Feriebolig i Rom

Terrazza Alessandria

 
Terrazza Alessandria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Alessandria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazza Alessandria er en lille lejlighed i skandinavisk stil, som ligger på 6. sal i Via Alessandria med en stor privat tagterrasse, hvorfra der er udsigt over bjergene uden for Rom. Lejligheden ejes af det danske ægtepar Sune og Kathrine, som selv bor i lejligheden på 5. sal med deres børn.

Området omkring Via Alessandria er endnu ikke så kendt, og det er i virkeligheden synd, for her kommer man rigtig tæt på romerne, og området har flere gode og billige restauranter samt alle indkøbsmuligheder (bl.a. et stort lokalt fødevaremarked).

Læs mere om Terrazza Alessandria

Der er både busser og sporvogne i umiddelbar nærhed. Der er 300 meter afstand til Porta Pia, 1,1 km fra Villa Borghese og 1,3 km fra Domus Aurea og Piazza della Repubblica, 1,7 km fra Piazza Barberini og 4,1 km til Campo de' Fiori. Men der er også mange spændende attraktioner i nærområdet, bl.a. Porta Pia og Villa Torlonia (Mussolinis tidligere villa), som nu er åben for publikum, - men også området Coppede, som er yderst interessant, hvis man interesserer sig for arkitektur, og som er omtalt i flere guidebøger.

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (6. sal med elevator):
- Lejligheden er ikke stor, ca. 30 m², men pladsen er til gengæld godt udnyttet. Der er vaskemaskine på terrassen, som kan benyttes. Lejligheden består af et soveværelse med klædeskab, en opholdsstue med dobbelt sovesofa (hvis nogen foretrækker at sove hver for sig), samt et køkkenhjørne med to gasblus, køleskab, kaffemaskine, elkeddel og brødrister.

Der er aircondition i lejligheden, ligesom der er satellitfjernsyn og ADSL-forbindelse. Der er et separat toilet og et badeværelse med bruser og toilet.

Der bliver gjort rent flere gange i løbet af ugen, - og de nøjagtige dage oplyses ved ankomst. Den store terrasse har en helt privat afdeling, som kun benyttes af lejlighedens beboere. Terrassen er indrettet med bord og 4 stole samt 2 solsenge. Hvis man ikke vil spise ude, kan bordet evt. tages ind i lejligheden. Da der ikke er swimmingpool, har man valgt at opsætte en udendørs bruser, hvis man trænger til at blive kølet af i sommervarmen.

Skjul teksten
 
 
search map