Feriebolig i Rom

Terrazza Banchi Vecchi

 
Terrazza Banchi Vecchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Banchi Vecchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her bor du tæt på det hele (i det omfang det er muligt i Rom...). Denne velholdte lejlighed ligger tæt på Campo de' Fiori og Piazza Navona, men samtidig i så tilpas lang afstand, at du ikke lever midt i alt nattelivet, der præger disse områder.

Lys moderne stil

Lejligheden ligger på tredje etage i en nydelig gammel bygning i den fredelige Via dei Banchi Vecchi, og den er karakteriseret ved en lys, moderne stil og et lækkert møblement. Lejligheden er udstyret med aircondition, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza Banchi Vecchi

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser
Lejligheden består af stor stue med sofaarrangement, spisebord og fladskærmsfjernsyn (med satellitkanaler), hvorfra du har adgang til et velindrettet åbent køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og et badeværelse med opmuret brusekabine og toilet. Fra stuen har du adgang til en lille terrasse med bord og to stole, og herfra kommer du op på den ca. 30 m² store tagterrasse med et stort bord, stole og parasol.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Banchi Vecchi

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Banchi Vecchi som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Banchi Vecchi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Terrazza Banchi Vecchi

Rummelig lejlighed med skøn terrasse

Lejligheden ligger i det dejligt område med gode vinbarer og hyggelige butikker. Selvom det er tæt på det meste, er der alligevel forbavsende få turister.

Læs mere

God ferielejlighed

Lejligheden svarede til vores forventninger efter beskrivelsen. Der var pænt og rent, og installationerne fungerede tilfredsstillende. Især køleanlægget var uundværlig i det varme sommervejr. Tagterrassen var rigtig god og behagelig at opholde sig på.

Vi fik en god modtagelse fra udlejerens personale, som selv ringede til os i toget fra flyvepladsen til Rom. Fra flyvepladsen prøvede vi at ringe til udlejeren, men vi kom ikke igennem på grund af, at deres telefonsystem var overbelastet/næsten umulig af forstå.

Læs mere

Rom lige i øjet!

Vi var to vennepar om at dele lejligheden på 3. sal i centraltbeliggende lejlighed i et roligt, men dog livligt kvarter. Efter et par dage begynder folk at hilse på gaden. Dejlig udansk!
Det ene af de to værelser var absolut minimalistisk, men bagagen kunne fordeles i skabe andre steder i lejligheden. Vi boede der i to uger og oplevede foråret udvikle sig. Dog nåede solen knap ned på den øverste terrasse, som vi ellers havde set frem til at slikke sol på. Der er det bedre at vente til april. Funktionaliteten af opvaske- og vaskemaskine var ikke noget at skrive hjem om, så det sker i stedet her. Der var udmærket centralvarme i lejligheden, og var der mangler, blev de hurtigt udbedret. Hvad indretningen angår, har hverken Ikea eller jysk levet forgæves. Alt var lyst og kendt.
Modtagelsen fra det lokale bureau var venlig, hjælpsom og velfungerende, om end lidt rutinepræget: Der var mange oplysninger og tips, der skulle afleveres ved overtagelsen. Den lokale ”mægler” var ellers god til at give tips til spisesteder o.l., men en del af problemet er nok, at gæsterne på det tidspunkt måske mere trænger til at få pakket ud og finde et spisested i nærheden end at høre på længere foredrag af en italiener, som speedsnakker på engelsk.

Læs mere

Perfekt beliggenhed

Super dejlig lejlighed, ren, pæn og stille.
Eneste minus var at internettet ikke virkede, eller er det svært at finde klage punkter.

Læs mere

Efterårsferie i Rom

Terazzo Banchi Vecchi er en velfungerende lejlighed, hvor vi taket det gode vejr også fik glæde af tagterrassen.
Vi havde et fint ophold der.
Jeg vil anbefale, at i i lejligheden og ved overdragelsen oplyser om, hvor der et "Internet Point", for vi brugte en del tid på at finde frem til det, selv om det ligger på Corso Vittorio Emanuele Due ikke langt fta lejligheden.
Søndag er der et lille marked på pladsen med Spar og kiosken, det er rart at vide det.
Det er rart, at have ordnet sit check in til flyet hjem dagen før.
Med venlig hilsen
Svend-Erik

Læs mere

Centralt, rent, holder hvad den lovet

Lejligheden ligger lige hvor den skal i et rigtig hyggeligt og stille kvarter. gå afstand til alt det vigtige. Gode spisesteder lige om hjørnet, og en fin lille teresse. Pæn og velholdt ejendom samt lejlighed. Fint badeværelse og dejlig stue, lidt mørke men funktionelt værelser. Eneste ting vi kunne ønske so. Upgrade, var en elevator. Skønt ville helt klart bo der igen.

Service fra In- Italia fungere helt perfekt, intet at udsætte,

Læs mere
 
search map