Feriebolig i Rom

Terrazza Alessandro III

 
Terrazza Alessandro III er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Alessandro III er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Du skal ikke vælge denne lejlighed på grund af hyggen, for den er der oprigtigt talt ikke meget af: klinkegulve, nøgne vægge, simpelt møblement, ikke megen moderne komfort ... Nej, lejlighedens force er tagterrassen, hvorfra du har 360 graders udsigt, og så tæller det da også med, at prisen er beskeden, samt at lejligheden ligger i en hyggelig del af Trastevere.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (4. etage uden elevator)
- Lejligheden ligger i tre plan med indgang på 4. etage. På indgangsplanet finder vi en stue med spisebord, et separat køkken (fire gasblus, ovn, køleskab og opvaskemaskine), et soveværelse med dobbeltseng, et badeværelse med bruser, wc og vaskemaskine samt et gennemgangsværelse. Fra gennemgangsværelset kommer du via en vindeltrappe op på et øvre niveau, hvor der er en lille stue i to niveauer med sovesofa til to, og herfra går en vindeltrappe op til tagterrassen. Lejlighedens sidste niveau ligger under indgangsplanet, du kommer ned ad en vindeltrappe og finder du et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med karbad, bruser og toilet.

Læs mere om Terrazza Alessandro III

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Alessandro III

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Alessandro III som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Alessandro III. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Terrazza Alessandro III

Skøn lejlighed i det charmerende Trastevere.

Denne lejlighed er perfekt. Der er dog en del vindeltrapper, så ikke egnet til små børn. Hel fantastisk tag terrasse med den skønneste udsigt. Perfekt til 2 par, da der er to badeværelser.

Læs mere

Tagterrassen og placering

Lejligheden er i tre niveauer med en smalle spiraltrapper mellem etagerne. Ikke for børnefamilier!
Men placeringen er perfekt og tagterrassen er vidunderlig. Opfyldte alle forventninger.
Vi havde middag sidste aften på restauranten placeret på den samme gade og fik en meget god middag og god service. De andre aftener vi spiste også i topklasse i området.
Lejligheden kan stærkt anbefales.

Læs mere

Dejligt ophold

Lejligheden er ikke perfekt indrettet, men terrassen og udsigten er fantastisk. Skøn restaurant lige ved døren med autentisk stemning og mad. Ligger godt ift. Stemning og seværdigheder.

Læs mere

Superskøn ferie!

Endnu engang kommer vi hjem med skønne indtryk - nye som gamle - og det evige spørgsmål: Hvornår kan vi tage af sted igen??
Alting fungerede perfekt - lejligheden var perfekt som udgangspunkt til vore ture rundt om i Rom. Tagterrassen pragtfuld - også fordi vi var der i begyndelsen af juni og ikke for varm at opholde sig på. Og lokalområdet vidunderligt med gode restauranter, barer og stemning.
Endnu engang fik vi også al den service vi kunne ønske os fra in-Italia. Tak!

Læs mere

Lejlighed med dejlig tagterasse og god beliggenhed

super beliggenhed, fantastisk tagterasse, udmærkede køkkenfaciliteter, ren og pæn, sød og venlig udlejer. lidt bøvlet indretning med de mange trapper men lad blot være med at rette den store middag an på tagterassen

Læs mere

Bedømmelse af Terrazza Alessandro III

Lejligheden egner sig sådan set ikke til de angivne 4-6 personer, men til to par idet de øvrige sovepladser er noget rudimentære. Ellers fungerer alt fint - lejligheden er meget velekviperet og spændende indrettet. Tagterrasserne er skønne og blev begge anvendt. Værten er meget venlig og imødekommende.
Det er første gang vi har boet i Trastevere men vi vil givet vende tilbage hertil. Skønt kvarter med mange gode restauranter (vil virkelig anbefale la botticella ved siden af) og fin atmosfære, også for teenagere.
In-italia som sædvanligt upåklagelige - alt fungerer perfekt med fin personlig betjening.

Læs mere
 
search map