Feriebolig i Rom

Terrazza Barberini Deluxe

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazza Barberini Deluxe ligger på fjerde sal i Via Rasella. Nærmeste metrostation ligger kun 100 meter fra opgangen. Piazza Barberini og den mondæne Spanske Trappe er begge i kort gåasfstand. Med god vilie kan du faktisk besøge de fleste af Roms centrum seværdigheder på gåben.

Centralbeliggende og veludstyret ferielejlighed

Bygning er udstyret med elevator og dette er i sig selv en stor lettelse når man bor i ældre bygninger, hvor trappetrin harf en tendens til at blive højere og højere jo mere man næremer sig de øverste etager. Det er udstyret med opvaskemaskine og vaskemaskine, wi-fi internetforbindelse, aircondition og råder endda over to badeværelser. Den er ca. 100 m² og har udgang til en nydelig terrasse meed havebord og stole. Det er passende til længere ophold for såvel familie som for to par, der geerne vil dele de fælles opholdsstue og køkken og dog have eget badeværelse til rådighed.

Læs mere om Terrazza Barberini Deluxe

Lejlighederne på Terrazza Barberini Deluxe

Treværelseslejlighed m. 4 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden består af opholdsstue med udgang til terrasse, lysrigt spisekøkken med opvaskemaskine, to soveværelser md dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map