Hotel i Rom

River Palace

 
River Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
River Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Rom og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det 4-stjernede hotel River Palace Hotel ligger ved Piazza del Popolo og Villa Borghese. Herfra er der kun få minutters gang ad Via del Babuino og Via del Corso til Den Spanske Trappe, Piazza Navona, Via Condotti og det monumentale centrum. Shoppingmuligheder og spisesteder ligger ligeledes i området. Trods den centrale placering er hotellet afskærmet fra støjgener og larm, da der er dobbelte glasruder i hele bygningen.

Hotellet blev helt renoveret i 2001 og er blevet indrettet som et elegant palæ med polykrome marmorsten og fine detaljer i træværk og gips. På stort set hele hotellet er der tæpper på gulvene med undtagelse af på badeværelserne. Såvel de fælles lokaler som værelserne er klassisk og elegant møblerede.

Læs mere om River Palace

Værelserne råder over aircondition, telefon, satellitfjernsyn med betalingskanaler, opkobling til internettet og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser eller karbad. Gæsterne kan desuden mod betaling benytte garage, vaskeri, frisørservice, bar og hotellets restaurant.

Hotellet råder desuden over konferencefaciliteter med ca. 30 pladser samt nogle mindre mødelokaler. Receptionen står til rådighed hele døgnet rundt.

Skjul teksten
 
 
search map