Hotel i Rom

Rome Glam Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bo i det autentiske Monti kvarter

At bo i det hyggelige Monti-kvarter, der også kan betegnes som Roms latinerkvarter, er både perfekt og strategisk, hvis du ønsker at udforske byen til fods. Mange af de historiske seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet, og området er fuldt af restauranter, vin-barer og kunstgallerier. Området er blevet et sandt Mekka for ikke mindst yngre turister, men også for den lidt ældre generation, er det et herligt sted. Rome Glam Hotel ligger tæt på nogle af byens mest betydningsfulde museer og monumenter, bl.a. Palazzo delle Esposizioni, Piazza Venezia, Den Spanske Trappe, Nationalmuseet, Quirinalet og kirken Santa Maria Maggiore. Fra hotellet tager det blot ca. 10 minutter at gå til Den Spanske Trappe og Colosseum.

Stilen er moderne

Rome Glam Hotel er et super moderne hotel. Du kan helt sikkert finde billigere hoteller i området, men hvis du sætter pris på god service og ægte gæstfrihed, er dette nok alligevel det rigtige valg. Morgenbuffet'en har et rigtig godt udvalg af både varme og kolde produkter, som giver dig mulighed for den helt perfekte start på dagen. I de varme sommermåneder, kan du også spise morgenmad ude på terrassen. Hvis du har lyst til en snack eller en drink i løbet af eftermiddagen, kan du besøge lounge baren, eller trække op på tagterrassen, hvor du samtidig kan nyde udsigten over Roms historiske centrum. Om aftenen er der mange muligheder for at finde en god restaurant i lokalområdet.
Hvis du medbringer din "city-guide" på mobilen, tilbyder hotellet gratis wi-fi overalt.

Læs mere om Rome Glam Hotel

Velindrettede og rummelige værelser

Hotellet tilbyder i alt 59 elegante og velindrettede værelser i moderne stil. Der er flere forskellige værelsestyper, og alle værelser har som minimum aircondition, gratis wi-fi, kaffe- og tefaciliteter, minibar, værdiboks og satellit TV. Badeværelserne har toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Rome Glam Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map