Hotel i Rom

Romanico Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I grunden siger billederne alt om dette hotel, men lad os blot tilføje et par ord. Det ligger i det mondæne, rolige kvarter bag Den Spanske Trappe, tæt på Via Veneto og den store park ved Villa Borghese.

Stilsikkert gennemført

Hotellet er særdeles velholdt, og det fortjener uden diskussion sine fire stjerner langt mere end så mange andre hoteller i Rom. Såvel værelser som lounge, hall, bar og ikke mindst morgenmadssalen på 7. etage med udsigt over byens tage er gennemført stilsikre, og det på en meget behagelig måde.

Læs mere om Romanico Palace Hotel

Fitness- faciliteter

At her er døgnreception (uden sprogproblemer), aircondition, trådløs internetforbindelse (mod betaling), roomservice, mulighed for babysitter osv. virker næsten overflødigt at bemærke. I kælderen finder man desuden wellness- og fitness-faciliteter.

Charmerende værelser

Værelserne er klassiske i indretningen med en elegant finish. Alle værelser råder over lcd-satellitfjernsyn, wi-fi internetforbindelse (mod betaling), minibar, værdiboks, hårtørrer på badeværelserne, der desuden har toilet og bruser. Deluxe-værelserne har i tilgift et noget mere luksuriøst badeværelse udført i marmor og værelserne er dekorerede med frescomalerier. Alle værelserne er for ikke-rygere.

Læs om værelserne på Romanico Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Romanico Palace Hotel

Læs personlige anmeldelser af Romanico Palace Hotel som ligger i Rom. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Romanico Palace Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Romanico Palace Hotel

Lad dig ikke snyde af afstanden.... god beliggenhed

Endnu en tur med In-Italia og som sædvanlig:
- første klasses hjælp i forhold til og finde det helt det helt rigtige
- første klasses hjælpsomhed med og få alt til og falde på plads
-ALT I ALT første klasse rejsebureau, det er sjældent at man møder den slags hjælpsomhed, med mindre man er i en helt anden prisklasse.

Et super hotel med en god beliggenhed. Værelserne er ikke de største det skal man lige være opmærksom på.

Der er dog en hyggelig, venlig og meget hjælpsom betjening der hele tiden stod på stikker for, at hjælpe.

Der en super udsigt fra restauranten. Morgen var som forventet og der manglede ikke noget.

Hotellet kan bestemt anbefales.

Læs mere

En meget givende og fornøjelig rejse til Rom

Hotellet var indbydende og havde en positiv modtagelse af os og servicen var meget god under hele vores ophold. De var meget hjælpsomme med rådgivning, når det kom til udflugtsarrangementer, bustidsplaner osv Restaurantstipsene var også ganske relevante. Værelset holdes meget ren og morgenmaden var helt tilpas. Shuttle til lufthavnen blev også organiseret aldeles perfekt.

Læs mere

Super beliggenhed i Rom

Læs mere

Bedømmelse af Romanico Palace Hotel

Læs mere

Jan og rejsepartner fra Ølstykke boede på Romanico Palace Hotel i Rom fra d. 11. til d. 13. marts 2011.

Turen gik fint, Romanico Palace Hotel var måske ikke helt på højde med hvad vi havde håbet, men alt i alt ok.

Læs mere

Martin og familien fra Struer boede på Romanico Palace Hotel i Rom fra d. 10. til d. 12. juli 2010 og på Agriturismo I Fornari i Stella Cilento fra d. 12. til d. 17. juli 2010.

Vi har haft en rigtig dejlig tur til Rom og Stella Cilento. Og de to lejemål levede helt op til vore forventninger. I er gode til at finde nogle spændende steder at holde sin ferie - tak for det.

Hotellet i Rom: Hotellet ligger i et stille og roligt område kun 10 minutters gang fra Den Spanske Trappe. Hotellet er meget nydeligt og holdt i gammel stil - god betjening og personalet er meget imødekommende. De sørgede bl.a. for at få vores bil i parkeringhus og fundet frem igen, da vi skulle videre - og i ekspress fart. Morgenmaden indtages på tagterrassen, hvor der er en meget fin udsigt ud over Rom. Et dyrt men godt hotel, som vi gerne anbefaler.

Læs mere
 
search map