Feriebolig i Rom

Terrazza Argentina

 
Terrazza Argentina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Argentina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rom er stærkt vanedannende, og mange af os kommer igen gang efter gang til denne by, som altid er et gensyn værd. Du kan glæde dig over atter at besøge alt det velkendte eller opdage nye sider af den uudtømmelige by. Dagene flyver væk, mens vi slentrer rundt, og det synes næsten en skam at bruge alt for lang tid inden døre. Men engang imellem har vi brug for at slappe af, og da vejret næsten altid er til at sidde ude, så er en terrasse mere end velkommen.

Midt i det hele

Du får svært ved at finde noget mere centralt sted at bo i Rom end Largo di Torre Argentina, hvis store arkæologiske udgravning er hjem for mange af byens katte, som her finder et sikkert hjem, kærlighed og mad. Mange buslinjer og sporvogne kommer forbi pladsen, som derfor også er let at komme fra og til. Men det er nu heller ikke noget problem at gå til rigtig meget, lad os bare nævne Pantheon (350 meter), Campo de' Fiori (450 meter) og Piazza Navona (500 meter).

Læs mere om Terrazza Argentina

Hyggelig og personligt indrettet lejlighed

Lejligheden er simpelt møbleret. Den fremstår lidt slidt, men også rigtig hyggelig med dens mange antikviteter og gamle parketgulve. Det lille køkken er godt nok til simpel madlavning og ikke mindst til at holde drikkevarerne kolde. Bliver det for koldt, er her opvarmning, og bliver det for lunt, er her aircondition.

Stor terrasse med imponerende udsigt

Det er rent frås at have en så stor terrasse til en lejlighed med to sovepladser. Sandt at sige, så har vi aldrig set så meget terrasseplads til to personer. Du skal forestille dig, at du kommer ud på en lang, smal terrasse fra stuen, som i hver ende afsluttes med en terrasse, som er rigeligt stor til fire personer. Den ene terrasse er overdækket, den anden er det ikke. Den ene vender mod Nord, den anden mod Syd.

Lejligheden på Terrazza Argentina

Toværelseslejlighed med to sovepladser (5. sal med elevator)

Lejligheden består af stue med spisebord og lille alkove med sofa, separat køkken (2 gasblus, lille køleskab og mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med badekar og wc.

Skjul teksten
 
 
search map