Feriebolig i Rom

Studio Brunelleschi

 
Studio Brunelleschi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Studio Brunelleschi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden ligger på første sal i en nyistandsat ejendom i den historiske del af Prati-kvarter, der grænser op imod Peterskirken og Tiberfloden. Ejendommen er helt nyistandsat og ligger i et af de mest betydningsfulde historiske områder i Rom, kun et stenkast fra Vatikanet og Borgo Pio.

Huset befinder sig på den anden side af Tiberen i forhold til det monumentale centrum, som kan nås med en kort promenade på ca. 10-15 minutter. Nærmeste undergrundstation ligger et par minutters gang fra huset. I nærheden finder du et af romernes favorite shoppingsgader, Via Cola di RIenzo, med flere spisesteder, restauranter og caféer.

Læs mere om Studio Brunelleschi

Etværelseslejlighed Brunelleschi med 2 + 1 sovepladser (1. sal):
Lejligheden er levende og ekstravagant indrettet, og består af en opholdsstue med indbygget dobbeltseng og en etpersoners sovesofa, køkken samt badeværelse. Opholdsstuens to store vinduer giver udsyn til ejendommens fredfyldte gård. Lejligheden har vaskemaskine og fjernsyn.

Skjul teksten
 
 
search map