Anmeldelser af Terrazza Alessandria

 
Terrazza Alessandria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Alessandria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Terrazza Alessandria

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Alessandria som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Alessandria. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Holger og rejsefælle fra Vejle boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 26. juli til d. 2. august 2011.

Lejligheden i Rom var rigtig fin - terassen, udsigten, faciliteterne i lejligheden samt ejerens indstilling og hjælpsomhed. En detalje: Der var en utæthed til faldstammen i badeværelset hvorfra det osede slemt.

In-Italia's kommentar

Hej Holger. Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at I har haft et godt ophold. Jeg har været i kontakt med udlejer vedr. faldstammen, og han meddeler, at der ikke har været problemer med denne, men at er der i en kort periode var problemer med vandlåsen, og at denne straks efter jeres ophold blev udskiftet. VH Johanne, In-italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 1 voksen, 1 barn
Navn
Inger og Anne fra Risskov boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 6. til d. 13. juli 2011.

Vi havde en dejlig tur til Rom fra den 6. juli til 13. juli 2011, en fantastisk by. Vi var meget glade for boligen, som levede helt op til vores forventninger, alt hvad vi havde behov for, var der, og i tilgift en skøn terrasse. Endvidere fungerede air-condition perfekt. Det kunne dog være ønsket, at der fandtes mere end 1 sæt nøgler, så man har mulighed for at forlade lejligheden hver for sig. Selvom lejligheden ikke ligger i det historiske centrum af Rom, er det nemt at komme derind, bus nr. 36, 38, 90 og 90D har stoppested tæt på boligen, og alle kører til Termini. Sporvogn 19 kører også derfra, men til Peterspladsen. Indkøbsmuligheder som supermarked og bager ligger meget tæt ved, og restauranter findes også.

Fin service fra in-italia og hjælpsomhed fra udlejeren. Det bliver sikkert ikke sidste gang vi benytter in-italia, og heller ikke lejligheden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hanne og Hans-Ole fra Hinnerup boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 3. til d. 10. maj 2011.

Det var en god lejlighed med en dejlig terrasse og en fin velkomst. Rengøring én gang – dagen efter vores ankomst og så først slutrengøring – ingen håndklædeskift.
Hynderne til liggestole og stole på terrassen var bestemt for dårlige – snavsede og itu – bør skiftes. Der manglede måske lidt info-materiale om busforbindelser/sporvogn/metro i lejligheden.

Vi fik lidt mundtlig information om seværdigheder i nærområdet – meget fint!
1. Der er en meget dejlig lille familieejet italiensk restaurant mellem opgangen og Piazza Margeritha – den kan varmt anbefales – der serveres rigtig italiensk mad. Den er lukket søndag. Der er gardiner for vinduer og dør og ud mod gaden er den ikke bredere end dørpartiet.
2. Der er også en italiensk restaurant, “Semidivino” Via Alessandria 230 – lidt længere op ad gaden og på modsatte side. Et godt sted, men lidt dyrere end den første.
3. På adressen Via Nomentana 70 findes parken Villa Torlonia med et par museer og Mussolinis nyrestaurerede store hus. Både park, museer, men især Mussolinis hus er et besøg værd. Der er ikke mere end 10 minutters gang.
4. Et helt nyt kunstmuseum “Macro” er åbnet i Via Nizza, kun 5 minutters gang fra lejligheden. Der er stort set kun installationskunst, men det er spændende og selve bygningen er flot. Der er også en restaurant.
5. Hvis man ønsker at besøge museet “Galleri Borghese” i parken Villa Borghese, bør man hurtigst muligt henvende sig og købe billet. Vi købte billet tirsdag og kunne først få adgang lørdag. Det er bestemt et besøg værd og man kan godt gå dertil, hvis man ikke har problemer med ben/fødder.
6. Den hurtigste måde at komme rundt i Rom på er med metroen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Februar 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Ole og Helle fra Albertslund boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 12. til d. 16. juli 2010.

Vedr. vores ferie i Italien fra d. 22. juni til den 16. juli i følgende byer Aci Trezza, San Marco d'Alunzio, Lipari Ø, Zagarise, San Cipriano Picentino og Rom.
Endnu en pragtfuld sommer i Italien, nærmere bestemt Sicilien, Lipari, Calabrien, Catania og Rom, hvor alt klappede med In-Italia´s hjælp.

