Hotel i Rom

Romanico Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I grunden siger billederne alt om dette hotel, men lad os blot tilføje et par ord. Det ligger i det mondæne, rolige kvarter bag Den Spanske Trappe, tæt på Via Veneto og den store park ved Villa Borghese.

Stilsikkert gennemført

Hotellet er særdeles velholdt, og det fortjener uden diskussion sine fire stjerner langt mere end så mange andre hoteller i Rom. Såvel værelser som lounge, hall, bar og ikke mindst morgenmadssalen på 7. etage med udsigt over byens tage er gennemført stilsikre, og det på en meget behagelig måde.

Læs mere om Romanico Palace Hotel

Fitness- faciliteter

At her er døgnreception (uden sprogproblemer), aircondition, trådløs internetforbindelse (mod betaling), roomservice, mulighed for babysitter osv. virker næsten overflødigt at bemærke. I kælderen finder man desuden wellness- og fitness-faciliteter.

Charmerende værelser

Værelserne er klassiske i indretningen med en elegant finish. Alle værelser råder over lcd-satellitfjernsyn, wi-fi internetforbindelse (mod betaling), minibar, værdiboks, hårtørrer på badeværelserne, der desuden har toilet og bruser. Deluxe-værelserne har i tilgift et noget mere luksuriøst badeværelse udført i marmor og værelserne er dekorerede med frescomalerier. Alle værelserne er for ikke-rygere.

Læs om værelserne på Romanico Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map