Feriebolig i Rom

Terrazza Apostoli

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Vi skal indrømme, at fristelsen til at kalde denne lejlighed "Det Hvide Hus" har været stor, for væggene er hvide, skabene er hvide, lofternes bjælker er hvide, ja selv sofaarrangementet er hvidt (men det skal nok snart blive ... "patineret").

Centralt og højt oppe

Vi befinder os midt i Rom (450 meter til Trevi-fontænen og 700 meter til Pantheon) på 4. etage af en flot gammel bygning. Der er elevator, men helt fri for motion bliver du nu ikke, for turen fra den til lejligheden byder både på trin ned og trin op.

Læs mere om Terrazza Apostoli

Al komfort i lyse omgivelser

Det er en præsentabel, lys lejlighed med god plads og en dejlig uforstyrret terrasse. Lejligheden har al tænkelig moderne komfort (aircondition, opvaskemaskine, trådløst internet, vaskemaskine, satellitfjernsyn og DVD-afspiller) og en god stue med rigelig plads til alle gæsterne.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- Lejligheden består af stor stue med sofaarrangement, åbent køkken med 2 keramiske kogeblus, ovn, brødrister, elkedel, opvaskemaskine og køleskab med frostboks og stort spisebord, der med lidt god vilje kan bruges af 8 personer. I forbindelse med stuen er der en alkove med en lille seng (ca. 160 cm lang) bag et gardin og et badeværelse med bruser og wc. Fra stuen har du adgang til et soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og wc samt til et andet soveværelse med to enkeltsenge. Fra stuen kan du også komme ud på lejlighedens terrasse, hvor du finder et stenbord med bænke (også i sten), der er rigelig stort til lejlighedens gæster og lidt til.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map