Feriebolig i Rom

Terrazza Barberini Deluxe

 
Terrazza Barberini Deluxe er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Barberini Deluxe er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Barberini Deluxe ligger på fjerde sal i Via Rasella. Nærmeste metrostation ligger kun 100 meter fra opgangen. Piazza Barberini og den mondæne Spanske Trappe er begge i kort gåafstand. Med lidt god vilje kan du faktisk besøge de fleste af Roms seværdigheder i centrum til fods.

Centralt beliggende og veludstyret ferielejlighed

Bygningen er udstyret med elevator, og dette er i sig selv en stor fordel, når man bor i ældre bygninger, hvor trappetrin har en tendens til at blive højere og højere, jo mere man nærmer sig de øverste etager. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine og vaskemaskine, Wi-Fi og aircondition og råder endda over to badeværelser. Den er ca. 100 m² og har udgang til en nydelig terrasse med havemøbler. Lejligheden er velegnet til længere ophold for såvel familie som for to par, der gerne vil dele den fælles opholdsstue og køkken, men gerne vil have adgang til eget soveværelse og badeværelse.

Læs mere om Terrazza Barberini Deluxe

Lejlighederne på Terrazza Barberini Deluxe

Lejlighed m. 2 soveværelser og balkon/terrasse

Lejligheden består af opholdsstue med udgang til terrasse, lyst spisekøkken med opvaskemaskine, to soveværelser med dobbeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map