Vi takker for besøget på Sicilien af Fillipo og hans kone. Det betyder meget at vi som kunde får den opmærksomhed, og ikke mindst takker vi for den hjælp vi fik i forbindelse med aflevering af den store bil og transporten videre til Lipari.
Vi havde, også gennem in-italia, lejet bil gennem Maggiore . Da vi de første ti dage var 5 voksne og 2 børn, havde vi lejet en stor bil der stod klar i lufthavnen da vi ankom. På den sidste del af vores ferie lejede vi en lille bil der stod klar i Milazzo efter vores ophold på Lipari. Vi har ofte lejet gennem Maggiori, altid gode biler der ikke har kørt mange km. [...]

Ferien sluttede igen i Rom. Vi boede for tredje år på Terrassa Alessandria, en lille ”villa” på toppen af Rom med egen terrasse, hvor vi stort set kan passe os selv. Dette kvarter er uden for turismen. Der er en dejlig stemning i gaden, hvor der ligger et hav af små gode restauranter og mange små butikker. Bus og sporvogn køre til Metroen. Så det er let at komme rundt og se hvad man ønsker. I år besluttede vi at se steder turister ikke søger. Bl.a. så vi Peters Kirken gennem et nøglehul. (Google: ukendte steder i Rom).

Igen i år en pragtfuld ferie med In-Italia, tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Elsebeth og Knud fra Odense boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 7. til d. 18. juni 2010.

Vi har nu 2 gange været i Rom, en by man ikke bliver færdig med. Vi har gennem In-Italia boet på Terrazza Alessandria. Vi var meget tilfredse med opholdet og lejligheden. Familien Rosen er overordentlig behjælpelig med at give os gode råd til at finde rundt i Rom med bus og sporvogn. Endvidere findes der mange gode spisesteder tæt på lejligheden og Villa Torlonia som ligger i en park kan anbefales.
Vi håber og tror at vi vender tilbage til denne by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annie og rejsefælle boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 21. til d. 25. maj 2010.

Det var første gang, vi var i Rom. En fantastisk oplevelse og et sted, man nok aldrig bliver færdig med.
Opholdsstedet var som vi ønskede os - måske en lille opfriskning på terassen - nye hynder, en lille dug evt nye havemøbler var måske at ønske. Men vi kommer bestemt gerne igen. Kan varmt anbefales i stedet for et indelukket hotel-værelse. Sødt og meget imødekommende værtspar.
Man må ikke snyde sig selv for udsigten fra Monumento Nazionale a Vittorio Emanuele II , som ligger ved Piazzia Venezia. Tag med den nye udvendige elevator, som ligger på bagsiden af monumentet. Det koster 7 euro, men er det hele værd. Her kan man se hele Rom fra oven.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og rejsefællen fra Frederiksberg boede på Terrazza Alessandria i Rom fra d. 21. til d. 28. april 2010.

Vi er begge enige om, at det har været en fin tur. Jeg har før ( i okt. 2006 benyttet in-italia ), og lige som første gang været fuldt tilfreds med den bookede lejlighed.
Terrazza Alessandria er umiddelbart indbydende i præsentationen på jeres hjemmeside, men jeg var i første omgang skeptisk p.g.a. beligenheden, da mit første ophold ( i Via Margutta ) var så tæt på alt, at jeg gjorde Rom til fods.
Hurtigt fandt vi da ud af, at den offentlige transport er både effektiv og billig, og der er et stort udvalg af busser i nærheden af Via Alessandria.
Lejligheden var perfekt til os to halvgamle mænd. En Peter i dobbeltsengen og en Peter på den dobbelte sovesofa. Et par med et eller to halvstore børn vil sagtens kunne bo der. Der er gode danske gåsedunsdyner ! Og der mangler intet i køkkenet.
Katrine og Sune er flinke og hjælpsomme. Terrassen er dejlig og nærområdet er godt, med gode indkøbsmuligheder og spise- og drikkesteder.
Mit råd til efterfølgere er : Sæt jer ind i busruterne, man kan køre i hele det offentlige traffiknet ( bus, sporvogn, metro ) i 75 minutter for 1 € . Billetter kan købes i tobaksforretningen lige rundt om højre hjørne på Piazza Regina Margherita.

Alt i alt må jeg konkludere, at det har været en succes, jeg kan kun anbefale Terrazza Alessandria og in-italia. Det bliver ikke sidste gang for mit vedkommende.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 3 Næste side
 
search map