Feriebolig i Rom

Suite Pantheon

 
Suite Pantheon er ikke tilgængelig i øjeblikket
Suite Pantheon er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Suite Pantheon ligger i Arco della Colombella i kort aftand fra den mere kendte Pantheon, Largo Argentina og Piazza della Minerva. Her bor du omgivet af et stort udvalg af spisesteder og shoppingsmuligheder i hjertet af det antikke Rom.

Suite Pantheon ligger på anden sal og - efter 12 trappetrin fra gaden - kan du benytte dig af bygningens elevator for at komme op til lejligheden. Lejligheden er udstyret med fjernsyn med DVD-afspiller, radio med CD-afspiller, vaskemaskine, hårtørrer, aircondition og køkken med ovn. Der er desuden mulighed for internetforbindelse via en USB-connector, som kan benyttes mod betaling af tillæg.

Studiolejlighed med 2/4 sovepladser (2. sal):
- Til højre for indgangen finder du køkken med ovn og vaskemaskine. Dette åbne område består af flere niveauer. Ved siden af køkkenet er der spiseafdeling. Et niveau højere oppe er der opholdsstue med en flot stenpejs, to enkelte sovesofaer og et stort vindue som giver masser af lys til lejligheden. Fra stuen ledes man af 2 trin til etagen ovenover, til et åbent soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse med toilet og karbad samt videre til en hems med skrivebord, hvorfra der er internetforbindelse.

Læs mere om Suite Pantheon

Skjul teksten
 
 
search map