Feriebolig i Rom

Terrazza Apostoli

 
Terrazza Apostoli er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Apostoli er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi skal indrømme, at fristelsen til at kalde denne lejlighed "Det Hvide Hus" har været stor, for væggene er hvide, skabene er hvide, lofternes bjælker er hvide, ja selv sofaarrangementet er hvidt (men det skal nok snart blive ... "patineret").

Centralt og højt oppe

Vi befinder os midt i Rom (450 meter til Trevi-fontænen og 700 meter til Pantheon) på 4. etage af en flot gammel bygning. Der er elevator, men helt fri for motion bliver du nu ikke, for turen fra den til lejligheden byder både på trin ned og trin op.

Læs mere om Terrazza Apostoli

Al komfort i lyse omgivelser

Det er en præsentabel, lys lejlighed med god plads og en dejlig uforstyrret terrasse. Lejligheden har al tænkelig moderne komfort (aircondition, opvaskemaskine, trådløst internet, vaskemaskine, satellitfjernsyn og DVD-afspiller) og en god stue med rigelig plads til alle gæsterne.

Treværelseslejlighed med 4/5 sovepladser
- Lejligheden består af stor stue med sofaarrangement, åbent køkken med 2 keramiske kogeblus, ovn, brødrister, elkedel, opvaskemaskine og køleskab med frostboks og stort spisebord, der med lidt god vilje kan bruges af 8 personer. I forbindelse med stuen er der en alkove med en lille seng (ca. 160 cm lang) bag et gardin og et badeværelse med bruser og wc. Fra stuen har du adgang til et soveværelse med dobbeltseng og internt badeværelse med bruser og wc samt til et andet soveværelse med to enkeltsenge. Fra stuen kan du også komme ud på lejlighedens terrasse, hvor du finder et stenbord med bænke (også i sten), der er rigelig stort til lejlighedens gæster og lidt til.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Apostoli

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Apostoli som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Apostoli. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Terrazza Apostoli

Bedømmelse af Terrazza Apostoli

Det er en meget charmerende lejlighed-med en beliggenhed som er helt i top i forhold til at være turist i byen.Der er ikke meget støj , og lejligeden er fin til at rumme 2 par.
Rengøringsniveauet lader noget tilbage.
På terrassen kunne man godt bruge hynder til betonbænken.

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Apostoli

Læs mere

Dejlig lejlighed, god beliggenhed men...

Skøn lejlighed, ligger perfekt, stor rummelig og god til børn, men alle undtagen en køkkenstol var knækket i ryggen, så man ikke kunne sidde på dem og på den skønne tagterrasse savner man godt nok nogle puder til stenbænken! Derudover var der ikke gjort rent, da vi ankom, hvorfor vi var nødt til at forlade lejligheden igen, så der kunne blive gjort rent - ikke videre godt med to børn, der er trætte efter en lang rejse. Der manglede sæbe til vaskemaskinen og der var noget galt med den, så den ikke vaskede færdigt. Så alt i alt for mange småmangler og irritationsmomenter, som vi håber, I vil sørge for der rettes op på, for det er en skøn lejlighed, som vi ellers godt have kunnet overveje at vende tilbage til.

Læs mere

dejlig centralt beligggende lejlighed, men .....

Generelt en god lejlighed med rigtig placering omkring det at bo i centrum af Rom.
Der er god plads i lejligheden til 4-5 personer, og dejligt med flere badeværelser.
Når det så er sagt, så må vi også konstatere, at lejligheden på flere områder godt kunne leve op til en bedre standard, når man skal betale det, man skal for lejligheden.

Nedenfor en række af de mangler vi måtte konstatere.

Køkken/stue
Opvasker havde ikke set hverken salt eller afspænding, hvilket tydelig kunne ses på det porcelæn der var i lejligheden. Vi fik købt salt + afsp. og efter nogle dage så porcelænet pænere ud. Derudover så er bl.batteri ved håndvasken ikke fastspændt, så man var næsten bange for det hoppede af, og diverse stikkontakter sad ikke fast i væggen.

Flere af spisestuestolene var brækket i ryggen, og stuemøbler trængte generelt til en markant rengøring, betræk m.m. var meget beskidt.

Badeværelser:
I 2 badeværelser var spejlene delvist knækket, toiletsæde revnet, og der var næsten ingen vandtryk, når man skulle i bad. Det med vandtryk var generelt et stort problem i alle badeværelser.

Soveværelse:
Der kunne godt være en dobbeltseng også i det mindre soveværelse, istedet for 2 enkeltsenge.

Terrasse:
Den vender godt, men de fastmonterede "møbler" i sten burde istedet være nogle lækre terrassemøbler så man sad ordentligt, når man havde mulighed for at nyde det Italienske vejr.
Alternativt kunne nogle hynder gjort en stor forskel. Vi savnede en stor haveparasol.

Forslag:
Der burde sættes en VVS-mand og en elektriker til og gennemgå hele lejligheden og få de ting fixet som vi har noteret.

Læs mere
 
search map