Feriebolig i Rom

Terrazza Adriano II

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne dejlige, meget lyse lejlighed ligger på intet mindre end syvende etage, heldigvis er her elevator. Beliggenheden på øverste etage betyder, at du fra lejlighedens ca. 20 m² store terrasse har udsigt til mange af Roms store seværdigheder fra Peterskirkens kuppel over Engelsborg helt til det berømte (herostratisk?) monument over Vittorio Emanuele II, blandt "venner" kaldet Lagkagen, Skrivemaskinen osv.

Smagfuldt møbleret

Den centrale beliggenhed lige bag ved Engelsborg betyder, at du er i gåafstand til Campo de' Fiori, Piazza Navona, Pantheon med meget mere, og at du på samme tid er på behagelig afstand af de største turisthorder. Lejligheden er velholdt og smagfuldt møbleret, især stuerne er hyggelige med deres personlige stil, lækre møbler og tydelige præg af, at den indtil for nylig var beboet af ejeren selv. Lejlighedens svage punkt er køkkenet, der er lidt gammelt, slidt og oprigtigt talt ikke særlig praktisk indrettet, men bortset fra det byder det på usædvanlig mange husgeråd for en udlejningslejlighed Man kan så glæde sig over den folkelige restaurant med de lave priser og den gode mad, som ligger i nabobygningen. Lejligheden er udstyret med aircondition i stuen (ventilator i soveværelset), fjernsyn med DVD-afspiller og vaskemaskine.

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (7. etage med elevator)
- Lejligheden består af opholdsstue med sofa og en suite med spisestue, separat køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, badekar og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Anbefalinger til dig

Aurelia Residence

Rom, Lazio

Terrazza Lupa

Rom, Lazio

search map