Anmeldelser af Studio Grottapinta

 
Studio Grottapinta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Studio Grottapinta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Studio Grottapinta

Læs personlige anmeldelser af Studio Grottapinta som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Studio Grottapinta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Steen og medrejsende fra VIRUM boede på Studio Grottapinta i Rom fra d. 29. november til d. 2. december 2008.

Det er 4. gang vi er i Rom og er meget glade for byen. Området omkring Campo de Fiori tiltaler os særligt meget og vi har boet der tidligere i lejligheder I har formidlet (4 og 2 år siden).
Lejligheden var glimrende, rent og pænt; alting fungerede og den er utroligt veludstyret. Lejligheden er til to personer (absolut ikke flere) og er mindre end man umiddelbart forventer ud fra billederne. Kvarteret er roligt og der er kun få meter til gode restauranter, fine forretninger af alle typer samt seværdigheder. Overdragelse af nøgler fungerede fint og den kvindelige medarbejder var meget imødekommende og forklarende vedrørende tips.
Alt i alt har vi været meget tilfredse. Det er 3. gang vi benytter os af In-Italia og også denne gang har vi været meget glade for kontakten til jer og anbefaler jer til alle, der overvejer ferie i Rom/Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Mette og rejsefællen fra Odense SV boede på Studio Grottapinta i Rom fra d. 31. oktober til d. 5. november 2007.

Studio Grottapinta var en meget fint beliggende lejlighed. Indeholdt simpelthen alt, hvad vi havde brug for såvel i køkken som i skabe, badeværelse etc. Det vigtigste for os var dog, at der var virkelig rent og pænt. Kontakten til In-Italia med information, dokumenter etc. har været upåklagelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og Viggo fra Horsens boede på Studio Grottapinta i Rom fra d. 1. til d. 5. juni 2007.

Lad mig først og fremmest slå fast: Efter at have læst og hørt en masse rejseoplevelser, var jeg mildt sagt en kende bekymret for, at blive snydt af uregistrerede taxachauffører, at blive bestjålet ved trevifontænen el. lign.
Det største problem vi havde med romerne var faktisk, at få lov til ikke at købe en paraply når det regnede.
Taxaerne - de lovlige - holdt jo på rad og række lige uden for lufthavnen. Og store skilte fortæller hvad en tur ind til Rom må koste. Slet ingen problem!
I øvrigt er der kun 10 min. gang fra lejligheden over til taxaholdepladsen. Her finder du nemt en taxa. Døgnet rundt. Og de fleste chauffører er endda venlige og hjælpsomme. På italiensk. Vi blev sat af ved Studio Grottapinta, og mens vi stod og ventede på "nøgledamen" overvejede vi, om kvarteret var mest skummelt eller hyggeligt. Et par timer efter var vi klogere: Det var jo bare Rom!
Lejligheden er lige så hyggelig som den er lille. Støj fra gaden? Javist! Men det varer jo ikke hele natten. Ikke noget problem. Vaskemaskine så vi ikke, og lejligheden er ellers ikke så stor at den bør kunne gemme sig. Men hvem skal vaske i Rom? Til gengæld er der føntørrer i lejligheden. Langt mere brugbar.
Beliggenheden var perfekt. Vi brugte kun taxa frem og tilbage til lufthavnen. Al øvrig transport overlod vi til vores medbragte ben. (Samme ben bad os i øvrigt om at huske solbriller m.m. første gang vi forlod lejligheden. For ikke alene ligger den på 3. sal. Det er da også nogle fæle, høje trappetrin de har i Rom). Og vi så alt det vi havde planlagt hjemmefra: Vatikanet (var til messe på Peterspladsen søndag formiddag, med paven himself, i silende regn), Peterskirken - lyt til et godt råd: Kom tidligt! (Her røg vi ind i en katolsk messe med Pavens stedfortræder, også en oplevelse), Colosseum, Forum Romanum, Trevi Fontænen, Den Spanske Trappe, Pantheon og meget, meget mere. Det vrimler med restauranter i området, og supermarked er der også næsten lige om hjørnet.
Der er ganske vist hyggeligt på de mange restauranter på de mange torve og pladser, men maden er altså bedre i sidegaderne. Vi spiste sidste aften på Antonio al Pantheon. Og da vi fik regningen undredes vi over, at folk siger, der er dyrt i Rom. Vi havde fået alt hvad vi havde lyst til og kunne spise, samt fortræffelig vin dertil. Tre retter og kaffe. Da vi begyndte at regne om, var vi kommet af med under 600 danske kroner! Det kan godt være, der er dyrere restauranter i Rom, men vi er ikke sikre på, at maden vil være bedre.
Da vi første gang var i Venedig læste vi i en artikel: "Man har ikke rigtig været i Venedig, før man har været faret vild i Venedig".
Lad mig tilføje: Det er faktisk endnu hyggeligere at fare vild i Rom! Og vi gør det hjertens gerne igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Finn og rejsefælle fra Ballerup boede på Studio Grottapinta i Rom fra d. 2. til d. 9. maj 2007.

