blive lavet før højsæson!! Afløb fra brusekabine og vask i badeværelse ved siden af køkken var næsten stoppet - og havde været det længe - så der var sorte skjolder i bunden af brusekabine og vask. Man måtte afbryde brusebad, for ikke at vandet skulle løbe over og ud på gulvet!!
En anden og bedre mulighed for at komme af med affald ville være ønskelig. Vi fik at vide, at vores affald skulle sættes ud på gaden efter kl. 21:00. Det kunne vi ikke på afrejsedagen, da vi forlod lejligheden kl. 09:00. Vi stillede, med dårlig samvittighed, vores affald i gangen ved hoveddøren. Hvad skulle vi gøre??

Vi kunne foreslå, at in.italia skulle være tættere på medarbejderne i Rom.Næste gang vi tager til Rom, lejer vi os igen ind på hotel.

Læs mere

Birte og familie fra Virum boede på Terrazza Barberini i Rom fra d. 31. juli til d. 6. august 2010.

Jo tak, byen er jo fantastisk - der er så meget at opleve.
Med hensyn til lejligheden - så er beliggenheden helt utrolig, alt ligge jo i gå afstand. Indretningen er godt nok lidt problematisk - havde faktisk troet at det med ristene til badeværelserne trods alt kun var i relation til hvert badeværelse - men ak - der er jo fri "lyd" til hele lejligheden. Hvis der kom en afskærmning - så badeværelserne ligesom kun havde fælles loft med soveværelserne så ville det være fantastisk. Vi nød trods den manglende adskillelse at være der - og det lykkedes os da også at bruge de meget lille køkken. Det kunne være rart med lidt flere glas - kun 2 vinglas er lidt få - det er jo Italien med dejlig vin :-))
Måske der lige skulle en "gartner" forbi og kigge på krukkerne på den ellers rigtigt dejlige terrasse. Vi var på ingen måde generet af restauranten i stueetagen - der er da meget fredeligt.

Læs mere
 
search map