Feriebolig i Rom

Terrazza Alessandro III

 
Terrazza Alessandro III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Alessandro III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du skal ikke vælge denne lejlighed på grund af hyggen, for den er der oprigtigt talt ikke meget af: klinkegulve, nøgne vægge, simpelt møblement, ikke megen moderne komfort ... Nej, lejlighedens force er tagterrassen, hvorfra du har 360 graders udsigt, og så tæller det da også med, at prisen er beskeden, samt at lejligheden ligger i en hyggelig del af Trastevere.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. etage uden elevator)
- Lejligheden ligger i tre plan med indgang på 4. etage. På indgangsplanet finder vi en stue med spisebord, et separat køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser, wc og vaskemaskine samt et gennemgangsværelse. Fra gennemgangsværelset kommer du via en vindeltrappe op på et øvre niveau, hvor der er en lille stue i to niveauer med sovesofa til to, og herfra går en vindeltrappe op til tagterrassen. Lejlighedens sidste niveau ligger under indgangsplanet, du kommer ned ad en vindeltrappe og finder du et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med karbad, bruser og toilet.

Læs mere om Terrazza Alessandro III

Skjul teksten
 
 
search map