Ved ankomsten var vore forventninger ikke store – også vi havde læst ’advarslerne’ om det spantansk udstyrede køkken, men efterhånden som vi åbnede skabene steg forundringen: der manglede simpelthen INTET! Denne lille, men meget charmerende lejlighed var udstyret med ’alt’ – lige fra ovn og to størrelser stavblendere til rødvins-, hvidvins- og champagneglas. Ja – endog strygebræt og strygejern! Og så var der utroligt rent. Det lille toilet og brusekabinen så ud, som var det funklende nyt. Det var det nu ikke – bare fuldstændig rent! Indrømmet, lejligheden er meget lille, egentlig kun ét rum, men til gengæld udstyret og indrettet så vi omgående faldt for den, og følte os mere og mere hjemme efterhånden som dagene gik! Det allerbedste er imidlertid beliggenheden: mindre end 100 m fra ’Campo dei Fiori’ i luftlinie med nogle bygninger imellem, så man kunne gå til pladsen på 2 minutter, men alligevel havde fred og ro i den lille gyde ’Grotta Pinta’, hvor der (naturligvis) også ligger en glimrende lille restaurant, ’La Tana dei Satiri’, lige over for gadedøren. Med maks. 20 minutters gang til henholdsvis Peterspladsen, Colosseum, Trevi Fontainen og Den Spanske Trappe ligger denne lejlighed i centrum af centrum med et væld af forretninger inden for en afstand af et par hundrede meter! Eneste minus (for nogle) er, at man nok ikke skal være 2 m høj og/eller i dårlig form. En smal trappe til 3. sal uden elevator kan godt give lidt åndenød

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Carsten og medrejsende fra København boede på Studio Grottapinta i Rom fra d. 18. til d. 25. maj 2007.

Den lille eet-værelses er fint beliggende. Den er hyggelig, personligt indrettet og så vel udstyret som man kan tænke sig, intet mangler. Romerne er højrøstede, man skal ikke være for lyd-sart, et teater overfor lukker sine >gæster ud ved midnatstid, en lille restaurant og en bar kan leverer også natlige røster i det smalle gaderum.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Christian og Henriette fra Holte boede på Studio Grottapinta i Rom fra d. 22. til d. 25. november 2006.

Det var en fin tur, og Rom er altid fantastisk. Vi boede i Studio Grottapinta, og havde på forhånd læst jeres advarsler om spartansk indretninger, beskedne køkkenforhold o.lign - det gælder ikke her. Studio Grottapinta har det hele! Der er ikke meget plads, men alt er charmerende og velfungerende. Man skal ikke lade sig skræmme af sovesofaen - vi sov fint.
Vi brugte nu ikke køkkenet. Der er alt for mange gode spisesteder i nærmeste omegn. For enden af Grottapinta ligger der f.eks en lille familie restaurant (anden generation) med hyggelig servering og god mad. Iøvrigt er restauranten rost til skyerne af en dansk forfatter for mange år siden, men familien er stadig stolte og viser gerne 'Den danske bog' frem.
Der er mange andre steder. Det er i det hele taget en perfekt beliggenhed for både spisning og shopping. Og centralt i forhold til de store attraktioner i Rom.
In-Italia's arrangement har fungeret perfekt. Det er første gang vi ser hjemmesiden, men vi vender tilbage!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode November 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map