Anmeldelser af Santa Maria dell'Anima

 
Santa Maria dell'Anima er ikke tilgængelig i øjeblikket
Santa Maria dell'Anima er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Santa Maria dell'Anima

Læs personlige anmeldelser af Santa Maria dell'Anima som ligger i Rom. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Santa Maria dell'Anima. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Tove og familie fra Holstebro boede på Santa Maria dell'Anima i Rom fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Vi er nu vendt hjem efter en fantastisk uge i Rom, og vil gerne sende en stor tak og mange roser til jer for jeres hjælp ved planlægningen.

Ved ankomsten i lufthavnen sent lørdag aften stod en meget venlig og hjælpsom chauffør og ventede på os fpr at køre os til lejligheden. Nøglen passede ikke og efter menge forsøg måtte han opgive - stakkels mand - og ud og finde en anden nøgle - det lykkedes heldigvis for ham, og vi kom ind til en pragtfuld lejlighed - som blev en perfekt ramme for vores familieferie - hvor vi virkelig kom til at føle os hjemme hele ugen. Godt at I foreslog denne lejlighed i stedet for den, vi først havde booket.
På bordet lå to tætskrevne ark med nyttige praktiske oplysninger - nærmeste supermarked, password til netværk, forslag til spisesteder.... etc. desuden en telefon med taletidskort til nødopkald... sikke meget betænksomhed....det eneste vi fik problemer med var at finde hovedhanen til gas.... men det lykkedes også.

Vi henvendte os på den opgivne adresse for at betale turistskat som angivet på opholdsbeviset - men de ønskede ikke at modtage pengene - ligesom turen til lufthavnen lørdag morgen blev billigere end aftalt.

Vi synes vi er blevet behandlet virkelig godt både af jer før afrejsen og af personalet på kontoret i Rom under vores ophold. Dette var vores første besøg i Rom - forhåbentligt ikke det sidste. Vi vender gerne tilbage til jer og vi anbefaler jer gerne til andre. Tak.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 5 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map