Feriebolig i Rom

Terrazza Adriano II

 
Terrazza Adriano II er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazza Adriano II er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne dejlige, meget lyse lejlighed ligger på intet mindre end syvende etage, heldigvis er her elevator. Beliggenheden på øverste etage betyder, at du fra lejlighedens ca. 20 m² store terrasse har udsigt til mange af Roms store seværdigheder fra Peterskirkens kuppel over Engelsborg helt til det berømte (herostratisk?) monument over Vittorio Emanuele II, blandt "venner" kaldet Lagkagen, Skrivemaskinen osv.

Smagfuldt møbleret

Den centrale beliggenhed lige bag ved Engelsborg betyder, at du er i gåafstand til Campo de' Fiori, Piazza Navona, Pantheon med meget mere, og at du på samme tid er på behagelig afstand af de største turisthorder. Lejligheden er velholdt og smagfuldt møbleret, især stuerne er hyggelige med deres personlige stil, lækre møbler og tydelige præg af, at den indtil for nylig var beboet af ejeren selv. Lejlighedens svage punkt er køkkenet, der er lidt gammelt, slidt og oprigtigt talt ikke særlig praktisk indrettet, men bortset fra det byder det på usædvanlig mange husgeråd for en udlejningslejlighed Man kan så glæde sig over den folkelige restaurant med de lave priser og den gode mad, som ligger i nabobygningen. Lejligheden er udstyret med aircondition i stuen (ventilator i soveværelset), fjernsyn med DVD-afspiller og vaskemaskine.

Læs mere om Terrazza Adriano II

Toværelseslejlighed med 2 sovepladser (7. etage med elevator)
- Lejligheden består af opholdsstue med sofa og en suite med spisestue, separat køkken (fire gasblus, ovn, mikrobølgeovn og køleskab), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser, badekar og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazza Adriano II

Læs personlige anmeldelser af Terrazza Adriano II som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazza Adriano II. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 16 anmeldelser fra Terrazza Adriano II

Skøn beliggenhed

Dejlig lejlighed ren og pæn. Beliggenheden er et godt udgangspunkt for hele ROM, alle seværdigheder kan nåes til fod. Restauranter og indkøbsmuligheder lige uden for gadedøren er et stort plus.

Læs mere

En drømmelejlighed for 2 personer

Vi nød hvert et øjeblik i lejligheden, som er smuk og hyggelig med en dejlig stor tagterasse med en fantastisk udsigt over byen, Gianicolo og Peterskirken. Et pænt, borgerligt og hyggeligt Prati med mange gode forretninger, og 10 meter fra gadedøren ligger en god og billig restaurant. Bussen holder lige neden for døren, og hvis man vil spadsere, kan Piazza Navona nås på mindre end et kvarter.

Lejligheden har Wi-Fi og en fin informationspakke med praktiske anvisninger, adresse på butikker og restauranter.

Læs mere

Skøn lejlighed med balkon med enestående udsigt

Vi var meget tilfredse med vores ophold i boligen. Den var meget hyggelig og stilfuld - det var let at føle sig hjemme.

Vi fik god og meget venlig assistance af fru Cortoni og hendes datter.

Det kunne måske være en ide at der blev udleveret 2 sæt nøgler, så man ikke nødvendigvis behøver at følges ad udenfor boligen hele tiden.
Der var dejligt køligt i stuen, men i soveværelset var der meget varmt om natten, så det kunne være lidt svært at sove - men det skal siges, at det var en meget varm periode.
Vi havde en dejlig uge, og lejligheden vil jeg anbefale til alle, jeg kender.Læs mere

4 uger i samme lejlighed

Det fås ikke meget bedre som udgangspunkt i denne lejlighed når man skal være 4 uger i Rom på seniorophold alene og opleve Rom og Italien.
Mulighed for at få besøg og det virker med sovesofaen i stuen til 2. men man skal nok ikke bo 4 i lejligheden i længere tid.
Lækker lejlighed med det hele og masser af indkøbsmuligheder rundt om hjørnet, små og gode og også fine restauranter og kort til metro og bus.
Med 10-15 minutters vandring er du i det gamle Rom eller Trastevere.
Terrasen er rigtig fin om eftermiddagen i efter middagssol og også om morgenen.
Sol i hele november og 20-24 grader er nok meget heldigt, men sådan var det.

Læs mere

Dejlig lejlighed

Ophold 3 overnatninger i Rom i juli 2014. 2 voksne og 2 teenagere. Vi var glade for lejligheden, fin størrelse, dejlig terrasse og god beliggenhed. Ejeren Donatella Cortoni var meget venlig og hjælpsom og heldigvis god til engelsk :-)

Læs mere

Skøn lejlighed og perfekt beliggenhed

Rigtig dejlig lejlighed i skønt område.
Terrassen blev flittigt brugt efter sightseeing i ROM.
Selvom lejligheden ligger meget centralt, mærker man det ikke og ikke ret meget larm.
På hjørnet ligger en kaffebar - Carlo som ejer stedet er uhyr hjælpsom og sjov - bestemt et besøg værd :-)

Læs mere
 
search map